2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

devite bızde 15 gunlukken basladık gunde 4 damla demiştı doktor.herkese farklı diyorlar sanırım 18 aya kadar kullanacakmışız.

bugun yarı kırkımızı cıkardık, bide oglumun yeme duzenını oturtsam, benl cok az emıp bırakıyor, mama verıyorum gunde 2 kez onuda az iciyor zaten kg alımıda yavaş uzuluyorum beslenemiyor diye.mamayı kasıklı biberonla veriyorum ben emmeyi bırakmasın diye.

kızlar incir hoşafı yapıp için bol bol sütünüz olur milupanın rezene cayınıda ıcıyom oda ıyı sut yapıo bıde sakın sutum yok demeyın insanın beynı salgıladığı ıcın psıkoljıde cok onemlı işallah hepimizin bol bol sütleri olur tosun olur bızım yawrular

kızlar kuzuların saçları dökülmeye başladı mı?oğluşumun ön taraf resmen kel oldu:)))

Pismaniye acaip sut yapiuo ve ispanak deneyjn derim bizim kuzununda saclari henuz dokulmeye baslamadi

kızlar kuzuların saçları dökülmeye başladı mı?oğluşumun ön taraf resmen kel oldu:)))

bizimkinin de ön tarafı dökülüyoooor :)

yanlarda ya da arkada dökülme yok, ama öndeki saçlarını tutuyorum 5-10 tanesi elimde kalıyor :)

gözleri ne alemde canım? ne renk şu an?

kanamalarınız devam edıyormu kızlar kesılen varmı ve kacıncı gunde.merak edıyorum 40 gunmu surecek acaba.

canım ben 29. gün banyo yaptım, normalde daha uzun oluyo ama sanırım, sizin daha erken de bitebilir.

kurtuldum çok şükür yaaa, bıkmıştım cidden

günaydınnnnn kızlar nasılsınız?

günaydıııın :)

ben siteye her zaman giremiyorum, geçmişleri okuyayım dedim hemen :)

bebişler nasıl???

ay bi de ne dicem ya, kızımın kusması moralimi bozuyor, kusmasın diye hep dik tutmak gerek, bırakıp tuvalete gitsem bile çıkarıyor bazen. kusmasa olmaz mı yaa?? sizinkiler de hep kusuyor mu?

Pike tatlim bizde bazen fazla yedigi zamn kusma oluyo oda cok degil azcik cikiyo.bisey sorcam bebegimin yanaklarinda azcik sivilce gibi birseyler var sizinkilerde varmi kucuk kucuk

bizimkinin de ön tarafı dökülüyoooor :)

yanlarda ya da arkada dökülme yok, ama öndeki saçlarını tutuyorum 5-10 tanesi elimde kalıyor :)

gözleri ne alemde canım? ne renk şu an?
bizim de ön taraf dökülüyor canım..arkalar yanlar sağlam...
gözleri bazen yeşil gibi geliyor bazen kahverngi...benim eşim de dahil annesi babası ve kardeşi renkli gözlüler..bizde de var dayım amcam...ama nolur bilmiyorum....mavi falan diil ama olursa yeşil olucak sanırım..sizde ne durum??
Benim devam ediyo az az geliyo 36.gunumuz bugun nezamn biterki bu kanama
kız benim cuma kırkım bitcek daha bitmedi ya(
bu arada ne zaman adet olcaz biz??

Pike tatlim bizde bazen fazla yedigi zamn kusma oluyo oda cok degil azcik cikiyo.bisey sorcam bebegimin yanaklarinda azcik sivilce gibi birseyler var sizinkilerde varmi kucuk kucuk

biz de de var ama az az...mutlaka bir kısmını atıyor dışarı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…