hoşgördük canım öylemi bilmiyodum ama buraya kayıt olurken sadece lavinyayı kabul etmedi ben malatyalıyım bende malatyanın plaka nosunu ekledim demek bu yüzden kabul etmemiş
Geçmiş olsun canım.Hİç sıkılma tatlım.Benim ilk oğlumda ikiye yakın kilo almıştı.Bir yaşından beridirde aynı kiloda gelişimi gayet iyi gidiyor.Önemli olan çok kilo alması değil yeterli kilo alması.Doktor yeterli dedikten sonra önemli değil
Melisesracım hoşbulduk canım.Ayyyoğluşun ağzındaki mememi nasıl alıştırdın
lavinya ve nevyas teşekkürler
nevyas geçmiş olsun tatlım...
umarım değildir türkiyede çok yaygınmış bu hastalık
kızlar ya ağda sorumöa cevap yazarmısınız?
ağda benim vazgeçilmezim ayda bir 35 tl bayıyorum annem sinir oluyo o kadar para ne veriyon kendin yap diyo eskiden kendim yapardım bikere yaptırdım ayy çok rahat evde uğraşmaya değmezay ben agdaya hıc cesaret edemem hele dogumdan sonra hiç
ılk evlendıgım zamanlar yaptırmıstım sonra kızın biri çok fena acıttı bıda tövbeee
cnm bende normal doğum yaptım dün tam 2 ay oldu. 3 dikişim vardı. şimdiye kadar hiç ağdadan başka birşey yapmamıştım. doğumdan sonra kont gittiğimde doktora sordum ben rahatlıkla yapabilirsin dedi. ama geçen ay dikişin olduğu çok az bi bölgeye yapmadım diğer bölgeleri yaptım. bu ay tamamen yaptım sorun olmadı hiç
Ayyyy Nevyasçım çokgeçmiş olsun.Hamilelik mi tetikledi acaba.Umarım kötü birşey çıkamz.
Melisçim bende alıştırmak istiyorum benimki hiç almıyor aç olsada olmasa nasıl alıştıracğım.İlk oğlum çok usluydu gerek duymadım.Küçüğü birtek uyuduğunda ağlamıyor.Ne kucakta durmayı seviyor nede yattğı yerde duruyor.Kucak sevmeyen bebek olur mu napıcam bilmiyorum.Evin içinde zıp zıp zıplamaktan helak oldum.Diğeride küçük oda ilgi istiyor tek başımayım yardım edenim yok bazennn kafayı yiyorum
Selam kızlar daha önce Ekim 2010 annelerine yazmıştıştım ama artık buradan devam ediyormuşsuz.Ben hem Kasım 2008 hem de Ekim 2010 doğumlu iki akrebin kölesiyim.Büyk oğlum 14 Kasımda iki yaşına girdi 25 Ekimde de küçük oğlumu kucağıma aldım. Kasım 2008 anneleri ile çok iyi dostluklar kurduk.Hala görüşüyoruz oyungrubumuz var.Onlar artık benim kardeşlerim çocuklarımızda aynı şekilde.Umarım burdada böyle dostluklar yakalayabilir çocuklarımızla çok iyi vakitler geçirebiliriz.
nevyas sonuç ne oldu tatlım okuyamadım geçnişi
hemilemisin yoksaaaaaaaaa
hayırlısı hadi.
kızlar ben salonu kulanıyom 6mt halı var ama çok açık renk halı almayı düşünüyom ne tavsiye edersiniz ben merinos düşünüyomda
Onun sonucu belli değil daha canım beklemedeyim
ayy klavyem oyun hamuru içinde...ne zaman yaptı bu çocuk bunu...:26:gelecekte sizi böyle günler bekliyooooo kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?