2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

4 saat deliksiz uyumak nee kadaaaan güzelmiş yaaa 4saatle uykumu almış gibi hissettim kendimi aaah ahhh 12de yatı ertesi gün 12.1de kalktığım günler bile okadar tatlı değildi

kızlar dönence kullanıyonuzmu
benimki çok seviyo
yatak odasından gelip salıncağına yatırıp dönencesini açınca gülümsüyo ve sabahki işlerimi rahat yapabiliyorum yarım saat falan oyalanabiliyo mesela şuan rahat bi şekilde kahvemi içtim

lara canım kılolu olmasın ya bn bebekken 2 yasıma kadar anne sutu almışım cok zayıfmısım cokda uzun degılmiş hep norml sınırlarda bak çok sukur 1.70 boyundayım saglıgımda yerınde hıc kolay kolay hasta olmam cok şükür diğer kardesım bebekken şişmandı 1 yasında dgrlerınden hm şişmn hmdeuzundu şuanda öle zayıf ve drencı düştüki kansızlık bıle cıktı suan 15 yasında sımdı ıcını rahat tut sağlıklı normal dıyosa doktor asla kıyaslama yawrunu sen kndını uzersınnn...

bnmkı hıc sevmedı ya bı 5 dakka bakınıyo snra aglıyo bnde bıraz daha buyumesını beklıom 2 aylık olsun dedım ozamn bakıcambakalım napıo

cnm selam...bende salıncak almak istiyorum ama kararsızım...senin salıncağın nasıl otomatikmi..ben kızımı sallamaktan yoruldum artık....

benimki de pek sevmedi

altını değiştirdikten sonra koyuyorum yatağına, ellerimi yıkayana kadar dayanıyo anca. mıkırdanarak o da :)

ben sadece 2 hafta anne sütü emmişim sora pirinçunu ve inek sütü
maşallah çok fazla hasta olmam pipirik değilim grip bile olsam ayakta geçiririm
28yıllık hayatımda 2defa hastanede yattım
biri zatürreden ölmek üzereyken biride doğumda

bende dün baktım cnm....çok büyük geldi..ilk önce otomatik sallananlardan düşündüm ama onlarda 9 kiloya kadar gereksiz ve çok pahalı....bunu bayağı bi süre kullanır..galiba bende alıcam...
nerden aldın cnm ve kaça...ben 95 ytl ye buldum ama biraz dandikti...minderi yok gibiydi çok serrtti..battaniyesiz yatamazdı

ohh masallah ben kırklıyken sulandrılmış ink sutu bıle ıcmısım sımdı 1 yasına kadar verılmıyo allah korusun zatürreden
kızlar mama tarifleri yazmaya basladım forumda cok guzel mama tarıflerı var

ya kızıma mont almak istiyorum ama karar veremiyorum kaşe mi alsam şişme mi
kaşeler çok sevimli ama şişme gibi sıcak tutarmı hiçte sevmem şişme montları deri mont varmıdır acaba 0 yaş :))))

ben 89a aldım izmitte bebe mağazasından çokta kaliteli sünger var altında baya kalın ama genede battaniye seriyorum daha yumuş olsun die kullanışlı 3yaşına kadar kullanabilir ama 3yaşına geldiğinde içine oturtup uyutması zor olur zaten kendi istemez 3yeğenim salıncakta büyüdü 2yaşına kadar onsuz uyumuyolardı koyar koymaz küt uyuyolardı hemen
eskiden yoktu öle inek sütüyle büyüdük hep pastorizemi varmış hepimizde tosun gibiyiz allaha şükür zatürrede soğuktan korunduğun sürece bişe olmaz rabbim korusun bizi ve yavrumuzu çok zor günlerdi aay her gelen acıyan gözlerle bakıyodu meğer ölmek üzereymişim çok şükür onuda hastalıktan ve yatmaktan nefret ettiğim için zorla kendimi iyi hissetmeye çalışarak kurtuldum

kızlar kilolardan ne haber((
benim doğumdan çıkınca kilom kaçsa hala öyle takılı kaldım gitmio bi türlü((((
nolcak benim bu halim çok üzgünüm çokkk((50:

kızlaR BEBEklerınız sıze gulmeye ne zaman başladı

benim sıpa sabahları bizi mest ediyo ağzı kulaklarında gülüyo bide gamzeleri var teyzesi bigör içime geri sokasım geliyo doduuu annem diyorum bayılıyo
daha şimdiden kızdığımı anlayınca gülüyo mesela sepetinde mıkırdıyo oooff oooff die kalkıyorum bakıyorum hemen gülüyo gelde sinirlen

bilinçli bi şekilde bize bakarak konuşmalara tepki olarak gülümsemesi 10gün olmuştur

maşallah kızına bızımkı daha bana gulmuyor ya(((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…