2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

Bende emdiği kadar emzirmek istiyorum en sağlıklısı anne sütü bu ayda öyle deneyeyim bakalım gelişiminde fark olacakmı.

olur cnm olur sende güzel yemek ye beslenmene dikkat et bulgur pilavı cok süt yapıyor. ayran iç sekersiz komposto yap iç bolbol sağ ver hep erkek cocogu iliği kemiği dolsun, kendini üzme unut tmm cnm

olur cnm olur sende güzel yemek ye beslenmene dikkat et bulgur pilavı cok süt yapıyor. ayran iç sekersiz komposto yap iç bolbol sağ ver hep erkek cocogu iliği kemiği dolsun, kendini üzme unut tmm cnm

Sağol canım..

Bugün baya kalabalığız :)) benimkide şuan için normal ateşi 37.3 dr 37.5 geçerse fitil at dedi takipdeyim devamlı..

canım zamanla alışırsın diyeceğim ama olmuyor.Büyük sıpam iki yaşında komşumunda aynı yaşında bir kızı var bazen ona gitmek istiyor.Bir saat bile olsa özlüyorum.(( Çalışırken çokdaha zor olacak((

Sağol canım..

Bugün baya kalabalığız :)) benimkide şuan için normal ateşi 37.3 dr 37.5 geçerse fitil at dedi takipdeyim devamlı..

canım sn bilirsin ama bence 37 den sonra huysuzlanmaya başlıyolar ben aşıdan sonra şurup verdim eşimin evhamı yüzünden bidaha vermedim çocuk ağlamaya başladı bi baktım ateş 37.2 şurup verdim etki edinceye kadar ateş 37.6 buldu

Sağol canım..

ne verdi fitil nevyas paranox mu? bende ilk ateşlendiğinde fitil atarım düşmezse şuruplara geçerim...ama ben ilk 6 ay ne fitil ne şurup kullandım oğlumda...

lavinya44 crazy_peri pinguu ironic34 NevYas dilekgoksuzoglu melisesra fadimsa gonulcelen10 loveli ades79 ne çok kişivar

Selam kızlar,

Aşılarımızı olduk bugün, eşimle benimde sağlık sorunları vardı öğleden beri hastanedeyiz az önce geldik.Oğlum bu ay az kg almış biraz canım sıkıldı..

Geçmiş olsun canım.Hİç sıkılma tatlım.Benim ilk oğlumda ikiye yakın kilo almıştı.Bir yaşından beridirde aynı kiloda gelişimi gayet iyi gidiyor.Önemli olan çok kilo alması değil yeterli kilo alması.Doktor yeterli dedikten sonra önemli değil

Melisesracım hoşbulduk canım.Ayyyoğluşun ağzındaki mememi nasıl alıştırdın

keşke alışşsa canım bıtek açken alıyor

kızlar ya ağda sorumöa cevap yazarmısınız?

cnm bende normal doğum yaptım dün tam 2 ay oldu. 3 dikişim vardı. şimdiye kadar hiç ağdadan başka birşey yapmamıştım. doğumdan sonra kont gittiğimde doktora sordum ben rahatlıkla yapabilirsin dedi. ama geçen ay dikişin olduğu çok az bi bölgeye yapmadım diğer bölgeleri yaptım. bu ay tamamen yaptım sorun olmadı hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…