Bende emdiği kadar emzirmek istiyorum en sağlıklısı anne sütü bu ayda öyle deneyeyim bakalım gelişiminde fark olacakmı.
canım hoşgeldin aramıza
olur cnm olur sende güzel yemek ye beslenmene dikkat et bulgur pilavı cok süt yapıyor. ayran iç sekersiz komposto yap iç bolbol sağ ver hep erkek cocogu iliği kemiği dolsun, kendini üzme unut tmm cnm
hoşgördük canım öylemi bilmiyodum ama buraya kayıt olurken sadece lavinyayı kabul etmedi ben malatyalıyım bende malatyanın plaka nosunu ekledim demek bu yüzden kabul etmemişHoşbulduk lavişim.Kasım 2008 annelerinde de var bir lavişimiz:))
iyi akşamlar kızlar. babamız dışarıya çıktı bi arkadaşı gelmiş görüşmeye gitti bizde kuzumla yanlız kaldık. ahhhh bende bigün sana bırakıp giddeceğim diyorum ama anneler yapamıyor. dün arkadaşa gitmiştim tam kalkacaktım uyudu oğluş misafirimde de gelecekti hazırlık yapmak için orada bıraktım ama 2 saatte burnumda tüttü resmen ağlayacaktım gözlerim doldu çok suçlu hissettim kendimi. Allah kimsenin yavrusunu yanından ayırmasın...
Sağol canım..
Bugün baya kalabalığız :)) benimkide şuan için normal ateşi 37.3 dr 37.5 geçerse fitil at dedi takipdeyim devamlı..
kızlar ya ağda sorumöa cevap yazarmısınız?
Sağol canım..
Bugün baya kalabalığız :)) benimkide şuan için normal ateşi 37.3 dr 37.5 geçerse fitil at dedi takipdeyim devamlı..
Selam kızlar,
Aşılarımızı olduk bugün, eşimle benimde sağlık sorunları vardı öğleden beri hastanedeyiz az önce geldik.Oğlum bu ay az kg almış biraz canım sıkıldı..
canımcım ben sezeryan oldum ama yinede yazayım 40 ım dolunca hemen yaptırdım normal doğumu bilmiyomkızlar ya ağda sorumöa cevap yazarmısınız?
Geçmiş olsun canım.Hİç sıkılma tatlım.Benim ilk oğlumda ikiye yakın kilo almıştı.Bir yaşından beridirde aynı kiloda gelişimi gayet iyi gidiyor.Önemli olan çok kilo alması değil yeterli kilo alması.Doktor yeterli dedikten sonra önemli değil
Melisesracım hoşbulduk canım.Ayyyoğluşun ağzındaki mememi nasıl alıştırdın
ne verdi fitil nevyas paranox mu? bende ilk ateşlendiğinde fitil atarım düşmezse şuruplara geçerim...ama ben ilk 6 ay ne fitil ne şurup kullandım oğlumda...
kızlar ya ağda sorumöa cevap yazarmısınız?
umarım değildir türkiyede çok yaygınmış bu hastalıkBenim içindede Akdeniz anemisi şüphesi duydu dr tahlil aldı tekrar haftaya salı çıkacak sonuç.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?