2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

biz prima 3 numaraya çokdan geçtik 100 adet bıtırdık bıle:)) bugun bez almaya çıkıcaz..carrefour da çok guzel indirimler oluyo ordan alıyoruz genelde...100 lü prıma yı 26 tl ye almıştık....

ya bnım kızım boyundan buyuk işlere kalkışıyo bu ara çok sık....başını ystıkdan öyle bi kaldırıyorkı yan düşüyo o derece...yanlız bırakmıyorum rısklı yerlerde artık.....şimdi böleyce bu kız ıkı ay sonra nasıl olacak düşünemıyorum bıle

maşallah mezime oğluşuna. allah bütün bebeklere sağlık versin. ben hep öyle dua ediyorum. sana bişey olmasın bana olsun oğluşum diyorum

bn 2 haftadr 3 numara kullanıyom tam oluyo canım 2 nın lastıklerı sızıyodu kız ecrın prımaya gec hıc sızdrmıyo ne kaka ne cıs molfıx kullanınca sızıyodu paso...

3 numara molfixsimiz var cnm o bitsin bende prima düşünüom. benimki kakayı çok yapıo ondan taşıo hep. çişide uzun süre almazsam taşıo. off nazarmı oldu ne kucağımda uyumak istio şuanda kucağımda 3 kez denedim yatırınca uyanıp ağlıo ay ne zormuş
oğluşumu yeni babannesi aşı yaptırmış maaşallh hiç ağlamamış uyuyormuş şimdi ama benim içim içimi yiyor yanında olamadım die...5800 gr olmuş boyuda 59 cm..iiii demiii kızlarrr

maşallah. bende dedim bu yazamıo galiba. hep beğenion yorum yapmıon bu arada gerçek adın ney bakim senin özelime yolla

maşallah mezime oğluşuna. allah bütün bebeklere sağlık versin. ben hep öyle dua ediyorum. sana bişey olmasın bana olsun oğluşum diyorum

ben kızla ilgileniodum yazamadım. boyları yazan arklara teşekkür ederim. ben boy kiilo topini görmeidm bi bakim :9

Inşallah fatmacımmm
ecrin canım yazıyorumda yogunluk var biraz..yalnız facemın sohbet bölümü yok

gıttık geldıkkk hep uyudu yavrucagım aferın benım kızıma
benımkı de aguluyor ozellıkle sabahları cok neselı oluyor gulucukler atıyor cuma gunu asımız var hemde 2aylık takıbı
bıde neselı neselı bakıyor sesler cıkarıyor tam dıyorum aferın bnm kızıma masallah bnm kızıma gozumun ıcıne bakıp gulerek kusuyor

Inşallah fatmacımmm
ecrin canım yazıyorumda yogunluk var biraz..yalnız facemın sohbet bölümü yok

:d olmazmı kız vardır explorerın eskiyse ondandır mozilladan aç.

kızlar ben gidiom. annem aradı yufka istio bide börke yapçakmış hava güzel yürüyerke gelin dio. hadi bize yol göründü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…