2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

saol ecrinece..bu resimle zaten 1. olurlar...

bencede. diğer resimleri hiç beğenmedim ben.

benimkide dio cnm erkekler biraz sabırsız. iki mızmızlanınca bile ah be kızım dio noldu diom kız ağlamadıki mızıldadı sadece canı sıkıldı :)

benimki de artık tadına doydu herhalde, istemezse itip çıkarıyor :)

bana bak kı sen seninkinin ayını biraz fazla söle soranlara :) 3 aylık de :)

annemde herkese 2 bucuk aylık diomuş geçen amcamlardayız kızının oyuncak ördeği varmış hem kollar hem vucut oynuo. kendi kızlarını susturamayınca onu açtılar bayada sesi çıkıo. aa dedim benim kızada gösterin. herkes o daha anlamaz dio çevirmediler benim kıza benim kzıda kucağımda saf saf bakıodu müzik çalınca bi dönüşü var ördeğe bide sırıtıo deidm ben ona müzik dinletiyorum alışkın :) aa bakıo diolar hahah

emzik konusuna gelince uykuya dalamıyorsa iyice sersemlemesini bekliom o zmn veriom iki çekerken yorulup kendi çıkarıo zaten.

kimler var bakim. bu arada biz kızımla 8 de yattık 10 da uyandı emzirdim geri uyudu. sonra 1 de babamız geldi beni uyandırdı. anlarsınız işte :78: bende geri uyuyamadım kız uyandıydı emzirdim geri uyudu. bugun erken kalkar sanırım.

maşalah diim :) humananın gece çayını içirmiştim ondanda iyi uyuyor olabilir.

maşallah bu bebeklerin bi günü bi gününü tutmuyorki benim kzıımda genelde uslu gecede uyur gündüzde yani doğduğundan beri günde 20 saat falan uyuyor ama bu günlerde huy değiştirdi uykuya dalamıyor uyuyor 10 dak.. sonra uyanıyor........

evet cnm hiç belli olmuyor. gündüzleri daha kısa uyuyor.

napiyonuz bakimm

sizin topic hamileyken çok hızlı ilerlerdi

bebekler doğdu, maşallah formunuzdan birşey kaybetmemişsiniz

tabi sen uykunu aldın dinamiksin:)
ay evet yaa ben napçam sabaha karş benimde uykum gelcek öğleden sonrada yaricana gitçem. işim zor öğlene kdr uyumazsa yandım ben
napiyonuz bakimm

sizin topic hamileyken çok hızlı ilerlerdi

bebekler doğdu, maşallah formunuzdan birşey kaybetmemişsiniz

aa ben hiç kaybetmedim kızıda kendime benzettim.

bende yatıyorum çok şükür tam daldı kızım 5te emmeye kalkar ozamana kadar uyuyim bari hadi hepinize iyi geceler:)

kimsecikler kalmamis ben bugun nöbeteyim öyle bir uykum varki sormayin gitsin uyuyamiyorum dogumdan sonra hemoritmi ne oldum bir aciyor sormayin gitsin sanki ikinci kez doguracam agri birakmyior evin icinde geziyorum ne kadar pis bir agri bu allahim cok aciyor uyuyamiyorum o kadar cok uykum varki

günaydın annişlerrrrrrrrrr
geçmişe şöle bi baktım herkes yine şikayetlenmeye başlamış
crazy dediği gibi daha çok erken keyfını cıkartın bu gunlerın asıl iş yaşına girdiğinde başlıyor...bana göre en zor yaş dönemide 2-4 yaş arası hele ki kız cocukları kıyafet begenmiooo
esracım allah yardımcın olsun canım kolik zor
nevyas geçmiş olsun canım sanada
bugün benim oğlum yine durmadı gece eşim allahtan cocugu aldı gıttı oturma odasına sen yat dedi 3 saat cok güzel uyumusum

Esra canım sma mama kullanan varmı die sormuşsun
ben aptamıl kullanıodum sevmedi oğlum sma aldım çok sevio öğününü bile artırdı
eczacı arkadaşta sma öneriyor

Esra canım sma mama kullanan varmı die sormuşsun
ben aptamıl kullanıodum sevmedi oğlum sma aldım çok sevio öğününü bile artırdı
eczacı arkadaşta sma öneriyor

benım oğlum aptamili çok sevdi aslında sma yı önerıyolar dıyınce ona gecsemmı dıye dusundum sma gold mu senınkı gunduzlerı kac cc ıcıyor canım
ben sadece gece ve sabah verıyorum 120 120 toplam 240

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…