2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

hoşbuldum kızlar sizde hoşgeldinizzz...
kendinize vakit ayırabiliyormusun nefret ettim ben kendimden ..çok çirkin hissediyorum kendimii.. kuaföre gitmek istiyorrum saçları boyatmadım hamilelikte şimdide bebegı bırakacak kimse yok..gurbette olunca böyle oluyor iştee..komşu bakarım diyor ama eşim izin vermiyor onada..halası bakar diyor eşimde ama bende ona bırakmak istemiyorum paşam 48 günlük oldu en son 15 günllükkn gördü yegenini çokta umrumdaydııı

slm kızlarrrr nasılsınız ben malum işe basladım fırsat olmuyo girmeye arada faceden bakıom bebişlerimiz büyümüşmü diye herkez iyimi ya banada lütfen cizelge yapın

selamlarr..
canım bilgilerini ver, ben bir deneyeyim.. bi kaç tane yapayım, beğendiğini seçersin..

bencede o halaya bırakma sen bebgını

48 gün oldu hala lekelenme bitmedii..azıcıkta olsa geliyor delircem ne azamn biticek yaa .. doktoru aramayı düşünüyorum bir hafta daha devcm ederse

canım uykusu iyi gündüz biraz problem oluyor ama o da kanguruda olursa misler gibi uyuyor yani benimle uyumak istiyor ama gece maşallahımız var. benimde annem doymuyo bu çocuk ondan ağlıyo diye mama verdiriyodu baktım mama verincede susmucaksa susmuyo demekki değil dedim şimdi vermiyorum artık.

ee tmm işte çınarda seninkiyle yaklaşık aynı kiloyu almış benim dr obez yapsın istiyo herhalde.

benimki emio bi yandan da eliyle göğsümü çizio

benimkide emerken illaha mıncırcak o göğsümü.

İyi akşamlar kızlar..

Nasılsınız ben galiba hamileyim
olamaz değilsindir beee :)

resmen bnm kızın gözlerı uykusuzluktan kıpkırmızı ama bırturlu uyumuyo acaba doymuyomu ya offf

doyuyodur canım merak etme benimkide yapıo onu gözler gidiyo ama uyumamaya direniyo bazen.

evt cnm bende öle düşünüyrum

hergün aynı maraton demii :)) ben yemeği eşime yaptırdım bugun benim için büyük bir işti ..sanada kolay gelsınn :79:

ne mutlu benimkide bugün çocuk bakıo

selammm kızlarrr nasılsınızzz ÇEKİLİŞ LİNKİNE BAKTIMDA HATIRLATIYIM DEDİM:)) BENCE KATILABİLEN KATILSIN UFAKTA OLSA HATIRLAMAK HATIRLANMAK GÜSEL OLUR BÜYÜYÜNCE BAK BUNU ... TEYZEN ALDI DEMEK İSTERİM ŞAHSEN :)) benim kuzumda uyuyo canım çekti bi poğaça yapcam inşallah uyanmaz çiko bende adet olmadım korkuorum kazayla hamile kalırım die nevyascım inşallah değilsindir hamile hamilelik çok güseldi ama sonrası çok zor oluo artık anladık sayılır :)) bizimde ayın 14ünde karma aşılarımız var bide rota virüs aşısına hala karar vermedim eşim yaptıralım dio sizler napıcaksınız kızlar????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…