2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

Selam kızlar,

Aşılarımızı olduk bugün, eşimle benimde sağlık sorunları vardı öğleden beri hastanedeyiz az önce geldik.Oğlum bu ay az kg almış biraz canım sıkıldı..

canım bende oğluşumla yalnızım eşim maça gitti ben oğlum çok uyuyunca bile özlüyorum seni çok iyi anlıyorum ya bu misafir bombardumanı bitmiyor

Selam kızlar,

Aşılarımızı olduk bugün, eşimle benimde sağlık sorunları vardı öğleden beri hastanedeyiz az önce geldik.Oğlum bu ay az kg almış biraz canım sıkıldı..

şimdi okudum cnm üzülme demek anne sütü kalitedeğil allah baska dert vermesin..calpolu sordunmu cnm

Son düzenleme:
Sağolun kızlar.

4850 olmuş bu ay 620 gr almış yani.Dr normal dedi ama bana az geldi.Calpolu soramadım ades kg duyunca moralım bozuldu bide aşıları oldu üstüne çok ağladı biran önce odadan çıkmaya çalıştım ama calpol vermedi bize bi fitil verdi.

Beni fazla emmiyor zaten saat başı 5 dk emip bırakıyor.Besleyici sütte geride olduğundan sanırım gelişemedi ilk sulu sütü sağmayı düşünüyorum sonra emzircem kendimi bide böyle deneyim siz ne dersiniz.

kızalr kac kg oldugu önemli değil isterse 7 kg olsun önemli olan 1 ay içinde aldıgı kg ..aylık kgları yazdıgımız yere yazarken gecen ay ..kgdaydı diyelim

kızlar bızımde asımız cuma gunu ates fılan yapıyomu bu asılar yaa mutlak fıtıl verıyomu doktorlar benım kolık kız benı mahvetmesın

ewet sagda ver cnm anne sütü gibi varmı benim büyük oğlum 12 yasında inan ki kolay kolay hasta olmuyor 19 aylık olana kadar emdi ağlıya ağlıya bıraktırdım aslında 2 yasına kadar hakkı varmıs bilmiyordum ufaklığı emzircem allah izin verirse arkadasım sen sag genede verr

benımkıde bıberondan zahmetsızce ıcmeye alıstı sureklı sagarak da yedırılmez mı ...
gıttım eczaneden en ufak delıklı baslıklardan aldım memeden geldıgı gıbı zor gelsın memeyı tercıh etsın ınsallah da oyle olur

Bende emdiği kadar emzirmek istiyorum en sağlıklısı anne sütü bu ayda öyle deneyeyim bakalım gelişiminde fark olacakmı.

kızlar ya ağda yaptırmak istiyorum yaptırayım mı sizce?normal doğum yaptım 41 gün önce
ne dersiniz yaptıran varmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…