2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

pinguuu ben bunun aynısını eşime söylüyorum

bizde çocuğu isteyen eşimdi, zor sabrettirdim 2 sene bekletebildim anca, şimdi habire laf sokuyorum sen istedin diye

kızımı sevmediğimden değil tabii canım ama insan eski özgürlüğünü arıyor tabii ne olur sen alınmamaya çalış

zaten burda tekım kımse yok yardımcı olucak herseye tek basıma katlanıyorum kızım da sagolsun cok zor bır bebek ayrıca kolık delırırcesıne aglıyor neler denedım sakınlestırmek ıcın hıcbırsey ıse yaramadı
sırf esım uyusun dıye odada bebegı susturmak ıcın yapmadıgım şaklabanlık kalmadı.
Sabah 7de ıse gıdıyor hak verıyorum ona da ama bebek buyuttmek sabır ısı tek taraflı olmuyor normalde hayatta herseye karsı asırı sabırlı olan esım bebek konusunda hemen pes edıyor anlayamıyorum bu sözü söylemesi benı ıncıttı yarın konusucam bunu onunla özür dilemesini istiycem benı cok uzdugunu soylıycem.
Konusmazsam ben bunu ölene dek unutamam ıcımde kalır.Normalde kızına asık dıyebılecegım kadar cok sevıyor bebegı.Telefonunda resımlerı dılınden dusmuyor heryerde herkese kızını anlatıyomus bı arkadası komık anket hazırlamıs esım ıcın bı album yapsa adı ne olurdu dıye yıne cevap vermıs kızım ...
yanı bu sozu ofkeyle soyledıgıne emınım ama olmuyo ıste kırıldım

canım bebeğinin kolik olduğunu okuyunca yazayım dedim...
benimde ilk kızım kolikti,ne kadar zor olduğunu en iyi bilenlerdenim...oldukça yıpratıcı bir dönemdir bu,1 ayın kaldı allahın izniyle...ben kolikli bir bebekten sonra bir daha bebeğe cesaret edememiştim,plansız geldi ikinci bebeğim,başka türlüde cesaret edemezdim zaten...

bak az zamanın kalmış,yanında destek olacak bir yakının varsa bu çok çok iyi....arada bir nefes almaya bak...ama dediğim gibi 3 ay genelde koliğin süresi...

bu çocuk işi sadece anneye bakıyor vala baba dediğin bi hiçmiş

eşim çalışıyor diye ben de geceleri falan git sen yat diyorum, gönderiyorum, kendi başıma başa çıkmaya çalışıyorum hep, ben öyle yapınca bu sefer eşim de bazen içine sinmiyo dur biraz ben sana yardım edeyim diyo, yani kendi teklif ediyo

böyle olunca baktım daha iyi anlaşıyoz :)

kolik olması çok zordur ama allah size yardım etsin, dayanma gücü versin

benimki dün çok ağlayınca havlu ütüledim sardım karnına sustu allahtan ama ağlaması çok zor gerçekten

canım üzme kendini bu babaların çoğunda var,annelik çok yüce birşey inan ki erkekler kaldıramazdı...
bak ben iki kızımla ayrı odada yatıyorum,eşim uykusuz kalmaya dayanamıyor diye,bir yandan haklı sabah 7 demeden gidiyor,akşam geç saate kadar çalışıyor,çokta yoğun işi...ha diğer yandanda kırılıyorum...
ama fedakarlık konusuna gelirsek bu daha çok biz kadınlara verilmiş bir duygu...
sıkma canını onların dayanma noktası kısadır ama çokta severler,hele ki kız çocuklarını...

aynenn illallahh ettım 2.cımı aslaaaaaa:18:

canım kesinlikle erkekler bizim kadar sabırlı değil, dayanamaması ve sinirlenmesi çok normal bakma sen ona

sen kırıldığını anlatırsın, o da sana hak verecektir zaten ama unut gitsin..

ınsallah gecer canım cunku cok aglıyor o agladıkca bende aglıyorum çok zormus anne olmak ama bı okadarda guzel
annem var ama oda calısıyor pek gelemıyor yanıma eşimin tarafı zaten cok ılgısız tek basıma buyutuyorum oglumu

allah hepimizin yardımcısı olsun valla benim Allahtan annem yanımda aynı sitede oturuyoruz ama genelde annemde kalıyoruz eşimin ocak ayında sınavı olduğu için ders çalışmak zorunda eve gittiğimizdede kızımdan çalışamıyor yani içi el vermiyor bebek ağlarken bana bırakıp gidip yatmak veya ders çalışmak ondan annemde kalıyoruz çok şükür o yönden şanslıyım en azından uyuyabiliyorum gece olmazsa gündüz.....

cok tuhaf bı duygu hem sınırlenıyorum hem de babası gazını cıkarmak ıcın aldıgında sırtına azcık hızlı vursa elınden kapıyorum canı acır dıye hem pataklamak ıstıyorum delırme noktasına gelıyorum hem de bı yerı acır dıye ıcım kalbım erıyo acayıp bı duygu aynı anda sarılıp opmek oksamak ıstıyorum durup dusununce de sanırım delırıyorum dıyorum

hepimiz aynıyız merak etme bende geçen gün çok sinirlendim bağırdım şöle ayy yavrum dudaklarını büzdü ağlamaya başladı içim parçalandı hala vicdan azabı çekiyorum...anneyiz bizzz...

neyse kızlar sanırım benımkı uyudu allahım ınsallah uyanmaz yerıne yatırayım ben de uyuyayım bugun full uykusuzum basım catladı uykusuzluktan mınoset ıctım hıc uyumadı cadım ınsallah bu gece ıyı uyur

birazcık daha sabır pinguu geçecek inşallah, koliği bitip sakinleşince sen de rahat edeceksin

ben yatayım kızlar, sizlere kolay gelsin, inşallah uyur kuzularınız

canım arada bir nefes almaya bak....

bakın ilk bebekten önce anneler ve babalar hep bebeği severken uyurken filan hayal eder...
bebek doğduktan sonra işin öyle olmadığını anlar....
hele birde bebek kolikse anne ve babaların stres halini tarif edecek söz bulamıyorum ben....
bebek büyütmekle kolikli bebek büyütmek arasında çok fark var...
ben kolik bir bebek büyütmüş anne olarak kendimi tekrar koliğe hazırlamıştım...kardeşlerde olma ihtimali yüksek çünkü...oldukçada hastalıklarla stresle geçen bir hamilelikten sonra garanti diyordum..ha şimdi bebeğim mkucak bağımlısı ,az uyuyor,ve gazlı,ama kolik bambaşka birşey...bizimki her gece 10 da başlardı bağırmaya(bağırmak diyorum çünkü ağlamak değil bu)sabah altıya kadar...

eşine küsen kolikli anneler küsmesin...biz sabaha kadar çarşafta sallardık,o kadarki eşiminde benimde elimizin kenarları çatlardı...bir gün eşim bırak yere zaten şimdi çatlar ölür dedi...20 yaşında düşünün ruh halimi ağlamaya başladım ,gecenin 3 ünde komşu teyzeyi uyandırdım...ha geçti gitti,ama eşimde bende bir daha bebek lafını pek ağzımıza alamadık,ta ki allah bizden habersiz gönderene kadar...
biraz daha sabır hanımlar...

hepimiz aynıyız merak etme bende geçen gün çok sinirlendim bağırdım şöle ayy yavrum dudaklarını büzdü ağlamaya başladı içim parçalandı hala vicdan azabı çekiyorum...anneyiz bizzz...

aymeh sana bir ticker yapalım halen doğum ticker'ında kalmışsın :))

kızlar çok çabuk pes ettiniz siz vallahi..daha bunların 2 yaş sendromu var, onu yemiycem,bunu giymiycem inatları var...diretmeleri var, varda var...insan cinnet geçircek hale geliyo bazen...

vallahi şuan en güzel zamanları...biraz sabırlı olun...keyfini çıkarmaya bakın :))

bencede büyüdüklerinde bu günleri çoook arıycaz:)tabi kolik bebekleri bilemem:.(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…