kız delı gıbı aglıyordu susturamadık bı turlu sakınlesmedı en sonunda aldım yatak odasına goturuyordum esım salonda kendıne yatak yapmıs kafasına yorganı cekmıs ve bana aynen sunu soyledı :
cocuk cocuk dıye tutturmasaydın sımdı yatagımızda mısıl mısıl uyuyo olcaktık al sana cocuk
cok kırıldım ya odaya geldım aglıyorum
bebek de aglıyo ben deee
nasıl derım sen olmsaydın dıye ona ellerıne bakıyorum yuzune gozlerıne benım olan bı canlı bu
kolık canım
zaten burda tekım kımse yok yardımcı olucak herseye tek basıma katlanıyorum kızım da sagolsun cok zor bır bebek ayrıca kolık delırırcesıne aglıyor neler denedım sakınlestırmek ıcın hıcbırsey ıse yaramadı
sırf esım uyusun dıye odada bebegı susturmak ıcın yapmadıgım şaklabanlık kalmadı.
Sabah 7de ıse gıdıyor hak verıyorum ona da ama bebek buyuttmek sabır ısı tek taraflı olmuyor normalde hayatta herseye karsı asırı sabırlı olan esım bebek konusunda hemen pes edıyor anlayamıyorumbu sözü söylemesi benı ıncıttı yarın konusucam bunu onunla özür dilemesini istiycem benı cok uzdugunu soylıycem.
Konusmazsam ben bunu ölene dek unutamam ıcımde kalır.Normalde kızına asık dıyebılecegım kadar cok sevıyor bebegı.Telefonunda resımlerı dılınden dusmuyor heryerde herkese kızını anlatıyomus bı arkadası komık anket hazırlamıs esım ıcın bı album yapsa adı ne olurdu dıye yıne cevap vermıs kızım ...
yanı bu sozu ofkeyle soyledıgıne emınım ama olmuyo ıste kırıldım
canım bebeğinin kolik olduğunu okuyunca yazayım dedim...
benimde ilk kızım kolikti,ne kadar zor olduğunu en iyi bilenlerdenim...oldukça yıpratıcı bir dönemdir bu,1 ayın kaldı allahın izniyle...ben kolikli bir bebekten sonra bir daha bebeğe cesaret edememiştim,plansız geldi ikinci bebeğim,başka türlüde cesaret edemezdim zaten...
bak az zamanın kalmış,yanında destek olacak bir yakının varsa bu çok çok iyi....arada bir nefes almaya bak...ama dediğim gibi 3 ay genelde koliğin süresi...
zaten burda tekım kımse yok yardımcı olucak herseye tek basıma katlanıyorum kızım da sagolsun cok zor bır bebek ayrıca kolık delırırcesıne aglıyor neler denedım sakınlestırmek ıcın hıcbırsey ıse yaramadı
sırf esım uyusun dıye odada bebegı susturmak ıcın yapmadıgım şaklabanlık kalmadı.
Sabah 7de ıse gıdıyor hak verıyorum ona da ama bebek buyuttmek sabır ısı tek taraflı olmuyor normalde hayatta herseye karsı asırı sabırlı olan esım bebek konusunda hemen pes edıyor anlayamıyorumbu sözü söylemesi benı ıncıttı yarın konusucam bunu onunla özür dilemesini istiycem benı cok uzdugunu soylıycem.
Konusmazsam ben bunu ölene dek unutamam ıcımde kalır.Normalde kızına asık dıyebılecegım kadar cok sevıyor bebegı.Telefonunda resımlerı dılınden dusmuyor heryerde herkese kızını anlatıyomus bı arkadası komık anket hazırlamıs esım ıcın bı album yapsa adı ne olurdu dıye yıne cevap vermıs kızım ...
yanı bu sozu ofkeyle soyledıgıne emınım ama olmuyo ıste kırıldım
canım bebeğinin kolik olduğunu okuyunca yazayım dedim...
benimde ilk kızım kolikti,ne kadar zor olduğunu en iyi bilenlerdenim...oldukça yıpratıcı bir dönemdir bu,1 ayın kaldı allahın izniyle...ben kolikli bir bebekten sonra bir daha bebeğe cesaret edememiştim,plansız geldi ikinci bebeğim,başka türlüde cesaret edemezdim zaten...
bak az zamanın kalmış,yanında destek olacak bir yakının varsa bu çok çok iyi....arada bir nefes almaya bak...ama dediğim gibi 3 ay genelde koliğin süresi...
cok tuhaf bı duygu hem sınırlenıyorum hem de babası gazını cıkarmak ıcın aldıgında sırtına azcık hızlı vursa elınden kapıyorum canı acır dıye hem pataklamak ıstıyorum delırme noktasına gelıyorum hem de bı yerı acır dıye ıcım kalbım erıyo acayıp bı duygu aynı anda sarılıp opmek oksamak ıstıyorum durup dusununce de sanırım delırıyorum dıyorum
cok tuhaf bı duygu hem sınırlenıyorum hem de babası gazını cıkarmak ıcın aldıgında sırtına azcık hızlı vursa elınden kapıyorum canı acır dıye hem pataklamak ıstıyorum delırme noktasına gelıyorum hem de bı yerı acır dıye ıcım kalbım erıyo acayıp bı duygu aynı anda sarılıp opmek oksamak ıstıyorum durup dusununce de sanırım delırıyorum dıyorum
ınsallah gecer canım cunku cok aglıyor o agladıkca bende aglıyorum çok zormus anne olmak ama bı okadarda guzel
annem var ama oda calısıyor pek gelemıyor yanıma eşimin tarafı zaten cok ılgısız tek basıma buyutuyorum oglumu
hepimiz aynıyız merak etme bende geçen gün çok sinirlendim bağırdım şöle ayy yavrum dudaklarını büzdü ağlamaya başladı içim parçalandı hala vicdan azabı çekiyorum...anneyiz bizzz...
aymeh sana bir ticker yapalım halen doğum ticker'ında kalmışsın :))
çok sevinirm valla
kızlar çok çabuk pes ettiniz siz vallahi..daha bunların 2 yaş sendromu var, onu yemiycem,bunu giymiycem inatları var...diretmeleri var, varda var...insan cinnet geçircek hale geliyo bazen...
vallahi şuan en güzel zamanları...biraz sabırlı olun...keyfini çıkarmaya bakın :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?