2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

selam kızlarrr... napıyosunuz? bugun misafirim vardı cok yoruldm valla.
bekliyorum ki oğluş uyusun diye ama uyumuyorr bugun hiiççç uyumadııı :))) resmen bizimle oturuyor haha

heyyy nerdesinizzzzzzz :)))))
gecmişe şöyle bir baktımda nevyas sana bir sürü güldüm :)))
olabilir mi acaba ya ? regl olmuşmuydun canıım ? değilsindir bencee :))
ama öyle kalanlar var ablam öyle kalmıştı kucuk yegenimle bıuyuk yegenim üst üste oldu.

aman kızlar dikkatli olmak lazım vallahi zor olur da allah verirsede napalımmm :)))))))
gerçi biz daha başlayamadık hem doruktan dolayı fırsatımız olmuyor hem de kırkıma tam bir hafta kala kesilmişti kanamam, akıntıya dönmüştü. 1hafta sonra regl olmuşum gibi kanama gelmeye başladı bugunde regl bittiği zaman lekeler gelir ya öyle gelmeye başladı.sanıırım regl oldum.bakalım onumuzdeki ay olursam demekki olucam olmazsa da dikkatli olmaaaakk lazımm ayyyy dorukla dusunemiyrum allah'ım olmaayanlara versin inşallah.

hahah bende düşünemiyorum kucağında doruk karnın burnunda

poooff kızım daha uyumadı
vali hazırlıklarımı yapıyım banyomu çıldırcam valla
bebekle yola çıkmak çok zormuş anladım
hanfendinin eşyaları doldurduvalizi
yarın sabah 7 çeyrekte uçak kalkıyo 6buçukta orda olmalıyız
benm yaramaz hala uyumadı
çok yorgunum sabahta erken kalktım hazırlık için 4 saatlik uykuyla duruyorum

nevyas degılsındır bence psıkolojıktır
ama kızlar dıkkatlı olun hemen hamıle kalınabılıo rahım musaıt yanii

selam kızlar NEVYAS çok şaşırdım umarım hamile değilsindir hamileysende Allah kolaylık versin ne denirki ayyyyyyyyyyy bi tuhaf oldum :18::18:

nevyaş hayırlısı olsun tabii ama inşallah henüz değilsindir :)

ben de emziği dünden beri vermiyorum dün ağladı baya, hop hop oynata oynata gezdire gezdire susturdum. baktı ki emzik gelmicek gece de 2 ağladı sora mememde uyudu

bugün daha az arandı yine mememe talim :) zafer benim

nwvyascım senınkı pıskolojıktır yaaa daha yenı lohusalıktan cıktık ne bılıyımm bende adet oldum guya ama 3 gundur damla damla eskıden ped yetıstıremezdım nıye boyle oldu anlamadım

slm kızlarrrr nasılsınız ben malum işe basladım fırsat olmuyo girmeye arada faceden bakıom bebişlerimiz büyümüşmü diye herkez iyimi ya banada lütfen cizelge yapın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…