kızllar ya bişi sorucam..bebekleriniz dilinde beyazlık varmı? bizimkinde dogdugundan beri var ama öyle cok degil. pamukçukmu acaba diye baktımda anlamadımm
kızllar ya bişi sorucam..bebekleriniz dilinde beyazlık varmı? bizimkinde dogdugundan beri var ama öyle cok degil. pamukçukmu acaba diye baktımda anlamadımm
çok mu diyorsunuz ama terlemiyor oğlan geçen gün soğuk olmuştu burası ben de sobanın peteklerini hepsini açtım uyumuşuz uyandım terlemiştik ikimizde çünkü odadan getirdiğim gibi penye battaniyesi ve polar kalın battaniye vardı kızarmıştı çocuk yavaş yavaş azalttım ısıyı sırtına bez koydum şimdi uyuyor üstü açık sobadan uzakta yatıyor
ben yedime dikkat etmiom ama çok uyuyom ondanmı iyi sütüm acaba . bu arada yazmıştım ama tekrar yazayım geçmiş olsun cnm.
çok geçmiş olsun canım...umarım daha iyilerdir...evet süt üretiminde moral çok önemliymiş...stressiz ve pozitif olmak gerekiyo, herşeyi dert etmemek...
sütte moral ve dinlenme çok önemliymiş.
slm kızlar içinizde en çok giydiren benim galiba ben uzun kollu çıtçıtlı badi üstüne penye üstüne pijama takımı kalktığındada örgü yelek giydiriyorum bazen battaniyeyede sarıyorum..
ecrincim benim eşimde üstü açık yatıyo hep ben donuyorum haliyle ben üşüyünce kızımda üşüyo zannediyorum giydiriyorum kat kat biraz önce yıkadık kızımı üstünü bi görseniz kat kat oldu yavrum ama sıcağı seviyo anası gibi ben kat kat giyinmeyi severim..
ha unutmadan kızlar sizin bebişlerde şaşı bakıyomu benim kızım çok şaşı bakıyo ya ..
dr bana ev 25 derece ve üstüyse sadece badyle bile durabilir dedi...elleri ve yüzü soğuk olabilir o üşüdüğü anlamına gelmez dedi...giyinik yerlerini elleyin (sırtını ,göğsünü)oralar soğuksa üşüyodur dedi...senin oda da 24 dereceymiş fazla giydirme..bi bady üstünede pijama takımı tamam...
dr bana ev 25 derece ve üstüyse sadece badyle bile durabilir dedi...elleri ve yüzü soğuk olabilir o üşüdüğü anlamına gelmez dedi...giyinik yerlerini elleyin (sırtını ,göğsünü)oralar soğuksa üşüyodur dedi...senin oda da 24 dereceymiş fazla giydirme..bi bady üstünede pijama takımı tamam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?