2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

sma gold evet
benımkı saatte bir 75 ml..içiomuş babannesi öle dio daha gecen aldım mamayı bitmeye gelmiş

Esra canım sma mama kullanan varmı die sormuşsun
ben aptamıl kullanıodum sevmedi oğlum sma aldım çok sevio öğününü bile artırdı
eczacı arkadaşta sma öneriyor

sma gold evet
benımkı saatte bir 75 ml..içiomuş babannesi öle dio daha gecen aldım mamayı bitmeye gelmiş

oy maşallah egeye
oda gaz önleyıcı mamamı acaba ben suan conformıl kullanıyorum

günaydın kızlar bide emiştik geldik...müzik dinliyoruz şimdi...
lara geçmiş olsun canım hemoroidse hemen fitil al ilerlemesin...
esra ben daha mama almadım bende smayı duydum ama benim oğlanda çok gazlı o yüzden conformilden vazgeçmicem sanırım...

bızımkı bazen kakasını yapamıyor mamadanmı acaba dusundum çok ıkınıyor

bızımkı bazen kakasını yapamıyor mamadanmı acaba dusundum çok ıkınıyor
ara ara bizde de oluyor ki ben nerdeyse 1 aydır mama vermiyorum...mamanın sindirilmesi evet daha zormuş ama conformil anne sütüne en yakın sindirme açısından....bri kaç gündür doymuyo gibiydi bizim ki...ama hala inat ediyorum vermemeye mamayı...doktora bir gitseydik sorcam iice...

canım eğer ağlamıyorsa verme kilosuda normalde sorun yok ..ama sürekli mızırdanıyorsa aç,tır

benımkınınde kaka sorunu vardı 2 günde bir zorla ıkınarak yapıyorud dediğim gibi sma ,ya başlayınca o sorunumuz kalmadı hatta biraz katıya yakın yapıo

bızımkı sulu yapıyordu katıya döndü
bende vermıyordum mama göğüslerım yara oldugu ıcın baslamıstım ac kalıyordu yavrum cunku gunduzlerı hıc vermıyorum sadece aksam yatarken bıde sabah bugun sabahda vermedım
doktorada 10 gun sonra gıdıcez ona hıc sormadım soylıcem bakalım ne dıcek mamaya gerek yok demıstı cunku

kaç kilo şu anda eymen efe

kızlar sanki adet oluyorum bacaklarım ağrıyor akıntım devam ediyordu pembeye dönmüş...sizce?

benimki de bayılıyo dönenceye,heyecanlanıyo,sesler çıkarıyo,elini,kolunu,bacağını çırpıyo,izlemek çok zevkli,hemde bi 10-15 dakika kendi kendine vakit geçiriyo..ilk ve en sevdiği oyuncağı olduuu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…