2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

bana doktor sabah akşam 6 ay kan ılacı kullancaksın asırı kan kaybettın demıstı ılk zamanlar duzenlı alıyodum ama sonaları unutmaya basladım sımdı hıc ıcmıyorum cok onemlımıdır kı :S

Son düzenleme:
selam kıslar çok kötüyüm yaaa
oglum sabah 6 da uyudu 12 de uyandı uyumuyor sureklı aglıyor goguslerımde yara oldugu ıcın emzırmeye korkuyorumya acaba doymuyormu

benımkı de hep aglıyor emmek ıstıyor gogsume koyuyorum bırıkı cekıyor sonra aglamaya baslıyor sıkıyorum sut gelıyo sutum var ama nıye boyle yapıyor ben de sınırden catlıycam ayagıma aldım sımdı sıkısıkı sardım sallıyorum uyuyo galıba ınsallah uyur

selam kızlar...kızımın konaklarından kurtuluyorum yavaş yavaş....halam bişey söyledi onu uyguladım gerçekden de dedigi gibi oldu...zeytın yagının içine bi çay kaşıgı karbonat attım karıştırıp sürdüm kafasına ve kaşlarına bebek taragıtlada taradım masaj yaptım sonra banyo baya azalmıştı şimdi yıne yaptım babamızı beklıyoruz gelsın de bıcı bıcı yapalım çok canımı sıkıyodu bu onak ve yuzundekı kuruluk yaa

bızımde babamız gelcek yedıde cıkıyor yemek yıyıp bebısı yıkıcaz :)

yaa benım kolıgım emdı bıraz yarım saattır uyuyor hayret doymusmudur kı yaaa

o zaman sancisi vardir emiyor birden sanci gelyior aglamaya baslyiorsa sancisi vardir ben öyle olunca gazini tekrar cikarmaya calisiyorum yoksa sinir olyuor insan

nekadar zeytın yagı bnde ugulıyım bnm kızdada az az var ya

kızlar yeşil kaka üşütmeden kaynaklı değilmiş,doktora sordum,ya bağırsakları çok hızlı çalıştığında yeşil olurmuş yada bezde çok beklerse yeşilleşirmiş,içiniz rahat olsun..

bezde cok beklemedıgı için demk hızlı calışıyoo ohhh içim rahatladı lovelıde duy nerdesın :)

o zaman sancisi vardir emiyor birden sanci gelyior aglamaya baslyiorsa sancisi vardir ben öyle olunca gazini tekrar cikarmaya calisiyorum yoksa sinir olyuor insan

cevırıyorum gazını cıkarsın sonra devam edelım dıye memeyı vermıyorum dıye sınır oluyor omuzumu emıyor o zaman da nabıcagımı sasırdım bu cadıyla :)

Bu site zaten çok hoşuma gidiyordu şimdi adıklarımı buldukça daha da mutlu oldum... Deneyimli anneler desteklerinizi esirgemeyin. Özellikle bugün morale çok ihtiyacı olan benden hiç esirgemeyin :2: Kızım bugün tam 2 aylık oldu,doktor muayenemiz ve kalça ultrasonumuz vardı. Bebeğim ilk ay 500 gr alınca ilk doktorumuz mama dedi ve ben doktoru değiştirdim. İkinci doktormuz da verilen kararın doğru olduğunu söykelip önce kendini emzir sonra mama ver dedi. Gündüz emzirip geceleri mama verdim ama bu ay gördük ki yine sınırda kilo almış. 2.960 kg olan bebeğim şu an 4.050 kg. Şimdi her emzirmenin ardından mama vereceksin dedi, mamamızı değiştirdi. (aptamil conformil yaptı)Son zamanlarda kaka yapamama sorunu da var neyse onu bir şekilde hallediyoruz ama onun içinde bağırsak düzenleyici bir şurup verdi. Kalça ultrasonunda ise sol kalçada fizyolojik gelişim geriliği çıktı, ortapedistimiz bacak arasına havluyu katla koy dedi...Şimdi ben hangisine yanayım, çok huzursuzum, rahat olmaya çalışıyorum ama kontrol edemiyorum kendimi. Kızım neden kilo almıyor?En fazla 5 dk emiyor, mamayı da emmiyor ya da çok az emiyor...İştahsız bebeğim için ne yapabilirm? Havlu katla koy dedi ama havlu rahatsızlık veriyor üst üste 3 adet bez sardım acaba yeteri mi? Yardım ve desteğinize çok ihtiyacım var

canım öncelıkle gecmiş olsun bebeğin için kndını bırakma allah beterınden saklasın kalçasıda duzelır allahın ıznıyle hıc merak etme bagzı bebekler zayıf olur önmlı oln dırncıdr sen bol bol emzrmeye calış uyudgnda uyndr emzır saat bası emzr asla emzık verme mamaylada destekle işallah kılo alıck herseyden önce sen kndını bırakmamalısın...

slm kızlar yorgunluktan ölüyom sıpatı aşıya götürdüm ateşi çıkıcak diyekokmuştum fakat çıkmadı sizde ateşi çıkmadan çıkabilir diye ateş tüşürücü falan vermeyin yazık bebişlere

sütün vardr ama yağlı degldr yaglı sutu vermeye calış ılk su elır snra az yaglı en son gelen süt yağlıdır ve kılo aldırır yemenede dıkkat et işallah dzelır vede kılo alır işallah...

selam zatn cıksadA ılk önce soyucksın snra dsmezse verıceksın ılacı zor gectımı asılar offf en cok korktugum karma asılar

canım moralini bozma benim ilk kızımda öyle yapacak bişey yok mamayı beğenmediyse diger mamaları dene bol bol emzir her 1.5 saatte bir emzir bide ben şidiki bebeğimde az emiyodu göğsümü pompayla sagdım biberonla verdim dahafazla kilo yapıyoşimdi senin bebek az emdiği için ön sütü alıyo arka sütünü alamıyo yağlı kısım sende kalıyo bide böyle dene. benim ilk kızımda şimdi
3,5 yaşında 13 kilo bebekliğinden beri deli oluyorum ama şimdi oğlan iyi maşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…