banada eczacı 30 ml bı ölçek ver dedi az gıbı geldı bana ama uyudu:)))) maşallahh
ama ben suçluluk duygusu hıssedıyorum şuan
eşim almıs e vıtamını evicap adı sürdum şimdi 1 kapsulu ıkı goğsume senınkının adı neydı nevyas
30 ml çok az seni emdiyse takviye olarak yeterli gelirde sadece mama yediyse az olmuş.Bana dr 3 haftalıkken 120 ml ver demişdi ben o zaman vermedim tabi yeni geçtim 120 ye ama sen en az 60 ml verebilirsin mama tok tuttuğu için birkaç saat uyuyacaktır.
Doğru evicapdı adı biz direk e vitamini diye alınca adı aklımda kalmamış.Zaten balık yağı gibi emzirmeden silersin inş sanada fayda eder.
yok emıyor benı ilk defa verdım
60 ml e bır ölçekmi
gece durmazsa bı kere daha verırım dıyorum gunde 2 kere yeter doktora sormadım ınsallah kızmaz
demkkı doymuyomus canım ya acıdıgı içinde emzrmk zor oluyo ıyılesrde emzrırrsın ısallah
bezde cok beklemedıgı için demk hızlı calışıyoo ohhh içim rahatladı lovelıde duy nerdesın :)
yaa kızlar benım sağ gogsum o kahverengılı kısmın altında ınanılmaz bı acı var bebek emecegı zaman cok daha felaket oluyor gzlerimden yaş geliyor canım cok yanıyor otekı gogsumde hıcbır agrı sızı yok boyle olan varmı nedır bu boyle yaa
ya benım kızım korkmuş sanırım uyku arasında çok içli aglıyor birdaha uykuya dalıyor sonra veya çok az bi ses de hemen aglamaklı oluyo of yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?