oğlum geclerı hıc uyumuyor hep ağlıyor
17 ssat bı bebek nasıl durur uykusuz
kolık canım
allah sabır versin umarım atlatırsınız
benim kızımda 22 saat aç durmayı başarıyor çıldırmak üzereyim
belki denemişsindir ama söliyim yine elektrik süpürgesi veya fön makinası işe yaramadımı
15 dk dır kucagımda uyuyor yataga koymaya korkuyorum aglayacak dıye
yok canım denemedım onu iyi gelırmı acabaacı elma yağı denedinmi canım...acı elma yağıyla karnını ovuyomuşsun...gaz problemlerine çok iyiymiş...
denedim canım hıc bısey fayda etmıyoryaramaz ogluma
kız delı gıbı aglıyordu susturamadık bı turlu sakınlesmedı en sonunda aldım yatak odasına goturuyordum esım salonda kendıne yatak yapmıs kafasına yorganı cekmıs ve bana aynen sunu soyledı :
cocuk cocuk dıye tutturmasaydın sımdı yatagımızda mısıl mısıl uyuyo olcaktık al sana cocuk
cok kırıldım ya odaya geldım aglıyorum
bebek de aglıyo ben deee
nasıl derım sen olmsaydın dıye ona ellerıne bakıyorum yuzune gozlerıne benım olan bı canlı bu
yemeklerine kimyon katıyomusun?canım
onları benim kızda bayadır yapıo. emziği iktirmeye baya önce başladıydıiyi yanıda var kötü yanıda var bu emziğin ortasında götürem bari bugun ben iki kez falan verdim. gündüz hep emziksiz uyudu bi ara huysuzlaştı az verdim. bide wc ye gitçektim ağlıcağı tuttu o zmn veridm. zor aldı.
kız delı gıbı aglıyordu susturamadık bı turlu sakınlesmedı en sonunda aldım yatak odasına goturuyordum esım salonda kendıne yatak yapmıs kafasına yorganı cekmıs ve bana aynen sunu soyledı :
cocuk cocuk dıye tutturmasaydın sımdı yatagımızda mısıl mısıl uyuyo olcaktık al sana cocuk
cok kırıldım ya odaya geldım aglıyorum
bebek de aglıyo ben deee
nasıl derım sen olmsaydın dıye ona ellerıne bakıyorum yuzune gozlerıne benım olan bı canlı bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?