2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

bugun 56 gün oldu hala leke bitmedi çıldırcam artıkk :en uzun benim sürdü burda sanırım benım gibi olan yok ( alttan muayne etmez inşallah dr korkuyorum ya .. eşime tlfda ultrasonla bakıcam demiş :44: bi kurtulamadım şu kadın dogumcudan

Son düzenleme:
günaydın kızlar. ne kadar kalabalığız bugün. geçmişi okuyordum kolik bebek büyütmek zormuş anlaşılan. allah kolaylık verisn size. benim oğluş gazlı ama kolik değil çok şükür. gazı olunca zinco veiryorum 5 dk da etki ediyor düzenli de vermiyorum zaten. aklıma bişey takılıyor hep sorucam unutuyorum. hani hamileyken konuşuyorduk ya doğum sonrası bebeğe nar veriliyormuş diye. uygulayan var mı. ben yapacaktım eşim izin vermedi çocuğun midesi delinirmiş

benim de aynı tatlım yaaa...
ben de korkumdan gitmiyorum daha, bıktım muayeneden doğumda zaten..
inşallah iyileşiriz hemen..

benim de aynı tatlım yaaa...
ben de korkumdan gitmiyorum daha, bıktım muayeneden doğumda zaten..
inşallah iyileşiriz hemen..

bende de leke leke gelıyor hala

aaaa yanlız değilim demek kızlarrrr.. dr kişiden kişiye değişir dedi artıp koyulaşırsa gel dedi bakalım bir an önce kesilir ya bıktım leke görmekte çok uçukta olsa.. allahım bir an önce kurtuluruz inşallahhh.. muayneye boiuna para vermek istemiyorum ogluma kıyafte alırım daha iyi

ecrin teyzesi ne alırsan artık zeynep ablanıza
aslında bu devirde herşey pahalı
mama al bez al humana still al bebek çayları alll bana gelse ben sevinirim valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…