uyumadı dün gece öldürdü bizi.şimdi uyuyo velet
gaz başladı mı yoksa???
günaydın kızlar bizim kuzuda uyutmadı gece her yarım saatte bir emmek istedi emziriyorum gazını çıkartıp yatırıcam tekrar çıldırmış gibi ağladı...deli gibi meme istedi artık gögsümün acısından ağlaya ağlaya emzirdim....
ah evet benimki de istiyo çok sık emmek
ya gazı olunaca da emmek istiyomuş tatlım...biraz rezene var belki rahatlar...bende işe yarıyor çok şükür...günaydın kızlar bizim kuzuda uyutmadı gece her yarım saatte bir emmek istedi emziriyorum gazını çıkartıp yatırıcam tekrar çıldırmış gibi ağladı...deli gibi meme istedi artık gögsümün acısından ağlaya ağlaya emzirdim....
yok hayatım maşaallahı var gazı yok bebişin
Pike tatlim bizde bazen fazla yedigi zamn kusma oluyo oda cok degil azcik cikiyo.bisey sorcam bebegimin yanaklarinda azcik sivilce gibi birseyler var sizinkilerde varmi kucuk kucuk
bizim de ön taraf dökülüyor canım..arkalar yanlar sağlam...
gözleri bazen yeşil gibi geliyor bazen kahverngi...benim eşim de dahil annesi babası ve kardeşi renkli gözlüler..bizde de var dayım amcam...ama nolur bilmiyorum....mavi falan diil ama olursa yeşil olucak sanırım..sizde ne durum??
kız benim cuma kırkım bitcek daha bitmedi ya(
bu arada ne zaman adet olcaz biz??
biz de de var ama az az...mutlaka bir kısmını atıyor dışarı...
ya gazı olunaca da emmek istiyomuş tatlım...biraz rezene var belki rahatlar...bende işe yarıyor çok şükür...
rezene veriyorum bende içiyorum...ya sürekli bi ıkınma kakasınıda yapıyor ama anlamıyorum ıhhh ıhhh...
dün gece banyo yaptırdım..ilk defa eşimle ikimiz...uyumayınca artık son çare....sonra yağ ile masaj falan derken uyudu çok şükür...gece de 3 kere kalktı emdi yattı şükür...şimödi gözle rfal taşı:)9
ayyy maşallah ben cesaret edemiyorum banyo yaptırmaya annemde dün bi arkadaşının düğünü için kayseriye gitti komşuyu çağırıcam artık banyo yaptırırken...
kızlar bizim doktor bir ay sonu kontrolümüzde gülüp gülmediğini sordu.
ben de hiç bilinçli olarak gülmedi, uykusunda gülüyor dedim, şaşırdı, hiç mi gülmüyor diye sordu.
sizinki size bilinçli olarak gülüyor mu? bizimki ne çok ağlıyor ne de gülüyor, çok oturaklı bi bebek ayol :) haha
kızlar bizim doktor bir ay sonu kontrolümüzde gülüp gülmediğini sordu.
ben de hiç bilinçli olarak gülmedi, uykusunda gülüyor dedim, şaşırdı, hiç mi gülmüyor diye sordu.
sizinki size bilinçli olarak gülüyor mu? bizimki ne çok ağlıyor ne de gülüyor, çok oturaklı bi bebek ayol :) haha
kızlar kafayı yemek üzereyim gece 12 den sabah 6 ya kadar hiç susmadı süreklı emmek ıstıyor emzırıyorum uyuyo kalıyor yataga yatırıyorum uyanıyor baslıyor aglamaya hemde ne aglamak kıpkırmızı oluyor parmaklarını emıyor acaba sütümmü yetmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?