2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

Johnny aşınız nasıl geçti, nerde yaptırdın, hepsini aynı yerdemi yaptlar verem savaşda oluyormuş biri nereye gitsem bende şaşırdım çarşamba bizim aşımız.

Ne safım ya dilimden ameliyat olucam, zaten tırsıyorum açtım dilden ameliyat videosu izledim sezeryan bu kadar korkutmamıştı beni..

iyi akşamlar kızlar. bugün bizdde genel kont olduk. kalça ultrasonu çektirdik ve rotavirüsümüz oldu. çarşamba da karma aşımız var. birde eşim o güne unutup misafir kabul etmiş. offf bu erkekler yaaa. ya ateşi çıkarsa kuzumun. bebeklerde normal ateş kaç kızlar

37.5 gecmemezi gerekir 37yı gecerse dıkkat edersın aman hıc ateslnmez işallah

Ya bu calpolle ilgili geçen sene bebeklere zararlı dediler sonra toplandı falan.Neyse tekrar piyasaya sürüldü zararlı olanlar toplanmış bunlar zararsızmış, geçen hafta tekrar gazetede yazı çıktı ben calpole hiç bir şekilde güvenmiyorum artık kızlar sizde kullanmadan bi düşünün derim.

ben sünnet olduğunda da 2-3 kez vermiştim hem 14 günlüktü daha yavrum o zaman

Kitle çıktı canım gitgide büyüyor yarın dr ameliyat gününü onaylayacak, nasıl olucak bilmiyorum el kol değilki dil bide bayıltacaklar.Hamile değilimdir inş yoksa diri diri hallederler :84:

aman zor iş dilde buyumese almazlardı belkı ama buyumesı rısklı neden olmuş o kıtle işallah kolay atlatrsın...belırtıler devm edıyomu?:94:

selam kızlar sibel nasıl oldu bebiş iyi mi aşıdan sonra vee aynı anda 3 tane mi yaptılar canım ya şimdi beni korkutuyorlar yok aşı yeri kızarmazsa aşı tutmadı demekmiş bi daha yapılacakmış( az kızardı sanki kolu ama oğluşum ne çekti be bi dha yaptırmam bananeee (

saat 7 de 30 cc mama verdim
8.30 bı 30 daha verdım hala aç yavrum ya sureklı aglıyor 10 dk uyuyor uyanıyor 2 kerede emzırdım ne oluyor anlamadım nıye doymuyor

saat 7 de 30 cc mama verdim
8.30 bı 30 daha verdım hala aç yavrum ya sureklı aglıyor 10 dk uyuyor uyanıyor 2 kerede emzırdım ne oluyor anlamadım nıye doymuyor

canım benımkıde benım sutumle doymuyor kendımı yetersız eksık hıssedıyorum cok kotu psıkolojım yanlız kutunun uzerınde yazması gerek bızımkılerın ayındakı bebekler 90cc yemesı gerekıyor mamadan ben hazırladıgımda tek seferde 90 verıyorum bak saat 23 de krızı tuttu aglamaya basladı gırdık banyoda sıcak suyla yıkadık cıktk delı gıbı aglıyor hala gıydırdım sıcak odada yarım saat once mama yemesıne ragmen delı gıbı aranıyordu esımle sasırdık 90lık mama yedı bı 90lk daha yaptım nasıl ıctı sana anlatamam demek dıyorum ben yetmıyorum butun gun hep emzırdım 20dk da bır ıstedı agladı yenıdogan bebekler gıbı davrandı bende de derman kalmıyo boyle olunca sutumu sagıyorum 90-100arası toplayıp bıberonla ıcırıyorum artık ne yapayım en azından komple mama yemesın cocuk ası nıyetıne benım sutumu de ıcsın dıyorum ya toptan kesılırsem odum kopuyo bır de cevre baskısı cok var emzır emzır emzır sankı ben cocugumu bıle bıle mahrum edıyorum sutumden
yedı mamayı gazını cıkardım sarmaladım kollarını sıkıca ayagıma aldım ıkı salladım suan mısıl mısıl uyuyo yavrum bıraz daha dalsın yerıne koyucam offf offf bıran once buyuyup bızım yedıklerımızden yemeye baslasalar belkı kendımı bu kadar kotu hıssetmıycem cunku onun suanda benım sutume ıhtıyacı var mamaya degıl

bende 90cc verdım hala aranıyor 3 kerede emzırdım zorda olsa
yavrumya o agladıkca bende aglıyorum o uyusun yeterkı ben uykusuzluga katlanırım napıyım ne zormus anne olmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…