2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

canım hindistan cevizi(muskat)rendele sütünü sağ karıştır onu ver üstünede emzir sonra onu hem rahatlatır gazını hemde uyutur

benımde kanım düşük ama doktorkan ilacı felan vermedı hiç
oglumu aşıya goturunce yaptırım barı bı kan testi

kızlar selam...doktor banada doğumdan sonra 60 tane kan şurubu verdi..ama ben içmedim en fazla 10 tane içmişimdir...sabahları kaltığımda ayaklarımın üzerine basamıyorum ben tabanlarım çok acıyo vurmuşlar değnekle sanki...acaba kansızlıktanmı

hindistan cevizini rendeleyip suyunu mu çıkarıcam nasıl vereceğim.

yok tatlım bildiğimiz hindistan cevizi değil
aktarlar bilir muskat de sen küçük bişi sert kabuğu var onu rendeliyorsun sonra sütünle karıştır çocuğa kaşıkla ver ama fazla verme çarpar bir az rendele anlatabildimmi canım çok rahatlatıyor hemde uyutuyor

sck havlu koydum masaj yaptım hmn kakasını yaptı deste beklıyomus yawrum :) bol bol gazını da cıkardı ohhhh rahatladık :)

o bagzn bndede oluyo ama yorgunluktan oluyo ya bi farknda olmadan cok yoruluyoruzzz :)

sağol canım anladım.

Yanimdayatsa kske yok kucagimda olck yerine yada yanima yatirmak isteyince uyanip aglliyo

kizlar derdi olanlara acil sifalar diliyorum-
pike allah sifalar versin.
kizlar artiik dayanamiyorum benim kizi alayim icime sokasim geliyor kücük biraz daha büyümesini beklyiorum

gene yesıl kaka yapmış offf üşütmüşüm kızımı dun gece bnyo yaptırdım ondanmı oldu acaba kızlar ayagında 3 kat var hep soğuk şimdi patık gydrdım ısınır hmn patık olmazsa hep soğuk kıyafetlerde küçük oluyo 3,6 aylıkları gıyınıyoruz kıyafet almk lagzım ya havada buz gıbı

ben de aynı yaptım kaka yaptı a ma ağrısı var şimdi uyuyor bakalım uyanınca ne olacka
aksamları hep yanımda gunduzlerı benımkıde oyle kucagımda uyuyor yatırınca aglıyor tıpkı suan oldugu gibi

aynı oğlum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…