incir hoşsafnı nası yapıyosunuz?
bide kuru incirmi yai incirmi
kızlar kuzuların saçları dökülmeye başladı mı?oğluşumun ön taraf resmen kel oldu:)))
kızlar kuzuların saçları dökülmeye başladı mı?oğluşumun ön taraf resmen kel oldu:)))
kanamalarınız devam edıyormu kızlar kesılen varmı ve kacıncı gunde.merak edıyorum 40 gunmu surecek acaba.
günaydınnnnn kızlar nasılsınız?
bizim de ön taraf dökülüyor canım..arkalar yanlar sağlam...bizimkinin de ön tarafı dökülüyoooor :)
yanlarda ya da arkada dökülme yok, ama öndeki saçlarını tutuyorum 5-10 tanesi elimde kalıyor :)
gözleri ne alemde canım? ne renk şu an?
kız benim cuma kırkım bitcek daha bitmedi yaBenim devam ediyo az az geliyo 36.gunumuz bugun nezamn biterki bu kanama
günaydıııın :)
ben siteye her zaman giremiyorum, geçmişleri okuyayım dedim hemen :)
bebişler nasıl???
ay bi de ne dicem ya, kızımın kusması moralimi bozuyor, kusmasın diye hep dik tutmak gerek, bırakıp tuvalete gitsem bile çıkarıyor bazen. kusmasa olmaz mı yaa?? sizinkiler de hep kusuyor mu?
Pike tatlim bizde bazen fazla yedigi zamn kusma oluyo oda cok degil azcik cikiyo.bisey sorcam bebegimin yanaklarinda azcik sivilce gibi birseyler var sizinkilerde varmi kucuk kucuk
napim anacım uğraşıyorum bebişle....sen napıyon kuzu nasl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?