2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

dün gece kızım gayet ıyı uyuyordu 3 gıbı kalktı emdı...sonra 6 ya kadar paso agladı ama ne aglamak gözünden yaşlar gelıyodu...kucagıma alıyorum gezdırıyorum susuyo oturuyorum yıne basıyo çıglıgı ama gözünden nasıl yaş gelıyo bı agrısı vardı ama anlayamadım ben altını açtım gazını çok guzel çıkardı...yavrum bı dıle gelsede derdını söylse...bmyle bende harap oluyorum

Geçmişe biraz baktımda bebişlerin giyimlerininden konuşmuşsunuz..Bende oğlanı çok sarıyordum şimdi o kadar önemsememeye çalışyrum.ama ayaklarını sıcak tutmaya calısıyorum benım oglanın ayakları örme patik giymeden ısınmıyor soguk oluyorr ..

kızlar çıtçıtlı badileri uzun süre kullanıcaz sanırım alt klıota büyüncemi geçicezz:) ben oğlana klotlu çorap almayı düşünüyorum kışın soguklarda eşofmanının altına giyer :))..çünkü tek katla üşürr.sımdlık patılı atlı pjamalr oluyor ama boy uzayınca olmucak .. olmadı patisiz pjamada giydirebilirim

bnmkıde 12 de basladı 3e kadar öleydı ya yataga koyuyom aglıyo alıyom susuyo gazını cıkardım kulagına dokundum agrımıyoda anlamadım bnde ya burnuda tıklı değil kızlar bn petege hep ıslak camasır koyuyom hıc bunu tıkanmıyo sızde öle yapın

Kızlarr bez 3 no geçtinizmi ..ben sımdılık 2 no kullanıyorum lastıklerı sıkmaya basladı artık.. 3 no bezde var evde ama hiç denemedim kocaman duruyor 4.9 kilo..:86:

bugün bende düşündüm cnm kotlarının eşofmanlarının altına kğlotlu çorap alayım oğluşuma diye, babası da benim oğlum kız mı deyip duruyor. ama patikli altlarda çok çirkin kaba oluyor yaaa

:) a tıkanmaya iyimi geliyorr bende koyuyorum oglan sürekli kusup işediği için bazen elde yıkıyorum:86:

Kızlarr bez 3 no geçtinizmi ..ben sımdılık 2 no kullanıyorum lastıklerı sıkmaya basladı artık.. 3 no bezde var evde ama hiç denemedim kocaman duruyor 4.9 kilo..:86:

ben geçtim cnm 3 numara kullanıyoeum ama biraz büyük geldi... bu paketi de 2 alabilirmişim aslına çünkü kilosu 5500 gr çıktı bugün.

ablamda yegene öyle giydirmiş arkadaslarımdan da duydumm dışarı çıkarken falan iyi oluyormuşş..çokta giydirmeyiz kaşındırırmış :)) alt patili pjamalarla cocugun ayakları kocaman oluyo aynen çirkin duruo

bn 2 haftadr 3 numara kullanıyom tam oluyo canım 2 nın lastıklerı sızıyodu kız ecrın prımaya gec hıc sızdrmıyo ne kaka ne cıs molfıx kullanınca sızıyodu paso...

bn 2 haftadr 3 numara kullanıyom tam oluyo canım 2 nın lastıklerı sızıyodu kız ecrın prımaya gec hıc sızdrmıyo ne kaka ne cıs molfıx kullanınca sızıyodu paso...

primaa benım dogalı beri sızdırıo yaa baglayamıyorum desem cocugu eşeliyorum arka ön bacak arası pilesi cırtcırdı yınede sızdırıo arada

oğluşumu yeni babannesi aşı yaptırmış maaşallh hiç ağlamamış uyuyormuş şimdi ama benim içim içimi yiyor yanında olamadım die...5800 gr olmuş boyuda 59 cm..iiii demiii kızlarrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…