2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

merhaba kızlar bende geldim....
doğumdan sonra pek netin başına oturamaz oldum.. evde yanlız olunca pek fırsat olmuyo. ya gelen giden oluyo yada bebiş ağlıyo.. ev işlerinide o uyrken yapmaya çalışıyom.. örneğin şuan yemek ateşte bende 2dk bi bakiim dedim..

ama malesef yine ağlıyo... uyandı herhalde.. uyanıkken odada yanlız kalmak istemiyo...

ben kaçar

kızlar ya ağda yaptırmak istiyorum yaptırayım mı sizce?normal doğum yaptım 41 gün önce
ne dersiniz yaptıran varmı?

kızlar ya ağda yaptırmak istiyorum yaptırayım mı sizce?normal doğum yaptım 41 gün önce
ne dersiniz yaptıran varmı?

Selam kızlar daha önce Ekim 2010 annelerine yazmıştıştım ama artık buradan devam ediyormuşsuz.Ben hem Kasım 2008 hem de Ekim 2010 doğumlu iki akrebin kölesiyim.Büyk oğlum 14 Kasımda iki yaşına girdi 25 Ekimde de küçük oğlumu kucağıma aldım. Kasım 2008 anneleri ile çok iyi dostluklar kurduk.Hala görüşüyoruz oyungrubumuz var.Onlar artık benim kardeşlerim çocuklarımızda aynı şekilde.Umarım burdada böyle dostluklar yakalayabilir çocuklarımızla çok iyi vakitler geçirebiliriz.

Teşekkür ederim fragola takip ediyordum ama birtürlü yazamıyordum. Evet canım iki kuzum var.Çok yoruluyorum ama kokularını içime çekince hemrşeyi unutuyorum

canım hoşgeldin aramıza

hoşgeldin aramıza canım

iyi akşamlar kızlar. babamız dışarıya çıktı bi arkadaşı gelmiş görüşmeye gitti bizde kuzumla yanlız kaldık. ahhhh bende bigün sana bırakıp giddeceğim diyorum ama anneler yapamıyor. dün arkadaşa gitmiştim tam kalkacaktım uyudu oğluş misafirimde de gelecekti hazırlık yapmak için orada bıraktım ama 2 saatte burnumda tüttü resmen ağlayacaktım gözlerim doldu çok suçlu hissettim kendimi. Allah kimsenin yavrusunu yanından ayırmasın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…