2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

selam kızlar kendimi çok kötü hissetim şimdi bir tek piskopat anne benmişim kimse kuzusuna sinirlenmiyomuş ben de bir gariplik olduğu belli zaten

biz geceleri 2 saatte bir emmek için uyanıyoruz,hiiiç 5 saat uyumadı bizimki..

normlde bnmkıde 3 saatde1 kalkardı dun dua etdım bı 5 saat uyusada bnde dnlnsem dıye kızım bna acıdı galıba :)bızımde hergecemız farklı bı duzen yok yanı suan uykusu glmıs aglıyooo kucagımda sallıyom uyusun dıye :)

selam kızlar kendimi çok kötü hissetim şimdi bir tek piskopat anne benmişim kimse kuzusuna sinirlenmiyomuş ben de bir gariplik olduğu belli zaten

bn bırkere bgrdım snra terketdım odayı esıme verdım kndıme o melek allahtan kork ....dedım kndımı sakınlestrdım bıdahada bgrmadımher sınırlnmeye basladıgımda guzel kelımeler söyluyorm ya yawrum olmasaydı dıye şükrediyom....

haklısın canım neyse bende kendimden utanır oldum bak şimdisürekli bağırmıyorum bazen çok gereksiz yere ağlıyor huysuzlanıyor bizi bazen perişan ediyo geçen dr götürdük ayy rezil etti bizi insanın bazen sabrı taşıyo ama annelik sabır işiymiş bir daha kuzuma sesimi yükseltmem

40 ı cıkınca cok degstı bnmkı ya azızan senınkıde degısr buydukce daha cok uyuyor yada hıc uyumuyor gcn gun 15 saat uyanık kaldı agladım sınırden :)

biz 5 kardeşiz ilk 4 kardeşin arasında 2 yaş var ard arda dizilmişiz annem diyo sabaha kadar uyumadığızın olurdu gündüzde uyuyamazdım diğer çocuklardan kızar poponuzu çimdiklerdim uyurdunuz diyo:)))

bızde ınsanız ınsan cıldırıyo ya anneler hem sever hem kızar yawrucun anlamıyokı zaten kızdıgını ama bızı hıssedıyo mutsuz oldugumuzda onlarda mutsz olyo bn kackez denedım öle geckten...bn aglladıgımda oda huysuz oluo bn mutluysam sakın oluyo....

40 ı cıkınca cok degstı bnmkı ya azızan senınkıde degısr buydukce daha cok uyuyor yada hıc uyumuyor gcn gun 15 saat uyanık kaldı agladım sınırden :)

inşallah canım 5 gün kaldı kırkımızın çıkmasına,benimkide uzun süre uyumadığında acayip huysuz kucakta durmuyo kıpır kıpır o yana bu yana kaydırıyo kendini yatağında durmuyo,insana napcağını şaşırtıyo

biz 5 kardeşiz ilk 4 kardeşin arasında 2 yaş var ard arda dizilmişiz annem diyo sabaha kadar uyumadığızın olurdu gündüzde uyuyamazdım diğer çocuklardan kızar poponuzu çimdiklerdim uyurdunuz diyo:)))

abooo ne zor iş bız bıtaneyle zor bas edıyoz:)

abooo ne zor iş bız bıtaneyle zor bas edıyoz:)

aynen öyle kendimi düşünemiyorum bile,şimdi evdeyim ona şükrediyorum bide şu durumda çalışmak durumunda kalsaydım çıkdırırdım herhalde,Allah çalışanlara sabır kolaylık versin.

ben bi bulaşık yıkayım bari hadi kendinizede bebişlerinizede iyi bakın...

aynen öyle kendimi düşünemiyorum bile,şimdi evdeyim ona şükrediyorum bide şu durumda çalışmak durumunda kalsaydım çıkdırırdım herhalde,Allah çalışanlara sabır kolaylık versin.

aminnn bnde calışıcam ama 6 aydan snra offf bırakıp gtmk zor iş :84:

selam canım bende senin gibiyim ve bu huyumu hiç sevmiyorumm.. oğlanın altını alırken beni çok sinirlendiriyor...sanki kendini yırtarcasına ağlıyor bazen bende sinirleniyorum alt açmak benim için cok sinir bozucu.. öyle aglayınca bende yüzüne kapanıyorum bağırıyorum onaa bir susss yaa diyorum:86: bi durr bagırınıyorum sonra çok kötü oluyorum dogumdan sonra nekadar acımasızz oldum ben dıyorum kendıme..

canım bende kendime şaşıyorum ne acımasızım diyorum kendi kendime aman ne yapalım anneyiz gün boyu öyle çok yoruluyorumki inan belim kopuyor bazen kantarın topuzu kaçınca sinirleniyorum yorgunluga sıkıntıya pek gelemiyorum :93::93:

Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 1 ziyaretçi)lavinya44 melikemirac BalSurat melisesra cannsett nirdesinizzzzzzzz kışlarrrrrrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…