2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

oglum 12 den berı uyumadı gıttım mama aldım doymuyordur dıye şimdi mışıl mışıl uyuyor yavrum

nazar degdi kuzuma

kızlar conformılı nasıl verıyorsunuz kaç ölçek

Ben SMA kullanıyorum günde 2 kez 90 yada 120 ml veriyorum 2 aylık oldular çünkü artık 60 ml yeterli gelmiyor bizimkine :))

banada eczacı 30 ml bı ölçek ver dedi az gıbı geldı bana ama uyudu:)))) maşallahh
ama ben suçluluk duygusu hıssedıyorum şuan

Son düzenleme:
banada eczacı 30 ml bı ölçek ver dedi az gıbı geldı bana ama uyudu:)))) maşallahh
ama ben suçluluk duygusu hıssedıyorum şuan

30 ml çok az seni emdiyse takviye olarak yeterli gelirde sadece mama yediyse az olmuş.Bana dr 3 haftalıkken 120 ml ver demişdi ben o zaman vermedim tabi yeni geçtim 120 ye ama sen en az 60 ml verebilirsin mama tok tuttuğu için birkaç saat uyuyacaktır.

yok emıyor benı ilk defa verdım
60 ml e bır ölçekmi

700 olmus sayfa bayagi hizli ilerliyoruz desenize 701 ci sayfalarimda bebeklerimizin saglikli oluslarini hep okuruz insallah

yaa kızlar benım sağ gogsum o kahverengılı kısmın altında ınanılmaz bı acı var bebek emecegı zaman cok daha felaket oluyor gzlerimden yaş geliyor canım cok yanıyor otekı gogsumde hıcbır agrı sızı yok boyle olan varmı nedır bu boyle yaa

süt kanallarından dolayı bnmde sol gögsüm de gecngun oldu cok fecıydi ogun bol bol emzrdım gectı

ya benım kızım korkmuş sanırım uyku arasında çok içli aglıyor birdaha uykuya dalıyor sonra veya çok az bi ses de hemen aglamaklı oluyo of yaa

Son düzenleme:
ya benım kızım korkmuş sanırım uyku arasında çok içli aglıyor birdaha uykuya dalıyor sonra veya çok az bi ses de hemen aglamaklı oluyo of yaa

Korkmus olabilir canim,brnim oglumda oyle uyurken ihi ihi gibi aglama sesi cikariyo ce cok irkiliyo,ben kendim de hwrseyden korkarr irkilorim bana mi cekti diyom acaba bazen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…