2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

Evet anne sütü gibisi yok ama yeterli gelmeyince yada beslemeyince ne yapalım mama kullanıyoruz.Ben ilk ay aptamil 1 kullandım sonra en iyisi sma gold dediler ona geçtim.2 kez veriyorum gece yatarken ve öğlen uykusundan önce.Doktor aç kaldığını düşünürsen 3 kez ver dedi ama aç kalmıyor çok şükür sütüm var hatta mamayı bırakıp direk anne sütüne devam edecektim kilosu az çıkınca cesaretim kırıldı korkuyorum dahada geriye giderse diye.

ben pek uğrayamıyorum artık
günler çok yoğun geçiyor
inanır mısınız her giydiğim çorabın topuğu deliniyor evde nasıl topuk tepiyorsam artık

günaydın..
nurtopu ne zamandır görüşemedik, nasılsınız?

pikeciğim geçmiş olsun..

off, gece atlet yapışmış memelerime, hala acıyoo..

İstanbul daki mama kullanan anneler eczanelerde 20-21 lira olan mamalar, humanalar Eminönü tahtakalede Hasırcılar eczanesi var depo aslında orda 15 lira aklınızda olsun.1 üründen 5-6 lira fark ediyor yani biz ordan aylık almaya başladık.

iyiyiz pikecim çok şükür
oğlumuzun koliği var, biraz hafiflemekle beraber hala devam ediyor
yatma saatimiz 5
sanırım gece gündüzü de karıştırıyoruz, kızımda 6 da uyanıyor
alıştık artık biraz biraz uykusuzluğa
Allah sağlık versin zamanla bu sıkıntılar geçecek inşallah

ben pek uğrayamıyorum artık
günler çok yoğun geçiyor
inanır mısınız her giydiğim çorabın topuğu deliniyor evde nasıl topuk tepiyorsam artık

:)))) eee biz 1 bebekle telef oluyoruz sen iki taneye yetişmeye çalışıyorsun. giden çorap olsun nurtopu boşver

sütünü hiç sagsınmı? bide affan kaç dk emiyo?

evet kızlar söyleyin bakalım ben de merak ediyorum
kuzular kaç dk emiyor
benim kız 5 dk emip bırakıyo
oğlanda 8-10 dk
20 dk diyorlar ama olmuyo
zaten süt bitince oğlan basıyo yaygarayı

bide nevyas beslenmendeki gıdaları artır sütün kalitesi beslenmenle doğru orantılı günde 2 sb süt 2 yumurta 2dilm peynir. yada 2 porsiyon yogür kuru meyveler incir kayısı falan bunları günlük al bence bak farkı göreceksin

sütünü hiç sagsınmı? bide affan kaç dk emiyo?

Birkaç kez sağdım çok doluysa 100 ml çıktı en fazla.

kuzular kaç dk emiyor
oğlanda 8-10 dk

Benimkide 5 dk emip uyuya kalıyor.

kuzular kaç dk emiyor
oğlanda 8-10 dk

nerdeeee 20 dk. 10 dk emiyo bırakıyor hatta geçen hafta 5 dk yakadar düştü. 5 dakika emdiği zamanlarda saat başı vermeye çalışıuyorum ama. memem ağızdayken sorun yok ama çıkınca ağzından ağzını açmıyo bidaha benim tembel oğlum. pazartesi 2 aylık rutin kont vardı söyledim doktora artık 20 dk emmiyor diye zaten artık eskisi kadar memede uzun kalmasını bekleyemeyiz, çene kasları geliştiği için daha kıvvetli çekiyor sütü ve daha çabuk doyuyor dedi. 1 kg almış oğluşum 1 ayda elimizdeki verilere göre doyuyor bu çocuk mamaya gerek yok dedi...

İşte ben bunlara özen göstermedim ondan besleyici olmadı sanırım dün baya araştırdım hep bu gıdalar yazıyordu bugünden itibaren dikkat edeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…