allah hepimizin yardımcısı olsun
ben çok kötü bi anneyim sanırım ama napayım çıldırttı beni hiç bi sıkıntısı olmadığından eminim kaka yapmış temizledim doyurdum gazını çıkardım alttan üstten uykusunu almış oooh mis gibi ama yatırınca ağlıyo kucakta tss anında susuyo artık sabrımın sonuna geldi gecede aynı şeyi yapmıştı çünkü zor yatırdım nese günlük ped koymuştum inadına bisürü akıntım oldu oesnada daha çok çıldırdım zaten feci wcm geldi
bıraktım yatağa biraz yüksek sesle zırla istediğin kadar zırla sesin açılsın muzur sesin açılsın delirttin beni altıma yapıcam istediğin kadar zırla almıcam işte seni nedir be bacak kadar boyunla şimdiden keyfinin bekçisi yaptın die bıraktım çişimi yapıp geldim tabi o esnada ağlıyodu koşarak tekrar gittim yok annem şaka deyip aldım anında sustu gene
gelde kızma benim için acıyo biyerimi ağrıyo die öle bi ağlayışki ama meğer rahatı yerinde değil hanımefendinin
oynatmama az kaldı doktorum nerede
aperpil ben metsil damla veriyorum bide sürekli ütüde minnoş havlu ısıtıp karnına koyuyorum sürekli
neler çektim okudunmu bilmem düzeldi valla şimdi de kucak problemi başladı ama
anca yemek yiyebiliyorum dünde bu saatlerde zor uyudu
ayrıca benim kuzumun başı çok terliyo normalmiş diyolar sizlerdede varmı öle bi şey battaniyesi sırılsıklam oluyo havlu koyuyorum oda sırılsıklam oluyo her uyanışında değiştiriyorum
aperpil canım benim kızımda aynı senin bebişin gibi gazını rahat çıkarıyo fakat kakayı iki üç günde bir yapıyo yapamadığı zaman hep huzursuz sürekli aranıyo ağzı açık başını bi sağa bi sola sallayıp duruyo ağlaması değişiyo bacaklarını karnına doğru çekiyo geceleri uyumuyo neyseki bugün yaptıda kakasını dolu dolu rahatladı kuzum birde o süt meselesi benimde başımda var benim kızım emmiyo memeyi ne yaptımsa almadı biberonla sağıp veriyorum mamada veriyorum herkes bişey diyo biri mama verme sağlıklı değil anne sütü vereceksin mama olmaz diyo biri doymuyo sütünle mama ver diyo bende çok sıkıntı çektim halada çekiyorum ama artık kulaklarımı söylenenlere tıkadım sütümü sağıyorum fakat ilk sağdığım sütten sonra hep az az geliyo buda yetmiyo kızıma mecbur mama veriyorum bebek bakımı bi yerde gerçekten zor allah hepimizin yardımcısı olsun..
ben nerede okumustum buradan heralde D vit eksikliğindne olabilirmiş benimkide cok terliodu d vit basladıgımızdan beri azaldı baya hatta bazen hiç terlemio bası emerken
bu arada benimki sadece emerken terlio bası. sen ortam sıcak duryor yada cokmu saryorsun örtüyorsun bebeler sıcagı sevmio soguk ortamda daha rahat uyuyor
aperpil benim kaynanamda söledi aynı şeyi bi kaç kez ama kötü niyetten değil oda benden beter üzülüyo ağladığında ama kızdım en sonunda ya aç değil veriyorum almıyo aldığınıda geri çıkarıyo dedim bişe demiyo ozaman niye ağlıyon bebeğim deyip sen uyu ben bakarım deyip gidiyo sağolsun
hiç beklemezdim kaynanamdan valla 90derece döndü bakalım nereye kadar bugün gidicez cuma mevlütümüz var çok şükür bugün uyucam kaynanam bakıyo gece sadece emzir die getiriyo
16.gün başla dediler başladım hergün 4 damla veriyorum ama genede aynı
metsil damla benim eşim çalışıyo oyüzden rahat rahat veriyorum günde 4 kere deniyo ama ben sadece 1kere veriyorum o ayrı çünkü henüz çok minikler tadı çilekli önce bi ağlıyo diliyle kenarlardakini yalaması bizi mest ediyo gülmekten çocukta şaşırıyo
aynen öle canım sinirli emme hallerinde emmio aslında yalancı emzigi almayan bebeler cıkarıp takar ya öle aglaya aglaya emmeye calısıo sütümü akıtıo sıpa ama vermezsemde manyak ac gibi aranıo aglıo mememe bir yapışıo görseniz kıtlıktan cıkmıs sanırsınız. ayaklarıda hiç yerinde durmuyor dediğin gibi karnına da cekiyor.
benim bebem acıkınca biliom ben uslu uslu emiyor bu arada deli emişi beni öldüryor yara olmayan mememi acaip acıtyor yara yapacak bu gidişle e cıkar al cıkar al nereye kadar emerken aglıo ama sütümü göryom görmesem ac derim ne diye diretim delimiyim benim bebem ama gelde anlat
canım aldırma dionuz ya nasıl aldırmıcam ya daha 15 gun bizimle poffffffffffffff
kız cokta severim her yemegimi yaptı temizlimi yaptı ama lohusalıktanmıdır cok canım sıkılıyor bu süt meselesi cok sinirlendirdi beni tepkimide diger odaya giderek gösterdim
inş. bida demez
canım bebek bakımı zorda en cok cevreden gelen ugultular zormus
Allah yardımcın olsun bunlarda gecicek inş. Büyüklere göre biz ilk anneler pek cahiliz netten okusakta, doktor böle sölesede en iyi onlar bilyor saygım sonsuz öle olsun hadi ama bizde kör cahil degiliz yaaaaaa herseyden önce onlartın annesiyizzz içimize bile doguyor onların duymadıgı aglama sesi bana gelio ta nereden sıcaklıomu sogukluomu ben biliom sıcaga alısmasın diyen valide sarıoda sarıo anne cok sardın sıcak dedim ah yawrum isilik olduda o zaman anladı beniii simdide aman onu örtme böle uyusun falan yaw bırakkkkkkkkkkk ben tasıım 9 ay Allah onun hikmetinide vermiştir dimi ana yapmıssaaaaaaaa
aperpil tatlım hiç sıkma canını...bizde de aynı durum...beninm de 2 gündüğr kayınvalidem burda...normalde hiç birşeye karışmaz melek gibidir...şimdi herşeye karışıyor...doymuyor bizde de var...gazı var ondan diyorum sen emzir diyor...emzirmekten gögsüm pörsüdü...anne sen bugün eve git dedim az önce babamların yemeği bitmiştir dedim isteksizce gitti..yarın sabah erkenden gelirim dedi:)))
sende sıkma canını...milupanın rezenesi bende işe yaradı gaz için...gerçi onuda içirmiyor gizli gizli verdim:)))
allah hepimizin yardımcısı olsun
ben çok kötü bi anneyim sanırım ama napayım çıldırttı beni hiç bi sıkıntısı olmadığından eminim kaka yapmış temizledim doyurdum gazını çıkardım alttan üstten uykusunu almış oooh mis gibi ama yatırınca ağlıyo kucakta tss anında susuyo artık sabrımın sonuna geldi gecede aynı şeyi yapmıştı çünkü zor yatırdım nese günlük ped koymuştum inadına bisürü akıntım oldu oesnada daha çok çıldırdım zaten feci wcm geldi
bıraktım yatağa biraz yüksek sesle zırla istediğin kadar zırla sesin açılsın muzur sesin açılsın delirttin beni altıma yapıcam istediğin kadar zırla almıcam işte seni nedir be bacak kadar boyunla şimdiden keyfinin bekçisi yaptın die bıraktım çişimi yapıp geldim tabi o esnada ağlıyodu koşarak tekrar gittim yok annem şaka deyip aldım anında sustu gene
gelde kızma benim için acıyo biyerimi ağrıyo die öle bi ağlayışki ama meğer rahatı yerinde değil hanımefendinin
oynatmama az kaldı doktorum nerede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?