2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

günaydın kızlar. pikecim nasılsın toparladınız mı biraz kendinizi. kardeşinin iyi olmasına sevindim.Allah onu size bağışlamış.

canım çok şükür iyiyiz ya, allaha bin şükür, toparladık. teşekkürler.

günaydın kızlar
geçmiş olsun pikecim

günaydın..
nurtopu ne zamandır görüşemedik, nasılsınız?

pikeciğim geçmiş olsun..

off, gece atlet yapışmış memelerime, hala acıyoo..

teşekkürler kızlar, geçti inşallah..

canım ben bu konuyu araştırdım, anne sütündeki bir enzim yüzünden süt plastik gibi kokuyormuş, normalmiş yani. genelde bebekler almayabiliyormuş koktuğu için ama mamaya muhallebiye karıştırıp yine de mutlaka verin diyorlar. atmadım dolaptakiler duruyor, sağıp sağıp koycam inşallah ilerde zorla da olsa yedirmek için :) bozuk olduğu anlamına gelmiyormuş yani, çok sevindim.

nevyas bana kalsa sadece anne sütüne geçsen daha iyi olabilir. bu sefer yağlı kısmı da emecek çocuk. mama almadığı için sütün sindirimi kolay olunca belki günde daha çok emmeye başlar, istersen bi dene canım?

Pike aslında haklısın canım bende ne yapsam şaşırdım açık mamamız var bi 15 gün mama artı sık emzirmeye devam edeceğim ondan sonrada sadece sütü deneyeceğim bakalım inşallah anne sütü yeterli gelir kuzuma.

hadi inşallah

ben de besleyici olsun diye şu dediklerinizi rutin yemeye başlayayım bari, ben de çok dikkat etmiyordum

nevyaş bencede 100ml çok iyi. sen sadece beslemene dkk et. bide affan emdikten hemen sonra sağ yalı süt çıkar onuda bi 15 20 dk sonra ver bak farkı görceksin. maşallah sütün iyi geliyo daha da maşşallah bede 30 ml anca oda zorla

1 yıl içinde ödenmıs 120 gun primin varmı ssk dan cıkısınımı yapmışlar raporsuz mu ızın kullandın paranı ödemıycez dıye kım dedı

ssk dedı doğum öncesi eğer 10 guden fazla ucretsız ızın kullanırsan hıc bısekılde para yanıyomus 120 gun ödenen prım var 3yıldır bu fırmadayım şirketle kavgada etdım sızın hatanızı ben cekıyorum dedım eger 4 aylık maasımı alamzsam işden cıkıcam dedım tekrar konusucaklar arıcaklar halletmeye calısıcaklarmıs offff işallah hallederlerde bnde zor durumda kalmam ...

canım ya çok büyük şanssızlık olmuş, inşallah hallederler, çok üzüldüm

slm kızlar buradan devam ediyormuş muhabbet artık bende geldim ama fazla girebileceimi zannetmiorum çünkü benimki uyku nedir bilmio(((
sürekli benimle konuşun beni kucağınıza alın die ağlıo(((
uyumadıı içinde büyümüo kiloda almıo(( ne yapacaımı şaşırdım(((

selam kıslar
bızım sıpa sabaha karsı 4 de uyudu 9 da kalktı saat 12 oldu uyumuyor bı turlu çok yaramaz ya benım oglummm:26:

slm kızlar buradan devam ediyormuş muhabbet artık bende geldim ama fazla girebileceimi zannetmiorum çünkü benimki uyku nedir bilmio(((
sürekli benimle konuşun beni kucağınıza alın die ağlıo(((
uyumadıı içinde büyümüo kiloda almıo(( ne yapacaımı şaşırdım(((

benimkide 5e geliodu uyudu((( 8de kaktı(( sonra yarım saat uyudu şimdi gene uyanık...
yalnız deilsin yani cnm off yaa bunlar nasıl büyüyecek böyle yemek yiyecek vakit bile bulamıorum...

gunaydın kızlar benım kızda uyuyo bnde kalkıpevı toparlıyım sızlere bakıyım dedım benım kız masajı cok sevıyo aynı babası ya masaj yapınca mayışıyo

kucagımda uyuyor yatırıyoum uyanıyor ((( daha kalhvaltımı yapamadım sanırım kucaga alıştı

bebekler korktugu zamanda kucaktan inmek istemezler gece bnmkıde kucagımda yatınca aglamıyo yatagına koyunca ağlıyo ama gunduz gayet yerınde yatıyo anladımkı gece korkuo pıtırcık bnde sımdı kahvaltımı yapıcam gögüs ucların nasıl oldu

kızlar sizin bebekler nasıl dayanıyor acaba uyumadan allah allah
yorulmuyolar mı acaba

benimki de bazı günler hiç uyumuyor ama sonra iki gün boyunca uzun uzun uyuyor

çok sukur duzelıyor canım daha iyi bızımkı hep yanımda yatıyor besıge nasıl alıscak bılmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…