2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

dun gece belımımı ıncıtdım ne cok agrıyo bıde acıyo kızı kaldırıp ındrrken nerdeyse gözumden yas gelıcek bıde bu halımle temızlık yaptım aksama daha cok agrıcak kesın

dun gece belımımı ıncıtdım ne cok agrıyo bıde acıyo kızı kaldırıp ındrrken nerdeyse gözumden yas gelıcek bıde bu halımle temızlık yaptım aksama daha cok agrıcak kesın

bende 62 leri giydiriyorum hatta 56-62 yazan tulumları olmuyo şu anda. kızlar bu arada saat 10 da karma aşımızı yaptıırdık. çok şükür şimdilik ateş huysuzluk falan yok. bişey de içirmedim

Toplam 13 kullanıcı konuyu okuyor. (13 üye ve 0 ziyaretçi)

ecrinece melisesra+ BalSurat+ gonulcelen10 fatma2005+ pike loveli pusulam fadimsa azizan crazy_peri ades79

kalabalığız ama yazen yok :) bende pc başında tost yiyom kolayla :d

bende 62 leri giydiriyorum hatta 56-62 yazan tulumları olmuyo şu anda. kızlar bu arada saat 10 da karma aşımızı yaptıırdık. çok şükür şimdilik ateş huysuzluk falan yok. bişey de içirmedim

bizimkilermi iri yoksa bedenlerdemi sorun var. gerçi boy dar gelio ende sorun yok :)

geçen sordum cvp veren olmadı tekrar sorim sizin bebişleirn boyu kaç ben ölçtüm 60 bizimkinin.

canım benim kızın 2 hafta önce 55'di, yani iki aylıkkenki boyu. ama benim kız buradaki bebişlerin geneline göre kısa

ritanın açtığı kilo başlığında var boylar da. oradan bakabilirsin canım

SLM HERKEZLER BURDA.....
benım kızım ılk zamanlarda şaşı bakıyordu ama şimdi sadece emzıgı yanına düştügünde ona bakarken gözler kayıyo

63 cıkıyo canım2.ayın sonunda 65 olur herhalde 1ayında 59 cm idi bnm kız selvı boylumu ne olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…