2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

Aslında öyle ama sanki az kg alınca gelişemiyormuş gibi besleyemiyorum diye üzülüyor insan..

lavinya ve nevyas teşekkürler
nevyas geçmiş olsun tatlım...

Sağol canım..

umarım değildir türkiyede çok yaygınmış bu hastalık

İnşallah canım evet yaygınmış.

ay ben agdaya hıc cesaret edemem hele dogumdan sonra hiç

ılk evlendıgım zamanlar yaptırmıstım sonra kızın biri çok fena acıttı bıda tövbeee

ay ben agdaya hıc cesaret edemem hele dogumdan sonra hiç

ılk evlendıgım zamanlar yaptırmıstım sonra kızın biri çok fena acıttı bıda tövbeee
ağda benim vazgeçilmezim ayda bir 35 tl bayıyorum annem sinir oluyo o kadar para ne veriyon kendin yap diyo eskiden kendim yapardım bikere yaptırdım ayy çok rahat evde uğraşmaya değmez

çok teşekkürler tatlım yani hemen yaptırabilirim...

Ayyyy Nevyasçım çokgeçmiş olsun.Hamilelik mi tetikledi acaba.Umarım kötü birşey çıkamz.

Melisçim bende alıştırmak istiyorum benimki hiç almıyor aç olsada olmasa nasıl alıştıracğım.İlk oğlum çok usluydu gerek duymadım.Küçüğü birtek uyuduğunda ağlamıyor.Ne kucakta durmayı seviyor nede yattğı yerde duruyor.Kucak sevmeyen bebek olur mu napıcam bilmiyorum.Evin içinde zıp zıp zıplamaktan helak oldum.Diğeride küçük oda ilgi istiyor tek başımayım yardım edenim yok bazennn kafayı yiyorum

hoşgeldin dilek...

kızımda bugün mememde uyuyo..memekolikliği üstünde bugün...bırakınca uyanıyo ne iş anlamadım...

nevyas sonuç ne oldu tatlım okuyamadım geçnişi
hemilemisin yoksaaaaaaaaa
hayırlısı hadi.

Bende anlamadım hamilelikte normaldi sonuna doğru düştü biraz.Dün tahlil verdik dr demir eksikliğindendir demişti ama sonuçlar normal çıkınca talesemi den şüphelenip başka bi tahlil istedi oda 1 haftada çıkıyormuş inşallah canım.

aramıza hoşgeldinnnn adaşımmm ay deşifremi oldum nedirrr nerde bu dil çıkaran smiley :)))

kızlar ben salonu kulanıyom 6mt halı var ama çok açık renk halı almayı düşünüyom ne tavsiye edersiniz ben merinos düşünüyomda

kızlar ya hamileyken cildimde biraz lekelenme olmuştu 2 ay olmasına rağmen hala tamamen geçmedi. burda elma sirkesi ile silen varsı nasıl yapılıyordu orda kalıyormmu yoksa bi süre sonra yıkanıyormu. yada başka bi çözümvar mıdır?

ayy klavyem oyun hamuru içinde...ne zaman yaptı bu çocuk bunu...:26:gelecekte sizi böyle günler bekliyooooo kızlar

oyy maaşallah kalabalığızz ironikcimmm nerelerdesin senn ne zamandır hiç denk gelemioruz bende kuzuyu yatırdım yanıma emzikle kavga edio

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…