senı cok ıyı anlıyorum doymasa 4 saat uyumazkı işallah biran önce gecer ya
bnm kızda ıkınıyo bgn zor yapıo yaaa
merhaba kızlar
2 gün önce kuru fasulye yemiştim o akşamdan beri tam 2 gündür yavrum gaz sancısı çekiyor. ne emdi ne mama yedi sadece sıkıntılı ağlamaklı bii halde uyur uyanık bi halde uyudu. neyseki bugün gazını çıkardı biraz rahatladı. aman yediklerinize dikkat kızlar.
canım hindistan cevizi(muskat)rendele sütünü sağ karıştır onu ver üstünede emzir sonra onu hem rahatlatır gazını hemde uyutur
hindistan cevizini rendeleyip suyunu mu çıkarıcam nasıl vereceğim.
kızlar selam...doktor banada doğumdan sonra 60 tane kan şurubu verdi..ama ben içmedim en fazla 10 tane içmişimdir...sabahları kaltığımda ayaklarımın üzerine basamıyorum ben tabanlarım çok acıyo vurmuşlar değnekle sanki...acaba kansızlıktanmı
yok tatlım bildiğimiz hindistan cevizi değil
aktarlar bilir muskat de sen küçük bişi sert kabuğu var onu rendeliyorsun sonra sütünle karıştır çocuğa kaşıkla ver ama fazla verme çarpar bir az rendele anlatabildimmi canım çok rahatlatıyor hemde uyutuyor
sck havlu koydum masaj yaptım hmn kakasını yaptı deste beklıyomus yawrum :) bol bol gazını da cıkardı ohhhh rahatladık :)
ben de aynı yaptım kaka yaptı a ma ağrısı var şimdi uyuyor bakalım uyanınca ne olackakarnına havlu koydum nurse harveys içirdim rezene içirdim. kakasını da yapamadı popsuna çörekotu yağı zeytinyağı sürdüm. ama nafile bugün sabah o kadar ıkınmadan zorlanmadan sonra biraz çıkardı. bide banyo yaptırdım onun da etkisiyle şimdi uyuyor uyanınca napıcak bakalım.
aksamları hep yanımda gunduzlerı benımkıde oyle kucagımda uyuyor yatırınca aglıyor tıpkı suan oldugu gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?