selam kizlar bir sorum olacak benim kiz simdi kakasini daha kalinkivamda yapiyor önceden su gibiydi birde 3 gün bazen yapmiyor ama hic de rahatsiz oluyormus gibi bir hali yok sizdede mi öyle
benimkide bugün 4. gün pis bvir osuruk kokusunun ardından nihayet kakasını yapabildi hatta şu an yüzüme bakıp gülüyor altını almayım diye :)
sürekli yapmıyo arada yapıo aman allah korusun ya evlat sahıbı olma guzel oldugu kadarda zormus ya
bitterim naber kuzuuu
çok zor bir 24 saat geçirdik kızlar,12 saat bağırdı kızım,
ya yediğim herşey ya gaz yapıyo ya dokunuyo,dün akşam bıldırcın eti yedim,faydalı diye,bebişe dokundu,akşam 8 de başladı ağlaması sabaha kadar....kakası köpük köpük oldu...ama ishal değil ,bir daha yapmadı...kucağımda kendini yere atmak istiyor...
ya ben ne yiyeceğimi şaşırdım,ne kadar sebze varsa dokunuyor,tavuk dokunuyor,ayran öyle,çay ,kahve zaten içmiyorum....rahat yiyebildiğim bir kaç şey var oda patates,pirinç,yumurta...kırmızı et tavuk kadar dokunmuyor...
şimdi yarım fitil verdim uyudu...bakalım ne olacak...
çok zor bir 24 saat geçirdik kızlar,12 saat bağırdı kızım,
ya yediğim herşey ya gaz yapıyo ya dokunuyo,dün akşam bıldırcın eti yedim,faydalı diye,bebişe dokundu,akşam 8 de başladı ağlaması sabaha kadar....kakası köpük köpük oldu...ama ishal değil ,bir daha yapmadı...kucağımda kendini yere atmak istiyor...
ya ben ne yiyeceğimi şaşırdım,ne kadar sebze varsa dokunuyor,tavuk dokunuyor,ayran öyle,çay ,kahve zaten içmiyorum....rahat yiyebildiğim bir kaç şey var oda patates,pirinç,yumurta...kırmızı et tavuk kadar dokunmuyor...
şimdi yarım fitil verdim uyudu...bakalım ne olacak...
bn kndıme sakın bagrma snra pişman olursun diyorum öle sakınlesıyorum bıraz babasına verıyom yoksa sabır bıtıo canımız feda bu yawrulara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?