2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

kız uyuyrken bnde şu bulaşık makınasını boşaltıyım ayy bu evlerın işi neden hiç bitmiyo yaaa

selam kizlar bir sorum olacak benim kiz simdi kakasini daha kalinkivamda yapiyor önceden su gibiydi birde 3 gün bazen yapmiyor ama hic de rahatsiz oluyormus gibi bir hali yok sizdede mi öyle

benimkide bugün 4. gün pis bvir osuruk kokusunun ardından nihayet kakasını yapabildi hatta şu an yüzüme bakıp gülüyor altını almayım diye :)

benimkide bugün 4. gün pis bvir osuruk kokusunun ardından nihayet kakasını yapabildi hatta şu an yüzüme bakıp gülüyor altını almayım diye :)

evet benimkiside bir osuruk atiyor öyle bir pis kokuyorki resmen burnumun diregi kiriliyor rahatlyior osurunca yüzünde hafif bir tebesüm sankio dünyalar onun olmus

kızlar ben ozaman yaptırıorum rota virüs aşısını 14ünde aşımız var tam bi öğreniyim yalnız ağızdan damlatılıo muş üstüne kusarsa falan aşı çöpe gidebiliomuş ağız mukozasını sarsa da olur diolar ama hiç kusmayan kızım kesin gider ogün kusar :))) oyy bu tontişlerr neden böleee:) okuyorum herkes sıkıntılarını yazmış kimse bebişlerle ne kadar güsel vakitler geçirdiğini yazmamış gerçekten ölemi kızlar maaşallah diiimde yine

kızlar banada çizelge yapın ben denedim,dosya aç filan diyor ben yapamadım....16 ekim doğumlu simay,canım kızım hoşgeldin yazmak istiyorum.yapan olursa teşekkürler...tam anlatın,teknoloji özürlüyümde...:26:

bıraz daha buyunce ozamn daha guzel vakıtler gecırıcez alıp içime sokasım gelıyo esımde dıyokı zorla cıkardık karnın zaten dıyo

çok zor bir 24 saat geçirdik kızlar,12 saat bağırdı kızım,
ya yediğim herşey ya gaz yapıyo ya dokunuyo,dün akşam bıldırcın eti yedim,faydalı diye,bebişe dokundu,akşam 8 de başladı ağlaması sabaha kadar....kakası köpük köpük oldu...ama ishal değil ,bir daha yapmadı...kucağımda kendini yere atmak istiyor...
ya ben ne yiyeceğimi şaşırdım,ne kadar sebze varsa dokunuyor,tavuk dokunuyor,ayran öyle,çay ,kahve zaten içmiyorum....rahat yiyebildiğim bir kaç şey var oda patates,pirinç,yumurta...kırmızı et tavuk kadar dokunmuyor...
şimdi yarım fitil verdim uyudu...bakalım ne olacak...

canım yaa bir dr a danışsan nede ndokunuyor acaba kıyamam ben ona ahhh ahhh onlar ağlamasında ben oğluma hep diyorum oğlum yeterki ağlama ben sabaha kadar sana konuşurum yeterki ağlama diye o ağladıkça ağlayasım geliyo benimde :) bazen hiç istemesemde bağırıyorum elimde olmadan ama sonrası bende felaket bende başlıyorum ağlamaya niye bağırdım diye

hersey mi ya sebze gaz yapmaz ya bebeğinin kndılıgınden gazı vardır ya bn hersey yıyom cunku sutum az oluyo kestıgım zamn ilac kullanıyomusun?zor ya bu gaz meselesı off bı 3 aylık olunca gecer işallah

bn kndıme sakın bagrma snra pişman olursun diyorum öle sakınlesıyorum bıraz babasına verıyom yoksa sabır bıtıo canımız feda bu yawrulara

ben geldiiiiiiiim kızım dün kaka yapmıştı 2 kere bugunde yaptı çok mutlu oldum ben kakasını incelemiom ama cıvık yapıo :)

bn kndıme sakın bagrma snra pişman olursun diyorum öle sakınlesıyorum bıraz babasına verıyom yoksa sabır bıtıo canımız feda bu yawrulara

yanımda kimse olmadığında çok ağladığında iki kez falan oldu heralde sinir krizi geçiriom sandım kendimden korktum valla allahım sabır ver mukayyet ol aklıma dedim hep. akşamları eşim olunca biraz o bakıyo rahatlıyorum. gerçi her zaman ağlamıyo öyle. şimdi içerde dedeye gülücük saçıyo mesela

kızlar benim diğer kızımdada aynıdurum vardı,hatta bundan bin beterdi,kolikti,akşam 10 da başlar bağırmaya sabah altıya kadar ...3 ay sürdü tam...
tamamne yediklerime hassasiyeti var bence...ilacı var,yemeklerime bol kimyon kullanıyorum.rezene çayı içiyorum...
aynı durum yiğenlerimdede vardı...3 ayın bitmesini iple çekiyorum...

birde deli gibi acıkıyorum ki hiç sormayın,bir iki saat oldu...kuvvetli bir kahvaltı yaptık,sanki hiç birşey yememiş gibiyim...

allah yardımcın olsun ılayda cem kahvaltı yapınca bnde hıc doymuyom ya kılo almıyomda vermıyomda nasıl olcak anlamadım gıttı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…