ben de herkes nerde diyorum..anne olup gitmişler yan topiğe...
bende kaldım öleeee.......
yetiyordur da belki rahatlamak için memeni arıyordur.
meme onlar için güven duygusu çünkü. benimki de aynısını yapıyor, memeyi verince bir iki çekip uyuya kalıyor. yani aç değil aslında, memenin yanında olduğundan emin olmak istiyorlar :)
yetiyordur tatlım...öle düşünme sakın...yetmese memedeyken boğuşur memeyle...kızlar kafayı yemek üzereyim gece 12 den sabah 6 ya kadar hiç susmadı süreklı emmek ıstıyor emzırıyorum uyuyo kalıyor yataga yatırıyorum uyanıyor baslıyor aglamaya hemde ne aglamak kıpkırmızı oluyor parmaklarını emıyor acaba sütümmü yetmıyor
selam kızlar nasıısnız ben yoğunlukatn malum iki bebekk mmkn dğl grmyrm nete ...uyumuşlarken bkayım ddm...opuyorumnanaktan
sempatiksalakcinni
canım yetmese memedeykende aglar dimi gunduzde aglar
korkuyorum ya beslenmıcek dıye kontrolde daha bayramdan sonra
kızlar kafayı yemek üzereyim gece 12 den sabah 6 ya kadar hiç susmadı süreklı emmek ıstıyor emzırıyorum uyuyo kalıyor yataga yatırıyorum uyanıyor baslıyor aglamaya hemde ne aglamak kıpkırmızı oluyor parmaklarını emıyor acaba sütümmü yetmıyor
selam kızlar nasıısnız ben yoğunlukatn malum iki bebekk mmkn dğl grmyrm nete ...uyumuşlarken bkayım ddm...opuyorumnanaktan
bebek kucağa alışınca yanı böyle oluyor benim oğlanda aynı kucağa alınca uyuyor yatağa koyunca kıyameti koparıyor
gazı olan çocuk emmek istermiş rahatlamak için doyuyordur da mememizi emzik haline getiriyorlar ya senin bebek de öyle
ben 2saat geçmeden emzirmemeye çalışıyorum sütüm dolsun diye
evde yalnız daha kolay
annem kaldı ben de 15 gün sağolsun çok yardımcıydı bana o varken rahattım şimdi yalnızıım
o sütün yok doymuyor laflarına gıcık oluyorum valla
kızlar acilen bana yardım edinnnnnn
cıldırcaaaaaaaaaammmmmmmmmm
ama bebegime degil poffffffffffffffffffffff
üzüntüden sütüm azalcak diye korkar oldum
bizim bebiş uyumakta direniyor kucakta uyutuyoruz yatakta 5 dk kalmıo uyanıyor mızık mızık
sabaha kadarda kendini kasa kasa uyuyor zaten mırın mırın mırındanarak yüzü kızarıor kaka yapmadı sabahı yaptı zorla neseee
sabahta bir kez daha kaka yaptı sonra kayınvalide ile peder uyutmaya calısmıs uyumamıs bu arada ben geceki uykumu alıom 1 saat alabilirsem tabi ikide bir emzir diye getiryorlar emzirdim diom yarım saat olmadı yok emzir nese emziryom kucamda uyuyakalıo azda emio ama emmio degil nese yatıryom uyanyor ayy bunu gectim bebek bu olcak sizlerdende okuom zaten
Ama demesinmi doymuyor olmasın valide. ya cocuk sütü geri cıkaryor sütüm akıo doymayan bebek süt bırakır mı? yok anne akıo sütüm diom bir kaç dk sonra doymamıs bu doymamısssss
ay cıldırcam benim derdim bana yetiyor birde laf anlat inandır milleti cok yorulyorum en cokta laf anlatmaktan
baksana emmek istio dio ya anne gazı olan bebek emmek istermiş diom yok dio ac
mırın mırın edio ya dio o genişlio cocuk ondan edio
kadın cocugun gazı olacagına inanmıyor yaaaaaaaaaa cıldırcam yaaaaaaaaaaaaa
aglıcam kızlar aglıcam üzüntüden sütüme bişi olcak bu gidişle dayanamıom evimde yalnız kalmak istiom
anlayanım yok, olanda bişi yapamıo sıkıldım hayatımda hiç bişi bu kadar zoruma gitmedi
keske yalnız kalsam yalnız baksam inanın öle oldum
Simdi söleyin doymayan bebek nasıl olur?
sütüm geliosa doymuomudur? hani doymuyorsa onuda anlıcam kabullenicem artık.
Gaz sancısı nasıl olur? bebek neden mıkırdanır uyumaz
ben bu durumda ne yapayım alıp basımı kacayım mı?
selam canımm aynı dert bende de var herhalde tüm babaneler böle hiç takılma boşve ben sana sölimm
doymayan bebek günde 5 ten az kaka yapar 5ten fazlaysa gayet raat ol gaz sancısı olduğunda ayaklarını yukarı çeker bide sıkıntılı olur uyukusundan uyanır inleyip durur ama bazen gaz sancısı varken açmış gibi aranır ağzını açar durur herkes aç zanneder ama aslında gazı vardır uyumamasının sebebi hazımsızlıkta olabilir bebeği emzirdikten sonra muhakkak gaz çıkarması lazım bide hemen yatırma az kucağında dik bi şekilde dolaştır karnına beline masaj yap sonra sağ yanına yatır ama gazının tam çıktığından emin ol eğer gazı çıkmazsa emdiği sütü çıkarabilir
bide sakın kendinbi üzme canım yaa benim melek gibi kayınvaldem bile laf sokup duruo bana hepsi aynı yanii çocuğumu kucağıma alıp dolaştırıorum die bile laf sokuo ama kendi kucağından bian bile bırakmıo şeytan dioki evden kov ama köprüyü geçene kadar bırak yanında birileri olsun sonrası zati kolay :)
he bide hemen ekliim çocuğun gazı varken aç gibi ağzını açar ya aç sanıp emzirirsek bu sefer hazımsızlıktan hiç uyumaz benim kıza öle oldu ben farkında olmadan çok ağladı çok huzursuzdu aman haa 2gün ömrümden ömür gitti bu arada fazla emen bebeği anlamak için kakası sarı olan bebekte yeşile dönme varsa gereğinden fazla emmiş demektir
aperpilcim canım sen kaynanaya takılma benimki tlf dan aman mama verme memeni ver deyi durdu kimseye gösterme bilmem neeeeee neyse sen üzülme bebegin büyük ihtimal gaz sancısı çekiyo eger aranıpda memeyi agzına verdiginde bacaklarını karnına çekiyosa gazı vardı ve memeni şiddetle emiyosada gazı vardır acıktıgında degişik aglıyo benim kız ıhh ıhh eeee die bi ses veriyo o zaman anlıyorum acıktıgını canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?