2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

Kızlar merhabalar,tecrübelerime dayanarak şunu söyleyebilirim ilk bebeklerin bakımı insana daha zor geliyor,daha sonra biliyorsunuz ki bu bir süreç ve geçecek rahatlıyorsunuz. Açıkçası bana da en zor gelen uykusuzluk...

ilk bebeğimde artık ağlardım hiçbirşey eskisi gibi olmayacak diye...Sonra anladım ki eskiden daha güzel olacakmış...

ben bagırırken bide yüzüne kapanıyorum cocugun :)))ayy psikopata bağladım yine

kızlarrrr bozmayın moraliniziiii yavaş yavaş kuzular size siz kuzularınıza alışıcaksınız veee bu annelik heppp zor hep zor olacak ama onla sizde büyüyeceksiniz lütfen sakin olmaya çalışın siz huzurlu olun ki bebeklerinizde huzurlu olsun...biz şimdi daha da yorgunuz valla ben akşam nasıl oluyoo farkına bile varmıyorum....eee yürüyen ve herşeyi karıştırmaya çalışan bi kuzum var...büyüdükçeee öyle tatlı oluyolar ki...ama dediğim gibiii bi arkadaş yazmış normal yemeklere geçsede die...şimdi ben diorum ki arada full emdii zamanlara geri dönsek keşke die valla bi ayaklansınlar o zmn işte anneyim diyosunuz....

ben sadece oğluma bazen kızıyorum buda beni acık üzüyo ama sonra ne yapayım olur böyle diyorum her anne bazen sesini yükseltir hoş bunlar daha bebek ama biz bidaha yapmayız

şimdi yine katlanıyorum uykusuzluğa,gündüz uyuyunca bende kıvrılıyorum bi köşeye,asıl çalışmaya başlayınca çok ağır gelcek bana..

slm kızlr bugün kırkımız çıkıyor..
özel bir şey yapmayacağım banyo yapacağız oğlumla
kıyafetlerimizi ve çarşaflarımızı yıkadık
aslında isterdim özel bir şey yapmak ama neyse....

slm kızlr bugün kırkımız çıkıyor..
özel bir şey yapmayacağım banyo yapacağız oğlumla
kıyafetlerimizi ve çarşaflarımızı yıkadık
aslında isterdim özel bir şey yapmak ama neyse....

Merhaba arkadaşlar uzun zamandır sizleri takip ediyordum üyelik için yeni fırsat buldum.Bende ekim annesiyim İkinci çocuğum benim size tecrübelerimden tavsiyem yavrularınızı öpün koklayın alın kucağınıza ne kadar yapılmaması gereken şeyler varsa yapın çünkü bu günleri arayacaksınız büyüdüğünde istesenizde gelmiyorlar kucağa....

canım öncelikle hayırlı olsun bende bişey yapmamıştım banyo yapmıştık annem gelip bebeği 40lamıştı bir parçada saçını kesmişlerdi bu başka bişey yok

doğrusun canım hıı öpme konusunda ben sınır tanımıyorum valla benim yavrum değilmi doya doya öpüyom

hayırlı olsun canııım. bizde öyle özel birşy yapmamıştık ki, banyo yapmıştık 40lanmıştık sonrada eltime gitmiştik 40ucurmaya . bize hediye verdi sağolsun yumurta,şeker,tuz verdi bide :92: ertesi sabah o yumurtaları pişirip yemiiştik ehehhe

oğluşumun uyuyası tuttu anasınında tembellik yapası hiç bi iş yapmadım temizlik yapmam gerekiyodu yapmadım yarına kaldı oğlumda yarın durmazya hiç bişey yapasım yok bugün

:):) doğru söze ne denir

kızlar bu rota virüsü aşısını yaptırdınız mı? yada yaptırıcakmısınız?
herkez farklı bişi söylüyo bugun saglık ocagındaki drda sordum da ben önermiyorum dedi.
bide kendi drmuza sorim bakım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…