2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

slm kızlar
oğlum aşı oldu ama iiiii çok şükür emio uyuyo
ateş yok ama ben yınede 4 saatte bir calpol,ü sulandırıp veriyorum

mezimecimmm geçmiş olsun sen bitek anne sütümü veriosun

Son düzenleme:
evet canım dün iş,e başladıgım için mama,ya başladık ama ondan önce sadece anne sütüydü

anladım canım sormamın sebebi yalnızca anne sütü alan bebeklerin daha dirençli olduğuna inanıorum inşallah bütün kuzucuklar kolayca atlatır bu aşıları

Herkese merhaba.bende yeni bir anne adayı olarak Kanz Bebek rnleri|Chicco|Avent|Kraft|Bebek Arabas|Kiddy|Baby Max|Funna Baby| adresinden gaz sancılarını giderecek emzik aldım gerçektende çok işe yaradı bu emzikler çoçuğun hava yutmasını önlediği için bebekler gaz sancısı çekmiyormuş. herkese tavsiye ederim...diğer bütün ürünler kesinlikle görülmeye değer kaçırmayın...sevgiler

kızlar siz gecede kaç saat uyuyabiliyorsunuz...benim ki,3,4 saati geçmiyor...bu sabaha karşı 3,45 te uyudu kızım 7 olmadan geri kalktı...akşam üzeri 4 e kadar uyanıktı...artık ben düz yürüyememeye başladım uykusuzluktan,yanımda biriside yok...allah yardımcımız olsun...

kayınvaldeme katıldığım tek konu(bebek bakımında)''bebek acıktımı kendi uyanır nasılsa'' :) bende ilk başta kasıodum ama artık o ne zaman isterse emio

kızlar biz 2. ay aşılarımızın iki tanesini olmuştuk. verem aşısını haftaya olcaz. doktor sonra yapcaz demişti veremi.

ama ateşlenmeden ilaç vermeyi düşünmüyorum. aşılardan sonra 37.5 oldu ateşi ama üstünü çıkarınca düştü ateş. düşüremezsem ilaç vericem.

anladım canım sormamın sebebi yalnızca anne sütü alan bebeklerin daha dirençli olduğuna inanıorum inşallah bütün kuzucuklar kolayca atlatır bu aşıları

evet cok sıkta hasta olmuyorlar....şimdilik iii gıdıyor bakalım korktugum gıbı olmadı bu geceyıde atlatırsak...inşallh bütün kuzular bizim gibi olur mışıl mışıl uyuyor...

kızlar ben kaçar ıspanak yapcam kısmet olursa yine girerimm bütün bebişlere uykulu geceler diliorum:)

kızlar ben kaçar ıspanak yapcam kısmet olursa yine girerimm bütün bebişlere uykulu geceler diliorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…