bilgileri yaz bebişin adı , doğum tarihi...
saol ecrinece..bu resimle zaten 1. olurlar...
kız delı gıbı aglıyordu susturamadık bı turlu sakınlesmedı en sonunda aldım yatak odasına goturuyordum esım salonda kendıne yatak yapmıs kafasına yorganı cekmıs ve bana aynen sunu soyledı :
cocuk cocuk dıye tutturmasaydın sımdı yatagımızda mısıl mısıl uyuyo olcaktık al sana cocuk
cok kırıldım ya odaya geldım aglıyorum
bebek de aglıyo ben deee
nasıl derım sen olmsaydın dıye ona ellerıne bakıyorum yuzune gozlerıne benım olan bı canlı bu
benimki de artık tadına doydu herhalde, istemezse itip çıkarıyor :)
bana bak kı sen seninkinin ayını biraz fazla söle soranlara :) 3 aylık de :)
8 ekim hümeyra...
kimler var bakim. bu arada biz kızımla 8 de yattık10 da uyandı emzirdim geri uyudu. sonra 1 de babamız geldi beni uyandırdı. anlarsınız işte :78: bende geri uyuyamadım kız uyandıydı emzirdim geri uyudu. bugun erken kalkar sanırım.
maşalah diim :)humananın gece çayını içirmiştim ondanda iyi uyuyor olabilir.
maşallah bu bebeklerin bi günü bi gününü tutmuyorki benim kzıımda genelde uslu gecede uyur gündüzde yani doğduğundan beri günde 20 saat falan uyuyor ama bu günlerde huy değiştirdi uykuya dalamıyor uyuyor 10 dak.. sonra uyanıyor........
napiyonuz bakimm
sizin topic hamileyken çok hızlı ilerlerdi
bebekler doğdu, maşallah formunuzdan birşey kaybetmemişsiniz
ayy çok teşekkür ederim canım çok güzel oldu
ay evet yaa ben napçam sabaha karş benimde uykum gelcek öğleden sonrada yaricana gitçem. işim zor öğlene kdr uyumazsa yandım bentabi sen uykunu aldın dinamiksin:)
napiyonuz bakimm
sizin topic hamileyken çok hızlı ilerlerdi
bebekler doğdu, maşallah formunuzdan birşey kaybetmemişsiniz
bende yatıyorum çok şükür tam daldı kızım 5te emmeye kalkar ozamana kadar uyuyim bari hadi hepinize iyi geceler:)
Esra canım sma mama kullanan varmı die sormuşsun
ben aptamıl kullanıodum sevmedi oğlum sma aldım çok sevio öğününü bile artırdı
eczacı arkadaşta sma öneriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?