kızlar sizin bebekler nasıl dayanıyor acaba uyumadan allah allah
yorulmuyolar mı acaba
benimki de bazı günler hiç uyumuyor ama sonra iki gün boyunca uzun uzun uyuyor
valla bı bılsem nasıl dayandıgını gecelerı ozellıkle hıc uyumuyor:26:
kızlar dönence kullanıyonuzmu
benimki çok seviyo
yatak odasından gelip salıncağına yatırıp dönencesini açınca gülümsüyo ve sabahki işlerimi rahat yapabiliyorum yarım saat falan oyalanabiliyo mesela şuan rahat bi şekilde kahvemi içtim
benimki çok seviyo
yatak odasından gelip salıncağına yatırıp dönencesini açınca gülümsüyo ve sabahki işlerimi rahat yapabiliyorum yarım saat falan oyalanabiliyo mesela şuan rahat bi şekilde kahvemi içtim
benimki çok seviyo
cnm selam...bende salıncak almak istiyorum ama kararsızım...senin salıncağın nasıl otomatikmi..ben kızımı sallamaktan yoruldum artık....
http://images.gittigidiyor.com/3222/BABYHOPE-Super-Lux-Tenteli-Bebek-Salincak__32223711_0.jpg böle bişe çokta rahat dönenceyi salıncağa taktım hem sallanıyo hem dönence açık
elleriyle gardını almış öle bakıyo :)))
ben sadece 2 hafta anne sütü emmişim sora pirinçunu ve inek sütü
maşallah çok fazla hasta olmam pipirik değilim grip bile olsam ayakta geçiririm
28yıllık hayatımda 2defa hastanede yattım
biri zatürreden ölmek üzereyken biride doğumda
ben 89a aldım izmitte bebe mağazasından çokta kaliteli sünger var altında baya kalın ama genede battaniye seriyorum daha yumuş olsun die kullanışlı 3yaşına kadar kullanabilir ama 3yaşına geldiğinde içine oturtup uyutması zor olur zaten kendi istemez 3yeğenim salıncakta büyüdü 2yaşına kadar onsuz uyumuyolardı koyar koymaz küt uyuyolardı hemenbende dün baktım cnm....çok büyük geldi..ilk önce otomatik sallananlardan düşündüm ama onlarda 9 kiloya kadar gereksiz ve çok pahalı....bunu bayağı bi süre kullanır..galiba bende alıcam...
nerden aldın cnm ve kaça...ben 95 ytl ye buldum ama biraz dandikti...minderi yok gibiydi çok serrtti..battaniyesiz yatamazdı
eskiden yoktu öle inek sütüyle büyüdük hep pastorizemi varmış hepimizde tosun gibiyiz allaha şükür zatürrede soğuktan korunduğun sürece bişe olmaz rabbim korusun bizi ve yavrumuzu çok zor günlerdi aay her gelen acıyan gözlerle bakıyodu meğer ölmek üzereymişim çok şükür onuda hastalıktan ve yatmaktan nefret ettiğim için zorla kendimi iyi hissetmeye çalışarak kurtuldumohh masallah ben kırklıyken sulandrılmış ink sutu bıle ıcmısım sımdı 1 yasına kadar verılmıyoallah korusun zatürreden
kızlar mama tarifleri yazmaya basladım forumda cok guzel mama tarıflerı var
kızlaR BEBEklerınız sıze gulmeye ne zaman başladı
benim sıpa sabahları bizi mest ediyo ağzı kulaklarında gülüyo bide gamzeleri var teyzesi bigör içime geri sokasım geliyo doduuu annem diyorum bayılıyo
daha şimdiden kızdığımı anlayınca gülüyo mesela sepetinde mıkırdıyo oooff oooff die kalkıyorum bakıyorum hemen gülüyo gelde sinirlen
bilinçli bi şekilde bize bakarak konuşmalara tepki olarak gülümsemesi 10gün olmuştur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?