biz geceleri 2 saatte bir emmek için uyanıyoruz,hiiiç 5 saat uyumadı bizimki..
selam kızlar kendimi çok kötü hissetim şimdi bir tek piskopat anne benmişim kimse kuzusuna sinirlenmiyomuşben de bir gariplik olduğu belli zaten
canım bebişin daha küçük büyüdükçe daha iyi ourbenim oğlan genelde geceleri uyumuyor ama şayet uyursa ve gündğzleri uyuduğunda maximum 2 saat uyuyor genelde saat başı emiyoz az emiyoz çabuk acıkıyoz:)
bn bırkere bgrdım snra terketdım odayı esıme verdım kndıme o melek allahtan kork ....dedım kndımı sakınlestrdım bıdahada bgrmadımher sınırlnmeye basladıgımda guzel kelımeler söyluyorm ya yawrum olmasaydı dıye şükrediyom....
canım bebişin daha küçük büyüdükçe daha iyi our
haklısın canım neyse bende kendimden utanır oldum bak şimdisürekli bağırmıyorum bazen çok gereksiz yere ağlıyor huysuzlanıyor bizi bazen perişan ediyo geçen dr götürdük ayy rezil etti bizi insanın bazen sabrı taşıyo ama annelik sabır işiymiş bir daha kuzuma sesimi yükseltmem
40 ı cıkınca cok degstı bnmkı ya azızan senınkıde degısr buydukce daha cok uyuyor yada hıc uyumuyor gcn gun 15 saat uyanık kaldı agladım sınırden :)
biz 5 kardeşiz ilk 4 kardeşin arasında 2 yaş var ard arda dizilmişiz annem diyo sabaha kadar uyumadığızın olurdu gündüzde uyuyamazdım diğer çocuklardan kızar poponuzu çimdiklerdim uyurdunuz diyo:)))
abooo ne zor iş bız bıtaneyle zor bas edıyoz:)
aynen öyle kendimi düşünemiyorum bile,şimdi evdeyim ona şükrediyorum bide şu durumda çalışmak durumunda kalsaydım çıkdırırdım herhalde,Allah çalışanlara sabır kolaylık versin.
günaydın kızlar bişey sorucam bazen oğlum beni çok sinirlendiriyor ben de bağırıyorum sonra cektiğim vicdan azabını hiç anlatmayayım sizdede oluyormu böyle sinirlenmeler sesinizi yükseltiyormusunuz her defasında onun bebek olduğunu unutuyorum ama bazen beni çileden çıkarıyor:84::84:
selam canım bende senin gibiyim ve bu huyumu hiç sevmiyorumm.. oğlanın altını alırken beni çok sinirlendiriyor...sanki kendini yırtarcasına ağlıyor bazen bende sinirleniyorum alt açmak benim için cok sinir bozucu.. öyle aglayınca bende yüzüne kapanıyorum bağırıyorum onaa bir susss yaa diyorum:86: bi durr bagırınıyorum sonra çok kötü oluyorum dogumdan sonra nekadar acımasızz oldum ben dıyorum kendıme..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?