2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

selam kızlar,

çok sağolun dualarınız için, allaha şükür kardeşim iyi, sadece köprücük kemiğinde parçalı kırık var. o da geçecek inşallah.. allah kimselere sağlık sorunu vermesin..

pikecim çok geçmiş olsun umarım herşey yoluna girer

günaydın kızlar bişey sorucam bazen oğlum beni çok sinirlendiriyor ben de bağırıyorum sonra cektiğim vicdan azabını hiç anlatmayayım sizdede oluyormu böyle sinirlenmeler sesinizi yükseltiyormusunuz her defasında onun bebek olduğunu unutuyorum ama bazen beni çileden çıkarıyor:84::84:

benim oğlum ışık açık olunca tam dalamıyor illa o ışık kapanacak emziriyorum beşiğine bırakıyorum biraz kendi kendine bakıyo sesler çıkarıyo sonra yatıyo ama ben kçağımda bekletmiyorum sallamıyorum sadece yanında gizliden bakıyorum dalmasını bekliyorum sonra bende yatıyorum ilk zamanlar kayınvalide sallamaya alıştrdı ayyyyyyyyyyyyyyyyyneler çektim

ağlayıp duruyor ne yapsın huysuzum
yeşil kaka yapıyordu meğer çok beslemişim ondan olmuş artık 3 saatte bir besleyeceğim

kızlar eltim yeni doğum yaptı,bebişi bi köşede ağlıyo,kucağa şimdiden alışmasın diye ellemiyo,kimseye de elletmiyo..karnını doyurdum,altı temiz hiç bi ihtiyacı yok,almamalıyım diyo..bende ağladığı zaman alıyorum kucağıma,güvensiz,cesaretsiz olur almazsak diye biliyorum..aklıma takıldı,siz nasıl davranıyosunuz:26:

alıyorum ben yazık beeee bebeğe anne kokusunu istiyor ben alıyorum zor oluyor hep kucakta ama olsun kaç sene kucakta olacak ki bebek doya doya seviyorum oğlumu bir daha bebek olmayacak o ben öyle düşünüyorum benim oğlan tam kucakçı oldu ama olsun benim yanımda güvende olduğunu bilsin

oğluma bağırmıyorum hep kendime o bebek diyorum

selam hanımlar bnde alıyom zaten emeklemeye baslaınca ıstesekde kuckda drmıcklar sımdı doya doya alalımmm

bn uyndrmıyom kndısı bn uyndryo dun gece 3den 8 e kadar uyudu hıcde uyndrmadım uyndıgında meme saldrdı ama doktor 5 saat uyusun kaldrma demişti bnde kaldrmıyom

ee kimse kalmadımı azizan nirdeisn huu

burdayım sabaha kadar nöbetteydim oğlum uyumadı bir türlü gazdan dolayı 2 den 9,30a kadar sonra yarım saat uyuduk gene kalktık offf eşim fitil kullandırmıyoda,sallatmıyoda bişi yaptırmıyoooo ipodun sarjı bitmiş giremedim ondan dolayı,bilgisayarda soğuk odada ondan bakamadım canım:)

benim oğlan genelde geceleri uyumuyor ama şayet uyursa ve gündğzleri uyuduğunda maximum 2 saat uyuyor genelde saat başı emiyoz az emiyoz çabuk acıkıyoz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…