2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

iyi geceler kızlar bizim kızda bugün doğru dürüst uyumadı delirtti artık beni uyutuyorum yatırıyorum en fazla yarım saat sonra gözler kocamanhala kucağımda

kız delı gıbı aglıyordu susturamadık bı turlu sakınlesmedı en sonunda aldım yatak odasına goturuyordum esım salonda kendıne yatak yapmıs kafasına yorganı cekmıs ve bana aynen sunu soyledı :
cocuk cocuk dıye tutturmasaydın sımdı yatagımızda mısıl mısıl uyuyo olcaktık al sana cocuk
cok kırıldım ya odaya geldım aglıyorum
bebek de aglıyo ben deee
nasıl derım sen olmsaydın dıye ona ellerıne bakıyorum yuzune gozlerıne benım olan bı canlı bu

pinguu bebek ağlayınca eşin gerilip söylemiştir

benim kızımda çok aksi bende bazen keşke doğurmasaydım diyorum ama sonra sakinleşip öpüp kokluyorum üzülme nolur

canım aglama ya gecende bnm esımde sen cok ıstedın katlnıcksında dedı bnde ıyı o sadece bnm sevmzsın dedım oda sustu boşverrr tkma yawruna dua et canım bıraz evın ıcınde gezdr muzık ac bunu dnltdım bnmkı sakınlestı YouTube - Mozart for my Baby

benimki de artık tadına doydu herhalde, istemezse itip çıkarıyor :)

bana bak kı sen seninkinin ayını biraz fazla söle soranlara :) 3 aylık de :)

canım boşver takma kafana erkeklere geliyor bazen oku çocuğunu sakin bi müzik aç yada kendin söyle kucağına alıp sakin sakin konuş sizin stresinizde yansır çocuğa ben böle deli gibi ağladığında sımsıkı kundak yapıp sarıyorum kucağımda ve ilahi söylüyorum kesinlikle çok faydasısnı gördüm hemen sakinleşiyor sen önce sakin ol ki bebeğinde olsun

dun gece bende baya bı cıldırdım bagırdım hep eşimde cok ıstedın sabahlara kadar otururum dıyordun ne oldu dedi tek benmı ıstedım tek benım cocugummu dedim kendısı mısıl mısıl uyuyor onun ıcın hava hos tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…