2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

kızlar normalde ayına göre mamayı 120 ml yemesi gerekırken benımkı 60ml zor bıtırıomuş tadınımı sevmedi acaba mamanın aptamil almıştık
tanıdık bir eczacı arkadaşımızda shm veya guigoz dene daha iyi dedi her yönden

ya sabah beri doğru dürüst emmediği için sütümü sağdım 2 memeden 30ml süt çıktı
onu bile yarısını zor içti
30ml süt 2memeden bu çocuk tek memeyle nasıl doyuyo

Yeni başladıysanız tadını sevmemiş olabilir anne sütünden sonra zamanla alışır canım.Ben sma kullandım bu ay 620 gr aldı.Geçen ay aptamil kullandım 870 gr almıştı bilmiyorum hangisi daha iyi sma dediler ama.

bana da sma dediler aptamil bitsin birde onu deneyeyim
kızımda hiç mama kullanmamıştım..mama konusunda deneyimsizim..

nevyas sen nie mama veriyon
sütüm az diyorum ama doymasa ağlar emiyo mesela cuk cuk sora doyunca memeyle oyun yapıyo

johnny ilk ay yetmedi sütüm günde 2 kez mama dedi dr öyle devam ediyoruz ama yine kg alımı az benide en fazla 5 dk emiyor.Mezime evet canım tok tuttuğu için daha uzun süre uyuyorlar.

kızım durmuyodu bende çıkardım alt picamasını bacakları açıkken çok mutlu oynuyo şimdi kendi kendine keşke yaz olsaydı bunalıyo yavrular...sizinkilerde rahatlıyomu böyle...

benim oğlum sma'yı hiç almamıştı..milupa conformil veriyoduk gaz olmasın diye(gazlı bebekler için o)...bebekten bebeğe değişiyo...

o doymayan bebekler için geçerli canım...bebek mamayla tam doyuya daha uzun uyuyo...

johnny ilk ay yetmedi sütüm günde 2 kez mama dedi dr öyle devam ediyoruz ama yine kg alımı az benide en fazla 5 dk emiyor.Mezime evet canım tok tuttuğu için daha uzun süre uyuyorlar.

benimkinin de bence bu ay az kilo alımı...ilk ay 3 haftada 1500gr almıştı...ama bu ay 500gr almışmıdır bilmem...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…