canım bende kendime şaşıyorum ne acımasızım diyorum kendi kendime aman ne yapalım anneyiz gün boyu öyle çok yoruluyorumki inan belim kopuyor bazen kantarın topuzu kaçınca sinirleniyorum yorgunluga sıkıntıya pek gelemiyorum :93::93:
:84::84: alemsin valla aman neyse bozmayalım moralimizi ben kendi kendime moral veriyom olur böyle hatalar herkes aynı sabır sınırına sahip değilben bagırırken bide yüzüne kapanıyorum cocugun :)))ayy psikopata bağladım yine
ben sadece oğluma bazen kızıyorum buda beni acık üzüyo ama sonra ne yapayım olur böyle diyorum her anne bazen sesini yükseltir hoş bunlar daha bebek ama biz bidaha yapmayızkızlarrrr bozmayın moraliniziiii yavaş yavaş kuzular size siz kuzularınıza alışıcaksınız veee bu annelik heppp zor hep zor olacak ama onla sizde büyüyeceksiniz lütfen sakin olmaya çalışın siz huzurlu olun ki bebeklerinizde huzurlu olsun...biz şimdi daha da yorgunuz valla ben akşam nasıl oluyoo farkına bile varmıyorum....eee yürüyen ve herşeyi karıştırmaya çalışan bi kuzum var...büyüdükçeee öyle tatlı oluyolar ki...ama dediğim gibiii bi arkadaş yazmış normal yemeklere geçsede die...şimdi ben diorum ki arada full emdii zamanlara geri dönsek keşke die valla bi ayaklansınlar o zmn işte anneyim diyosunuz....
slm kızlr bugün kırkımız çıkıyor..
özel bir şey yapmayacağım banyo yapacağız oğlumla
kıyafetlerimizi ve çarşaflarımızı yıkadık
aslında isterdim özel bir şey yapmak ama neyse....
Merhaba arkadaşlar uzun zamandır sizleri takip ediyordum üyelik için yeni fırsat buldum.Bende ekim annesiyim İkinci çocuğum benim size tecrübelerimden tavsiyem yavrularınızı öpün koklayın alın kucağınıza ne kadar yapılmaması gereken şeyler varsa yapın çünkü bu günleri arayacaksınız büyüdüğünde istesenizde gelmiyorlar kucağa....
slm kızlr bugün kırkımız çıkıyor..
özel bir şey yapmayacağım banyo yapacağız oğlumla
kıyafetlerimizi ve çarşaflarımızı yıkadık
aslında isterdim özel bir şey yapmak ama neyse....
kızlarrrr bozmayın moraliniziiii yavaş yavaş kuzular size siz kuzularınıza alışıcaksınız veee bu annelik heppp zor hep zor olacak ama onla sizde büyüyeceksiniz lütfen sakin olmaya çalışın siz huzurlu olun ki bebeklerinizde huzurlu olsun...biz şimdi daha da yorgunuz valla ben akşam nasıl oluyoo farkına bile varmıyorum....eee yürüyen ve herşeyi karıştırmaya çalışan bi kuzum var...büyüdükçeee öyle tatlı oluyolar ki...ama dediğim gibiii bi arkadaş yazmış normal yemeklere geçsede die...şimdi ben diorum ki arada full emdii zamanlara geri dönsek keşke die valla bi ayaklansınlar o zmn işte anneyim diyosunuz....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?