2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

ben de herkes nerde diyorum..anne olup gitmişler yan topiğe...
bende kaldım öleeee.......

şurda ennnn fazla bir iki haftan var aramıza katılmak için allahın izniyle, belki bu gece doğurursun ne biliyon :) hayırlısı olsun inşallah canım

sempatiksalakcinni
canım yetmese memedeykende aglar dimi gunduzde aglar
korkuyorum ya beslenmıcek dıye kontrolde daha bayramdan sonra

selam kızlar nasıısnız ben yoğunlukatn malum iki bebekk mmkn dğl grmyrm nete ...uyumuşlarken bkayım ddm...opuyorumnanaktan

yetiyordur tatlım...öle düşünme sakın...yetmese memedeyken boğuşur memeyle...
selam kızlar nasıısnız ben yoğunlukatn malum iki bebekk mmkn dğl grmyrm nete ...uyumuşlarken bkayım ddm...opuyorumnanaktan

ayy canım allah kolaylık versin...biz biryle kafayı yiyoruz...

sempatiksalakcinni
canım yetmese memedeykende aglar dimi gunduzde aglar
korkuyorum ya beslenmıcek dıye kontrolde daha bayramdan sonra

bence de sen hiç boşuna takılma bu konuya, kilosunu dert etme hiç. zaten sen de anlıcaksın, bir ayın sonuna doğru ağırlaşacak, kollarına alırken fark edersin. bayramdan sonraya daha çok var ama o zamana kadar dertlenirsen işin zor :) hiiiiç moral bozulmayacak emzirirkene heee, ona göre :)

eğer ki doymuyorsa bebek sana bi şekilde anlatır bunu, anlarsın zaten. ben de evham yaptım bir ara, acaba doyuyor mu diye. tartılınca rahatladım :)

ayyy canım sanki bizim kızı anlatıyosun bizimkide aynı dün akşam 10 da bi başladı sabah 6 ya kadar artık deliricektim yemin ederim..emziriyorum gazını çıkarıp yerine yaırıyorum sonra çığlık çığlığa sanki biraz önce emen o deil deli gibi aranıyor parmaklarına saldırıyor..

kızlar acilen bana yardım edinnnnnn
cıldırcaaaaaaaaaammmmmmmmmm
ama bebegime degil poffffffffffffffffffffff
üzüntüden sütüm azalcak diye korkar oldum

bizim bebiş uyumakta direniyor kucakta uyutuyoruz yatakta 5 dk kalmıo uyanıyor mızık mızık
sabaha kadarda kendini kasa kasa uyuyor zaten mırın mırın mırındanarak yüzü kızarıor kaka yapmadı sabahı yaptı zorla neseee
sabahta bir kez daha kaka yaptı sonra kayınvalide ile peder uyutmaya calısmıs uyumamıs bu arada ben geceki uykumu alıom 1 saat alabilirsem tabi ikide bir emzir diye getiryorlar emzirdim diom yarım saat olmadı yok emzir nese emziryom kucamda uyuyakalıo azda emio ama emmio degil nese yatıryom uyanyor ayy bunu gectim bebek bu olcak sizlerdende okuom zaten

Ama demesinmi doymuyor olmasın valide. ya cocuk sütü geri cıkaryor sütüm akıo doymayan bebek süt bırakır mı? yok anne akıo sütüm diom bir kaç dk sonra doymamıs bu doymamısssss
ay cıldırcam benim derdim bana yetiyor birde laf anlat inandır milleti cok yorulyorum en cokta laf anlatmaktan
baksana emmek istio dio ya anne gazı olan bebek emmek istermiş diom yok dio ac
mırın mırın edio ya dio o genişlio cocuk ondan edio
kadın cocugun gazı olacagına inanmıyor yaaaaaaaaaa cıldırcam yaaaaaaaaaaaaa

aglıcam kızlar aglıcam üzüntüden sütüme bişi olcak bu gidişle dayanamıom evimde yalnız kalmak istiom
anlayanım yok, olanda bişi yapamıo sıkıldım hayatımda hiç bişi bu kadar zoruma gitmedi

keske yalnız kalsam yalnız baksam inanın öle oldum

Simdi söleyin doymayan bebek nasıl olur?
sütüm geliosa doymuomudur? hani doymuyorsa onuda anlıcam kabullenicem artık.

Gaz sancısı nasıl olur? bebek neden mıkırdanır uyumaz
ben bu durumda ne yapayım alıp basımı kacayım mı?

kızlar birde emerken bazen cok sinirli olyor böle mememi cıkarıyor sonra aranıyor geri veriom az emmio mıkırdanıo cıkarıo ama sütümü akıtıoagzından sütüm damlıo sonra aranıo buluo emmio sonra tekrar cıkaryor takıyor öle sinirli sinirli emio bişi canınımı yakıo acaba diom süt konusuna gelince agzı süt dolu aglıo ac bebe bölemi olur?
bunu sizdede yapıomu? Emerken bebek neden sinirlenir? gazı olunca canı sıkılır ondan mı acaba?
yalancı emziklemi karıstırıyor bu bebe mememi?

bebek kucağa alışınca yanı böyle oluyor benim oğlanda aynı kucağa alınca uyuyor yatağa koyunca kıyameti koparıyor
gazı olan çocuk emmek istermiş rahatlamak için doyuyordur da mememizi emzik haline getiriyorlar ya senin bebek de öyle
ben 2saat geçmeden emzirmemeye çalışıyorum sütüm dolsun diye
evde yalnız daha kolay
annem kaldı ben de 15 gün sağolsun çok yardımcıydı bana o varken rahattım şimdi yalnızıım
o sütün yok doymuyor laflarına gıcık oluyorum valla

benim oğlan da önce yalıyor sonra mızıklanıyor veriyorum memeyi ağzına emiyor çıkarıyor yoruluyorlar bi daha veriyorum sancısı varken memeyi çekiştiriyor deli gibii normal yani sancısı geliyor ya ondan

ah canım öledir dimiiiiiii

hayır hiç bi belirtide yok ama kadına laf anlat geldeeeeeeeeeeee ayyyyyyyyyy düşündükce deli olyom

selam canımm aynı dert bende de var herhalde tüm babaneler böle hiç takılma boşve ben sana sölimm
doymayan bebek günde 5 ten az kaka yapar 5ten fazlaysa gayet raat ol gaz sancısı olduğunda ayaklarını yukarı çeker bide sıkıntılı olur uyukusundan uyanır inleyip durur ama bazen gaz sancısı varken açmış gibi aranır ağzını açar durur herkes aç zanneder ama aslında gazı vardır uyumamasının sebebi hazımsızlıkta olabilir bebeği emzirdikten sonra muhakkak gaz çıkarması lazım bide hemen yatırma az kucağında dik bi şekilde dolaştır karnına beline masaj yap sonra sağ yanına yatır ama gazının tam çıktığından emin ol eğer gazı çıkmazsa emdiği sütü çıkarabilir

bide sakın kendinbi üzme canım yaa benim melek gibi kayınvaldem bile laf sokup duruo bana hepsi aynı yanii çocuğumu kucağıma alıp dolaştırıorum die bile laf sokuo ama kendi kucağından bian bile bırakmıo şeytan dioki evden kov ama köprüyü geçene kadar bırak yanında birileri olsun sonrası zati kolay :)

he bide hemen ekliim çocuğun gazı varken aç gibi ağzını açar ya aç sanıp emzirirsek bu sefer hazımsızlıktan hiç uyumaz benim kıza öle oldu ben farkında olmadan çok ağladı çok huzursuzdu aman haa 2gün ömrümden ömür gitti bu arada fazla emen bebeği anlamak için kakası sarı olan bebekte yeşile dönme varsa gereğinden fazla emmiş demektir

canımmmmmmm benimkide melek gibidir ama bebeme karısmasına dayanamıom ya cok gücüme gidio bir ara takıntı yaptı emziryom ben doyuyor kızım bana getir e getir getir ben bebeyi bir emziryom yaniii hemen alıolar nese sevsinler dedim tek mühim diil

ya hakikaten laf anlatmak cok zor bişi canım benim bebek bir hafta öncesine kadar her cisi kakalıydı sonra hazımsızlık ceker gibi cocuk baya kızarır bozarır oldu kakayı zor yapmaya basladı zorlanıyor yaniii ama yapıyor saymıomda 4-5 yapıyordur canım geciyordurda.

Birde bizim bebe sakin tabiatlı gibi babaya cekmiş. Alısık diiliz babaanne en basından yok bunun gazı olmucak dedi durdu dedim anne dur bakalım daha kac günlük 20 sini gecsin bir
simdi o bacakları karına getirme bastırma hareketi ile cocuk gaz cıkarıyor arada. Birde geceleri mıkırdanır zorlanır gibi yapıo doktora götürcem ben bunu ya

laf anlatamıom doktor derse inanır gerci onada inanmadıkları oldu ama dayanamıcam bayrama kadar burda inş. bu şekide devam etmez patlarım kötü bişi derim diye korkuom küstürmek istemiom seviom iyi kadın birde esim cok düşkün cok üzülür

biride beni düşünse keskeeeeee

bu bilgi kaynagı nedir canım? Bir bakam bende emzir emzir öldüm gögüslerim gevsedi emzirmekten

aperpilcim canım sen kaynanaya takılma benimki tlf dan aman mama verme memeni ver deyi durdu kimseye gösterme bilmem neeeeee neyse sen üzülme bebegin büyük ihtimal gaz sancısı çekiyo eger aranıpda memeyi agzına verdiginde bacaklarını karnına çekiyosa gazı vardı ve memeni şiddetle emiyosada gazı vardır acıktıgında degişik aglıyo benim kız ıhh ıhh eeee die bi ses veriyo o zaman anlıyorum acıktıgını canım

aynen öle canım sinirli emme hallerinde emmio aslında yalancı emzigi almayan bebeler cıkarıp takar ya öle aglaya aglaya emmeye calısıo sütümü akıtıo sıpa ama vermezsemde manyak ac gibi aranıo aglıo mememe bir yapışıo görseniz kıtlıktan cıkmıs sanırsınız. ayaklarıda hiç yerinde durmuyor dediğin gibi karnına da cekiyor.

benim bebem acıkınca biliom ben uslu uslu emiyor bu arada deli emişi beni öldüryor yara olmayan mememi acaip acıtyor yara yapacak bu gidişle e cıkar al cıkar al nereye kadar emerken aglıo ama sütümü göryom görmesem ac derim ne diye diretim delimiyim benim bebem ama gelde anlat

canım aldırma dionuz ya nasıl aldırmıcam ya daha 15 gun bizimle poffffffffffffff

kız cokta severim her yemegimi yaptı temizlimi yaptı ama lohusalıktanmıdır cok canım sıkılıyor bu süt meselesi cok sinirlendirdi beni tepkimide diger odaya giderek gösterdim
inş. bida demez

allah hepimizin yardımcısı olsun
ben çok kötü bi anneyim sanırım ama napayım çıldırttı beni hiç bi sıkıntısı olmadığından eminim kaka yapmış temizledim doyurdum gazını çıkardım alttan üstten uykusunu almış oooh mis gibi ama yatırınca ağlıyo kucakta tss anında susuyo artık sabrımın sonuna geldi gecede aynı şeyi yapmıştı çünkü zor yatırdım nese günlük ped koymuştum inadına bisürü akıntım oldu oesnada daha çok çıldırdım zaten feci wcm geldi
bıraktım yatağa biraz yüksek sesle zırla istediğin kadar zırla sesin açılsın muzur sesin açılsın delirttin beni altıma yapıcam istediğin kadar zırla almıcam işte seni nedir be bacak kadar boyunla şimdiden keyfinin bekçisi yaptın die bıraktım çişimi yapıp geldim tabi o esnada ağlıyodu koşarak tekrar gittim yok annem şaka deyip aldım anında sustu gene
gelde kızma benim için acıyo biyerimi ağrıyo die öle bi ağlayışki ama meğer rahatı yerinde değil hanımefendinin
oynatmama az kaldı doktorum nerede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…