canım bende oğluşumla yalnızım eşim maça gitti ben oğlum çok uyuyunca bile özlüyorum seni çok iyi anlıyorum ya bu misafir bombardumanı bitmiyoriyi akşamlar kızlar. babamız dışarıya çıktı bi arkadaşı gelmiş görüşmeye gitti bizde kuzumla yanlız kaldık. ahhhh bende bigün sana bırakıp giddeceğim diyorum ama anneler yapamıyor. dün arkadaşa gitmiştim tam kalkacaktım uyudu oğluş misafirimde de gelecekti hazırlık yapmak için orada bıraktım ama 2 saatte burnumda tüttü resmen ağlayacaktım gözlerim doldu çok suçlu hissettim kendimi. Allah kimsenin yavrusunu yanından ayırmasın...
Selam kızlar,
Aşılarımızı olduk bugün, eşimle benimde sağlık sorunları vardı öğleden beri hastanedeyiz az önce geldik.Oğlum bu ay az kg almış biraz canım sıkıldı..
canım geçmiş olsun oğlun kaç kilo olmuşkiSelam kızlar,
Aşılarımızı olduk bugün, eşimle benimde sağlık sorunları vardı öğleden beri hastanedeyiz az önce geldik.Oğlum bu ay az kg almış biraz canım sıkıldı..
nevyas 620 gram iyi bizim doktor 500 ile 1000 gram demişti 2. ay için
Beni fazla emmiyor zaten saat başı 5 dk emip bırakıyor.Besleyici sütte geride olduğundan sanırım gelişemedi ilk sulu sütü sağmayı düşünüyorum sonra emzircem kendimi bide böyle deneyim siz ne dersiniz.
Beni fazla emmiyor zaten saat başı 5 dk emip bırakıyor.Besleyici sütte geride olduğundan sanırım gelişemedi ilk sulu sütü sağmayı düşünüyorum sonra emzircem kendimi bide böyle deneyim siz ne dersiniz.
kızlar bızımde asımız cuma gunu ates fılan yapıyomu bu asılar yaa mutlak fıtıl verıyomu doktorlar benım kolık kız benı mahvetmesın
ewet sagda ver cnm anne sütü gibi varmı benim büyük oğlum 12 yasında inan ki kolay kolay hasta olmuyor 19 aylık olana kadar emdi ağlıya ağlıya bıraktırdım aslında 2 yasına kadar hakkı varmıs bilmiyordum ufaklığı emzircem allah izin verirse arkadasım sen sag genede verr
kızlar bızımde asımız cuma gunu ates fılan yapıyomu bu asılar yaa mutlak fıtıl verıyomu doktorlar benım kolık kız benı mahvetmesın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?