benım oğlum aptamili çok sevdi aslında sma yı önerıyolar dıyınce ona gecsemmı dıye dusundum sma gold mu senınkı gunduzlerı kac cc ıcıyor canım
ben sadece gece ve sabah verıyorum 120 120 toplam 240
Esra canım sma mama kullanan varmı die sormuşsun
ben aptamıl kullanıodum sevmedi oğlum sma aldım çok sevio öğününü bile artırdı
eczacı arkadaşta sma öneriyor
sma gold evet
benımkı saatte bir 75 ml..içiomuş babannesi öle dio daha gecen aldım mamayı bitmeye gelmiş
oy maşallah egeye
oda gaz önleyıcı mamamı acaba ben suan conformıl kullanıyorum
canım hiçbir fikrim yok ama kabızlık yapmadığını biliyorum
netten atastır istersen sma,nın cok fazla cesiti yok aptamil gibi
günaydın kızlar bide emiştik geldik...müzik dinliyoruz şimdi...
lara geçmiş olsun canım hemoroidse hemen fitil al ilerlemesin...
esra ben daha mama almadım bende smayı duydum ama benim oğlanda çok gazlı o yüzden conformilden vazgeçmicem sanırım...
bızımkı bazen kakasını yapamıyor mamadanmı acaba dusundum çok ıkınıyor
ara ara bizde de oluyor ki ben nerdeyse 1 aydır mama vermiyorum...mamanın sindirilmesi evet daha zormuş ama conformil anne sütüne en yakın sindirme açısından....bri kaç gündür doymuyo gibiydi bizim ki...ama hala inat ediyorum vermemeye mamayı...doktora bir gitseydik sorcam iice...bızımkı bazen kakasını yapamıyor mamadanmı acaba dusundum çok ıkınıyor
ara ara bizde de oluyor ki ben nerdeyse 1 aydır mama vermiyorum...mamanın sindirilmesi evet daha zormuş ama conformil anne sütüne en yakın sindirme açısından....bri kaç gündür doymuyo gibiydi bizim ki...ama hala inat ediyorum vermemeye mamayı...doktora bir gitseydik sorcam iice...
benımkınınde kaka sorunu vardı 2 günde bir zorla ıkınarak yapıyorud dediğim gibi sma ,ya başlayınca o sorunumuz kalmadı hatta biraz katıya yakın yapıo
ara ara bizde de oluyor ki ben nerdeyse 1 aydır mama vermiyorum...mamanın sindirilmesi evet daha zormuş ama conformil anne sütüne en yakın sindirme açısından....bri kaç gündür doymuyo gibiydi bizim ki...ama hala inat ediyorum vermemeye mamayı...doktora bir gitseydik sorcam iice...
bızımkı sulu yapıyordu katıya döndü
bende vermıyordum mama göğüslerım yara oldugu ıcın baslamıstım ac kalıyordu yavrum cunku gunduzlerı hıc vermıyorum sadece aksam yatarken bıde sabah bugun sabahda vermedım
doktorada 10 gun sonra gıdıcez ona hıc sormadım soylıcem bakalım ne dıcek mamaya gerek yok demıstı cunku
evet cok sukur toparlandı yavrum mama daha cok kılo aldırıyor dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?