iyi akşamlar kızlar. bugün bizdde genel kont olduk. kalça ultrasonu çektirdik ve rotavirüsümüz oldu. çarşamba da karma aşımız var. birde eşim o güne unutup misafir kabul etmiş. offf bu erkekler yaaa. ya ateşi çıkarsa kuzumun. bebeklerde normal ateş kaç kızlar
37.5 gecmemezi gerekir 37yı gecerse dıkkat edersın aman hıc ateslnmez işallah
atma canım yadua dınlet bn öle yapıom sakınlesiyofitilmi atsam acaba
bugünkont de doktorumuz aşıdan yarım saat sonra calpol ver dedi. versem mi vermesem mi diye kara kara düşünüyorum
Ne safım ya dilimden ameliyat olucam, zaten tırsıyorum açtım dilden ameliyat videosu izledim sezeryan bu kadar korkutmamıştı beni..
dilinde ne oldu canım ya cok gecmış olsunişallah hamıle deglsındr :)
Ya bu calpolle ilgili geçen sene bebeklere zararlı dediler sonra toplandı falan.Neyse tekrar piyasaya sürüldü zararlı olanlar toplanmış bunlar zararsızmış, geçen hafta tekrar gazetede yazı çıktı ben calpole hiç bir şekilde güvenmiyorum artık kızlar sizde kullanmadan bi düşünün derim.
Kitle çıktı canım gitgide büyüyor yarın dr ameliyat gününü onaylayacak, nasıl olucak bilmiyorum el kol değilki dil bide bayıltacaklar.Hamile değilimdir inş yoksa diri diri hallederler :84:
saat 7 de 30 cc mama verdim
8.30 bı 30 daha verdım hala aç yavrum ya sureklı aglıyor 10 dk uyuyor uyanıyor 2 kerede emzırdım ne oluyor anlamadım nıye doymuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?