2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

kızlar size kolay gelsin, benimki nihayet daldı

kucağımdan yatağına geçince uyanmazsa ben de uyucam inşallah

iyi geceler

o anda ne hisetinse aynisini su an bende kendimi kötü hisediyorum ayni ayin cocuklari benim kiz 8 de onundki 13 de dogdu dedigin gibi tosuncuk kucagima alinca bir hafif benimkisi onun yaninda eve geldigimden beri niye kilo almamis bu kiz ne yanlis yapyiorum nebilim bin bir soru benimkisi ne kadar almis kg bakalim artik . peki 620 gir aldigi icin dr bir sey dedimi normalmi yoksa azmi diye

kızlar günaydınlar herkese bende 2009 ekim annesiyim.

pinguu canım kakasını yapamıyo demişsin. eline ufak bi havlu al bu havluyu ya ütü yardımıyla yada kömür sobası kullanıyosan sobanın üstünde ısıt ve bebişin atletinin üstünden koy biraz bekle soğuyunca tekrarlar. bınu 4-5 kez yap. ben inanılmaz faydasını görmüştüm bunun canım. :13:

bende biraz çalışayım bariii
gece oğlum cok güzel uyudu aşı etkilemedi
ateş düşürücüde vermedim sadece yatarken verdim ama hemşire 4 saatte bir verin demiş hemde 4 gün ne alakaysa ılk gun önemli değil mii

kızlar illa çocuklar tombalak olcak diye bişey yok ki :)

çok sıkmayın canınızı, biraz sabır biraz gayret daha çok kilo aldırırsınız. kilo almasının yanında asıl önemli olan sağlıklı olmaları.

herkesin illa çok tombik çocuğu olamaz. benim kızım da farkediyorum geriden geliyor ama sağlıklı kuvvetli bebek maşallah. kahretmeyin sakın kendinizi.

günaydııın kızlar bende sizleri takip etmeye çalışıyom ama 2 çocukla yazmak biraz zor oluyo biriacıkıyo birinin çişi geliyo akşamı ediyoz
nevyas canım bebek konusunda mama veriyom demişin bende mamaya başladım 400 gr az almış bu ay kim ne derse desin anne sütü gibisi yok ama napalım çaresiz kaldıgımız için veriyoz. bende önce bebelac verdim 3 gün kakasını yapamadı yavrum sma gold verdim hemen yaptı zaten annemde beni sma ile büyütmüş. anne sütüne en yakını sma diyolar mubarekte çok pis kokuya ben günde bi defa sabah uyanınca veriyom aç olunca paşa paşa içiyo:))

günaydın kızlar. pikecim nasılsın toparladınız mı biraz kendinizi. kardeşinin iyi olmasına sevindim.Allah onu size bağışlamış.

günaydın pike geçen yazılarında sütünü dirrize attığını solemişin bende öle yaptım yetmediği yerde ordan takviye yaptım şimdi bitti mamaya başladım malesef
dolaba atılan her şeyin tadı değişir ama ne kadar kötü olsa olsun mamadan daha iyidir. hacettepedeki doktorlar bana sıkı sıkı tenbih etti atma sakın die. sabah uyanınca aç karnına ver bide çok verme 60ml falan ole ole bitir mamaya dolapdaki bitince başla
bidesi bulanıyo diye kendini şartlandirma mamanında tadı farklı ona alışıyosa buna rahat alışır çünkü bu senin sütün:79:
kolay gele keşke dolapta benimde olsa da verebilsem

Günaydın kızlar..

Çok şükür aşı oğluşumda bi sıkıntı yapmadı, ateş düşürücüde vermedim, gece saat başına telefonumu kurdum kalktım ateşini ölçtüm 37 nin üzerine çıkmadı maşallah kuzuma..

günaydın pike geçen yazılarında sütünü dirrize attığını solemişin bende öle yaptım yetmediği yerde ordan takviye yaptım şimdi bitti mamaya başladım malesef
dolaba atılan her şeyin tadı değişir ama ne kadar kötü olsa olsun mamadan daha iyidir. hacettepedeki doktorlar bana sıkı sıkı tenbih etti atma sakın die. sabah uyanınca aç karnına ver bide çok verme 60ml falan ole ole bitir mamaya dolapdaki bitince başla
bidesi bulanıyo diye kendini şartlandirma mamanında tadı farklı ona alışıyosa buna rahat alışır çünkü bu senin sütün:79:
kolay gele keşke dolapta benimde olsa da verebilsem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…