kızlar bu rota virüsü aşısını yaptırdınız mı? yada yaptırıcakmısınız?
herkez farklı bişi söylüyo bugun saglık ocagındaki drda sordum da ben önermiyorum dedi.
bide kendi drmuza sorim bakım
herkez farklı bişi söylüyo bugun saglık ocagındaki drda sordum da ben önermiyorum dedi.
canım çok geçmiş olsunselam kızlar nasılsınız biz griple boguşuyoruz oglumdan kıza bulaştı malesef burnu tıkalı diye durmuyo hiç geceleri ayrı gündüze ayrı aglıyo bogazda balgamda olmuş ondanda emdiginin hepsini kusuyo ilaç verdim belki uyur biraz dikkat edinde bari sizinkiler hasta olmasın mızıldanmaya başladı bile ben ona bakıyım grşrz
selam kızlar nasılsınız biz griple boguşuyoruz oglumdan kıza bulaştı malesef burnu tıkalı diye durmuyo hiç geceleri ayrı gündüze ayrı aglıyo bogazda balgamda olmuş ondanda emdiginin hepsini kusuyo ilaç verdim belki uyur biraz dikkat edinde bari sizinkiler hasta olmasın mızıldanmaya başladı bile ben ona bakıyım grşrz
giderayak msj gördüm yazayım daedim evet ağızdan çok kolayda umarım kusmaz yoksa işe pek yaramazbenimki kustu bence kusan bebekse yaptırma zaten kusuyolar ciddi dile deyince yeterli olduğunu söyleyenlerde varmelikecim,bende kararsız kaldım işte yaa bugun öyle söyledi dr. dedim bide kendi drmuza sorim.
lavinya nasıl yapılıyor ağızdan mı veriyorlar?
napsam bilemiorum vallaaa,sonradan ğpişman da olmak istemiyorum.
selam kızlar nasılsınız biz griple boguşuyoruz oglumdan kıza bulaştı malesef burnu tıkalı diye durmuyo hiç geceleri ayrı gündüze ayrı aglıyo bogazda balgamda olmuş ondanda emdiginin hepsini kusuyo ilaç verdim belki uyur biraz dikkat edinde bari sizinkiler hasta olmasın mızıldanmaya başladı bile ben ona bakıyım grşrz
gunaydın kıslar
pikecim çok sevindim canım ınsallah oda duzelır en kısa surede
selam kizlar pike gecmis olsun canim.rabbim tüm hastalarin sifani versin.
ecrinece benim kizda bütün gün uyudu gece uyumadi.uyuku düzenleri tam oturmadi.meme veriyorum eliyle resmen beni itiyor.acda mi uyumuyor dedim yok almamak icin agladi.gecede zorla bir defa kaldirip verdim gec uyuyunca uykudan uyunmak istemedi.
kizlar siz gece kaldiriyormsnuz emzirmek icin.yoksa uyuyorsa uyanmasini mi bekliyorsunuz.benim kiz bazen iki bazen 3bazen de bir defa kendi istegiyle kalkiyor.
pikecim çok geçmiş olsun umarım herşey yoluna girer
pikecm çok geçmiş olsun,Allah acil şifalar versin inşallah
pike cok sevındım bıranönce toparlanır işallah gözunuzaydın canım ya
canım öncelikle hayırlı olsun bende bişey yapmamıştım banyo yapmıştık annem gelip bebeği 40lamıştı bir parçada saçını kesmişlerdi bu başka bişey yok
hayırlı olsun canııım. bizde öyle özel birşy yapmamıştık ki, banyo yapmıştık 40lanmıştık sonrada eltime gitmiştik 40ucurmaya . bize hediye verdi sağolsun yumurta,şeker,tuz verdi bide :92: ertesi sabah o yumurtaları pişirip yemiiştik ehehhe
çok teşekkürler kızlar, sağolun
ne kadar fiyatııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?