günaydııın kızlar bende sizleri takip etmeye çalışıyom ama 2 çocukla yazmak biraz zor oluyo biriacıkıyo birinin çişi geliyo akşamı ediyoz
nevyas canım bebek konusunda mama veriyom demişin bende mamaya başladım 400 gr az almış bu ay kim ne derse desin anne sütü gibisi yok ama napalım çaresiz kaldıgımız için veriyoz. bende önce bebelac verdim 3 gün kakasını yapamadı yavrum sma gold verdim hemen yaptı zaten annemde beni sma ile büyütmüş. anne sütüne en yakını sma diyolar mubarekte çok pis kokuya ben günde bi defa sabah uyanınca veriyom aç olunca paşa paşa içiyo:))
ben pek uğrayamıyorum artık
günler çok yoğun geçiyor
inanır mısınız her giydiğim çorabın topuğu deliniyor evde nasıl topuk tepiyorsam artık
çok sağolasın nevyascım iyiler çok şükür
affan nasıl?
özledim hepinizi, sohbetlerimizi
ben pek uğrayamıyorum artık
günler çok yoğun geçiyor
inanır mısınız her giydiğim çorabın topuğu deliniyor evde nasıl topuk tepiyorsam artık
Evet anne sütü gibisi yok ama yeterli gelmeyince yada beslemeyince ne yapalım mama kullanıyoruz.Ben ilk ay aptamil 1 kullandım sonra en iyisi sma gold dediler ona geçtim.2 kez veriyorum gece yatarken ve öğlen uykusundan önce.Doktor aç kaldığını düşünürsen 3 kez ver dedi ama aç kalmıyor çok şükür sütüm var hatta mamayı bırakıp direk anne sütüne devam edecektim kilosu az çıkınca cesaretim kırıldı korkuyorum dahada geriye giderse diye.
Bende özledim canım ya, maşallah kuzularına.Affan da iyi canım tv bakmasın diye yastık koydum önüne ses geldikçe görmek için çırpınıyor ne anlıyorsa
canım benim ya resimlerini gördüm çok yakışıklı olacak kerata maşşallah
sütünü hiç sagsınmı? bide affan kaç dk emiyo?
evet kızlar söyleyin bakalım ben de merak ediyorum
kuzular kaç dk emiyor
benim kız 5 dk emip bırakıyo
oğlanda 8-10 dk
20 dk diyorlar ama olmuyo
zaten süt bitince oğlan basıyo yaygarayı
evet kızlar söyleyin bakalım ben de merak ediyorum
kuzular kaç dk emiyor
benim kız 5 dk emip bırakıyo
oğlanda 8-10 dk
20 dk diyorlar ama olmuyo
zaten süt bitince oğlan basıyo yaygarayı
bide nevyas beslenmendeki gıdaları artır sütün kalitesi beslenmenle doğru orantılı günde 2 sb süt 2 yumurta 2dilm peynir. yada 2 porsiyon yogür kuru meyveler incir kayısı falan bunları günlük al bence bak farkı göreceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?