selammm kızlarrr nasılsınızzz ÇEKİLİŞ LİNKİNE BAKTIMDA HATIRLATIYIM DEDİM:)) BENCE KATILABİLEN KATILSIN UFAKTA OLSA HATIRLAMAK HATIRLANMAK GÜSEL OLUR BÜYÜYÜNCE BAK BUNU ... TEYZEN ALDI DEMEK İSTERİM ŞAHSEN :)) benim kuzumda uyuyo canım çekti bi poğaça yapcam inşallah uyanmaz çiko bende adet olmadım korkuorum kazayla hamile kalırım die nevyascım inşallah değilsindir hamile hamilelik çok güseldi ama sonrası çok zor oluo artık anladık sayılır :)) bizimde ayın 14ünde karma aşılarımız var bide rota virüs aşısına hala karar vermedim eşim yaptıralım dio sizler napıcaksınız kızlar????
2 ve 4. aylarda yada 3 ve 5. aylarda cnm
selam kizlar bir sorum olacak benim kiz simdi kakasini daha kalinkivamda yapiyor önceden su gibiydi birde 3 gün bazen yapmiyor ama hic de rahatsiz oluyormus gibi bir hali yok sizdede mi öyle
selam kizlar bir sorum olacak benim kiz simdi kakasini daha kalinkivamda yapiyor önceden su gibiydi birde 3 gün bazen yapmiyor ama hic de rahatsiz oluyormus gibi bir hali yok sizdede mi öyle
selam bnmkı bagzen sümük gibi bagzen daha katı bgzende cıvık yapıo yapmadıgıda oldu gunde enz fazla 2 kez yapıo bnmkı daha kalın kıvamda yapmıyo anne sutu alan bbekler hergun yapmaya bılıyorlarmış ya kızlarda demşdı...
selm hnmlar cok ilerlenmemiiş bursı bızd mevlut yaptık bnm kız anladım kalabalığı sevıyo ama baskasının kucagını sevmıyo
dun tam 15 saat uyanık kaldı ya uyuyamayınc bı aglama krızen grdı ayy ne yapcamı sasırdım sımdı cok sukur ıyı
kızlar bıey sorsam soğuk bıseyler ıcıyomusunuz bn nezman ıcsem bn kız hmn bagırsakları gurulduyo hmn ishal oluyo bı sonrakı emdıktan sonra bıdaha olmuyo tuafya hemnde sutumemı gecıyo hıc bısey anlamadım
eğer emziriyosannn sakın soğuk şeyler içmee hastanede bana en çok söylenen şeydi cnm doğumdan sonra en çok istediğim şöyleee buz gibii soğuk sulardı ama hala içemiyorum sütü kesiyoo cnm özellikle soğuk su ve benzeri içecekler
arkadaşım bebeğin büyüyooo artık eskisi gibi sulu sulu çok yapmaz...3 günde yapmaması normal dr. demişti bize 5 güne kadar çok normal sakın zorlamayın die..eğer 5 günü geçerse ılık zeytinyağıyla poposuna ayaklarının altına ve karnına masaj yap cnm içirebilirsen rezene çayı içir hem rahtlatır gazını rahat çıkarır zaten rahatsız olursa belli eder kendini sakın zorlama cnm yapması için daha kötü sonuçlanır sonra normal tuvalet yapmayı yavaş yavaş öğreniyo kuzular ondan arada böyle hergün yapamayabiliyolarmış....
hosgeldincanım. allah kabul etsin. demek ki geciyor sütten bende o kadar dikkat etmeme ragmen surekli o bagırsakları gurul gurul ötüyoo. kakasına da 2 gune 3güne bi yapıyo sanki isal gibi cıvık böyle rengide hardal normal sanırım. gazdan dolayı öyle oluyorlardır. bence soguk icme,bana icme demişti doktor ben icmiyorum hep ılık yada sıcak iciyorum cnm.
fatma canim allah kolaylik versin 15 saat uyanik kalsa insan kafayi yer ya zaten birde agladilarmi tamam diyorsun cok gecmis olsun insallah bir daha tekrarlamaz kizin
offfff offfffff aynen sümüksü önceden hic öyle degildi büyüdükce kaka kivami degisiyor demek. iyi sade benimkisi öyle degilmis normal oldugunu bilmek iyi simdi gazini kendi cikartiyor osuruk cok atiyor ama bazen gazi gene oluyor
arkadaşlar sümüksü kaka normal değil bir çok hastalığın belirtisi olabilir...dr'unuza söyleyin sümüksü kaka yaptığını...benim kızımda sümüksü kaka yapıyodu dr'umuz kaka tahlili istedi, allahtan temiz çıktı...devam ederse 1 hafta sonra yine yapıcaz kaka tahlilini...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?