slm kızlarrrr nasılsınız ben malum işe basladım fırsat olmuyo girmeye arada faceden bakıom bebişlerimiz büyümüşmü diyeherkez iyimi ya banada lütfen cizelge yapın
selamlarr..
canım bilgilerini ver, ben bir deneyeyim.. bi kaç tane yapayım, beğendiğini seçersin..
hoşbuldum kızlar sizde hoşgeldinizzz...
kendinize vakit ayırabiliyormusun nefret ettim ben kendimden ..çok çirkin hissediyorum kendimii.. kuaföre gitmek istiyorrum saçları boyatmadım hamilelikte şimdide bebegı bırakacak kimse yok..gurbette olunca böyle oluyor iştee..komşu bakarım diyor ama eşim izin vermiyor onada..halası bakar diyor eşimde ama bende ona bırakmak istemiyorum paşam 48 günlük oldu en son 15 günllükkn gördü yegenini çokta umrumdaydııı
saol cnm benimm 15 ekim doruk
evt cnm bende öle düşünüyrumbencede o halaya bırakma sen bebgını
yine akşam olduyine yemek derdi
baharcelik bebeğin uykusu nasıl.benim doktora ben cok hafif uyuyo dalmıyo demiştim sürekli emmek istiyo diye banada doymuyo demişti.benim kız 3000 dogdu suan 4800 oldu.iştahlı bi bebek demekki.bende karsı cıkmıstım mamaya.hiç durmuyodu benim kız ama emmeden.mamayı denedim 3-4 saat uyudu.şoktayım gercekten.vermekte istemiyorum ama.senin öyle bi problemin varmı
o doktor ne beklıyo obez olmasınımı ıstıyo bnm anamda bnı delı edıyo mama ver bu kız doymuyo demezmı uyufudugunda 4 saat uyuyan cocuk doymazmı gunduz yatmıyo saat bası emıyo dıye 3720 dogdu ılk ayında 4930 du doktorda cok ıyı devam et anne sutune dedı anne sutunden faydalı ne varrkı...
bnm dökülmüyooooo
bana önerebılırsın bn şişlide oturuyom bnde doktor aramaktayım
benimki emio bi yandan da eliyle göğsümü çizio
İyi akşamlar kızlar..
Nasılsınız ben galiba hamileyim
resmen bnm kızın gözlerı uykusuzluktan kıpkırmızı ama bırturlu uyumuyo acaba doymuyomu ya offf
evt cnm bende öle düşünüyrum
hergün aynı maraton demii :)) ben yemeği eşime yaptırdım bugun benim için büyük bir işti ..sanada kolay gelsınn :79:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?