günaydın kızlar. pikecim nasılsın toparladınız mı biraz kendinizi. kardeşinin iyi olmasına sevindim.Allah onu size bağışlamış.
günaydın kızlar
geçmiş olsun pikecim
günaydın..
nurtopu ne zamandır görüşemedik, nasılsınız?
pikeciğim geçmiş olsun..
off, gece atlet yapışmış memelerime, hala acıyoo..
günaydın pike geçen yazılarında sütünü dirrize attığını solemişin bende öle yaptım yetmediği yerde ordan takviye yaptım şimdi bitti mamaya başladım malesef
dolaba atılan her şeyin tadı değişir ama ne kadar kötü olsa olsun mamadan daha iyidir. hacettepedeki doktorlar bana sıkı sıkı tenbih etti atma sakın die. sabah uyanınca aç karnına ver bide çok verme 60ml falan ole ole bitir mamaya dolapdaki bitince başla
bidesi bulanıyo diye kendini şartlandirma mamanında tadı farklı ona alışıyosa buna rahat alışır çünkü bu senin sütün:79:
kolay gele keşke dolapta benimde olsa da verebilsem
Evet anne sütü gibisi yok ama yeterli gelmeyince yada beslemeyince ne yapalım mama kullanıyoruz.Ben ilk ay aptamil 1 kullandım sonra en iyisi sma gold dediler ona geçtim.2 kez veriyorum gece yatarken ve öğlen uykusundan önce.Doktor aç kaldığını düşünürsen 3 kez ver dedi ama aç kalmıyor çok şükür sütüm var hatta mamayı bırakıp direk anne sütüne devam edecektim kilosu az çıkınca cesaretim kırıldı korkuyorum dahada geriye giderse diye.
Pike aslında haklısın canım bende ne yapsam şaşırdım açık mamamız var bi 15 gün mama artı sık emzirmeye devam edeceğim ondan sonrada sadece sütü deneyeceğim bakalım inşallah anne sütü yeterli gelir kuzuma.
Pike aslında haklısın canım bende ne yapsam şaşırdım açık mamamız var bi 15 gün mama artı sık emzirmeye devam edeceğim ondan sonrada sadece sütü deneyeceğim bakalım inşallah anne sütü yeterli gelir kuzuma.
1 yıl içinde ödenmıs 120 gun primin varmı ssk dan cıkısınımı yapmışlar raporsuz mu ızın kullandın paranı ödemıycez dıye kım dedı
ssk dedı doğum öncesi eğer 10 guden fazla ucretsız ızın kullanırsan hıc bısekılde para yanıyomus 120 gun ödenen prım var 3yıldır bu fırmadayım şirketle kavgada etdım sızın hatanızı ben cekıyorum dedım eger 4 aylık maasımı alamzsam işden cıkıcam dedım tekrar konusucaklar arıcaklar halletmeye calısıcaklarmıs offff işallah hallederlerde bnde zor durumda kalmam ...
kucagımda uyuyor yatırıyoum uyanıyor((( daha kalhvaltımı yapamadım sanırım kucaga alıştı
canım ya çok büyük şanssızlık olmuş, inşallah hallederler, çok üzüldüm
bebekler korktugu zamanda kucaktan inmek istemezler gece bnmkıde kucagımda yatınca aglamıyo yatagına koyunca ağlıyo ama gunduz gayet yerınde yatıyo anladımkı gece korkuo pıtırcık bnde sımdı kahvaltımı yapıcam gögüs ucların nasıl oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?