2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

anne sütü alan bebeklerde dil beyaz olur demişti dr benim oğlanın öyle
çok mu bana az diyorlar ya günde bere ve eldiveni çıkarma diyorlar yok dedim daha neler

çok mu diyorsunuz ama terlemiyor oğlan geçen gün soğuk olmuştu burası ben de sobanın peteklerini hepsini açtım uyumuşuz uyandım terlemiştik ikimizde çünkü odadan getirdiğim gibi penye battaniyesi ve polar kalın battaniye vardı kızarmıştı çocuk yavaş yavaş azalttım ısıyı sırtına bez koydum şimdi uyuyor üstü açık sobadan uzakta yatıyor

slm kızlar içinizde en çok giydiren benim galiba ben uzun kollu çıtçıtlı badi üstüne penye üstüne pijama takımı kalktığındada örgü yelek giydiriyorum bazen battaniyeyede sarıyorum..
ecrincim benim eşimde üstü açık yatıyo hep ben donuyorum haliyle ben üşüyünce kızımda üşüyo zannediyorum giydiriyorum kat kat biraz önce yıkadık kızımı üstünü bi görseniz kat kat oldu yavrum ama sıcağı seviyo anası gibi ben kat kat giyinmeyi severim..
ha unutmadan kızlar sizin bebişlerde şaşı bakıyomu benim kızım çok şaşı bakıyo ya ..

dr bana ev 25 derece ve üstüyse sadece badyle bile durabilir dedi...elleri ve yüzü soğuk olabilir o üşüdüğü anlamına gelmez dedi...giyinik yerlerini elleyin (sırtını ,göğsünü)oralar soğuksa üşüyodur dedi...senin oda da 24 dereceymiş fazla giydirme..bi bady üstünede pijama takımı tamam...

ben yedime dikkat etmiom ama çok uyuyom ondanmı iyi sütüm acaba . bu arada yazmıştım ama tekrar yazayım geçmiş olsun cnm.

çok geçmiş olsun canım...umarım daha iyilerdir...evet süt üretiminde moral çok önemliymiş...stressiz ve pozitif olmak gerekiyo, herşeyi dert etmemek...
sütte moral ve dinlenme çok önemliymiş.

sağolun kızlar :)

batcım çok giydiriyosun canım, alışmasın öyle

azaltsan yavaş yavaş?

kızllar ya bişi sorucam..bebekleriniz dilinde beyazlık varmı? bizimkinde dogdugundan beri var ama öyle cok degil. pamukçukmu acaba diye baktımda anlamadımm

dark o pamukçuk değil o emdiği için oluyo...benim oğlum pamukçuk olmuştu hemde 2 kere farklı zamanlarda...top top beyzlıklar oluyo pamukçukta dilinde yanaklarında...hem pamukçuk olunca bebek ememez ağlar...öyle bi belirti varmı...

yani yaa anlatamıon millete ev 30 derece oluo bazen elleri soğuk üşüo diolar :S

Slm kizlar pglum gece 4den bei uyanik,gaz uutmadi,esnemekten agzi yirtilcak kuzumun ama sanci uyutmadi.karnina zeytonyagiyla masaj yaptim,rezene verdim,corekotu. Yagii,bisiklet hareketi fayda etmedi,son care fitil attim,rahatladi da uyuyabildi yavrum, bat benim oglanda sasi bakiyo ecrincm bendw ordum bibatteniye koyarim resmini

azaltayım o zaman hemen alışmaasını istemiyorum sıcağa

selam hanımlar sabha erkenkalktım temızlık yemek derken kızımda uyuyo saolsun sabhdan berı yatıyo mısafırlerı beklıyom bı 15 kısı gelıyo herhalde nasıl hızmet etcembılmıyom kızda uynırsa yandımmmm ne yandım hmde bnm kız kımsede durmuyo bıde offf bgn saclarımı kestırıcem kısacık belımde suan anam kestrme diyo sankı bakabılıyomda taramaya vakıt bıle bulamıyom ama mahvolmus resmen eskı bakımlı halımı özledım ya süslü halımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…