2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

yaptırmayı dusunmuyorum sağlık sektorundeki tum tanıdıklarıma sordum önermedi..

dr umuz kesinlikle önerdi biz de yaptırdık ama bana kalsa çok da gerekli değil biz eşim siparişle getirttiği için mecbur kaldık yoksa ben pek taraftar değildim

dr umuz kesinlikle önerdi biz de yaptırdık ama bana kalsa çok da gerekli değil biz eşim siparişle getirttiği için mecbur kaldık yoksa ben pek taraftar değildim

selam kızlar nasılsınız biz griple boguşuyoruz oglumdan kıza bulaştı malesef burnu tıkalı diye durmuyo hiç geceleri ayrı gündüze ayrı aglıyo bogazda balgamda olmuş ondanda emdiginin hepsini kusuyo ilaç verdim belki uyur biraz dikkat edinde bari sizinkiler hasta olmasın mızıldanmaya başladı bile ben ona bakıyım grşrz

canım çok geçmiş olsun

melikecim,bende kararsız kaldım işte yaa bugun öyle söyledi dr. dedim bide kendi drmuza sorim.
lavinya nasıl yapılıyor ağızdan mı veriyorlar?
napsam bilemiorum vallaaa,sonradan ğpişman da olmak istemiyorum.

gecmiş olsun canım. aman dikkat edin ufacık bebekte nasıl grip olur yazık yavruya.

melikecim,bende kararsız kaldım işte yaa bugun öyle söyledi dr. dedim bide kendi drmuza sorim.
lavinya nasıl yapılıyor ağızdan mı veriyorlar?
napsam bilemiorum vallaaa,sonradan ğpişman da olmak istemiyorum.
giderayak msj gördüm yazayım daedim evet ağızdan çok kolayda umarım kusmaz yoksa işe pek yaramazbenimki kustu bence kusan bebekse yaptırma zaten kusuyolar ciddi dile deyince yeterli olduğunu söyleyenlerde var

gecmiş olsun canım bende dune kadar fena griptim oğlumada gecmesin diye maskeyle dolastık uzak durdum ama genede birazda olsa gecti ilaç vermiyorum yarın kntrolumuz var bakalım doktorumuz ne dicek..

gunaydın kıslar
pikecim çok sevindim canım ınsallah oda duzelır en kısa surede

pikecim çok geçmiş olsun umarım herşey yoluna girer

pikecm çok geçmiş olsun,Allah acil şifalar versin inşallah

pike cok sevındım bıranönce toparlanır işallah gözunuzaydın canım ya

çok teşekkürler kızlar, sağolun

canım öncelikle hayırlı olsun bende bişey yapmamıştım banyo yapmıştık annem gelip bebeği 40lamıştı bir parçada saçını kesmişlerdi bu başka bişey yok

çok teşekkürler kızlar, sağolun

pikecim geçmiş olsun tatlım okuyamadım geçmniş hayırdr...Allah acil şiifalar versin
ı

selam kızlar, nasılsınız..
artık eskisi gibi nete giremiyorum, hiiiç işim bitmiyo yaa

biz rota virüsü aşısının ilkini yaptırdık, dr'umuz kendi cocuguna yaptırmamış sonra cok kötü atlatmış çocuk.
kalabalık yerlere girip cıkıyosanız yaptırın dedi, bizde yaptırdık.
çok pahalı ama

arkadaşlarrr kesinliklee kendi fikrinizzz ama rotayı yaptırın muhakkak derim evet pahalı ama bebeğinizin sağlığı için değer...şöyle söyliimm benim bebeğim 14 aylık nerdeyse biz yaptırttık ve iyiki de yaptırmışız bebeğim nerdeyse bu zamana kadar hiç hastalanmadı üstelik bebekleriniz yaz dönemine girince iyice kıpır kıpır olucaklar rota yaz isalinden koruyoo aslında laf olarak çokda kötü görünmüyoo ama emin olun çok kötü bi hastalık eşimin yeğeni kızımdan 50 gün büyük onlar yaptırtmadılar vee bütün yaz hastaydıı valla o tombalak çocuk eridiii 2 ayda üstelik bide hastane masrafları ona caba ayrıca az biraz bile olsa hastanelerde rotalı bebeklerin arasında daha da kötü oldu....bizde kızımı rutin kontrollere götürdüğümüzde özellikle haziran ve temmuz aylarında rotalı bebeklerle doluydu....evet %100 değil koruması ama ben rota aşısını olupta şu ana kadar sorunu olan bebek duymadım...kusura bakmayın müdahale etmek istemem ama işte dayanamıyorum çünküü yeğenim gözümün önündeydi...iyi düşünün kızlarr..meleklerinizi kokluyorum...Allah korusun tüm meleklerimizi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…