2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

slm kızlar
melisesra benimkide yapıştırma dikiş yok ama yara yer hala sert ne zaman yumuşayacak bilmem
bu arada geeçenlerde bahsetmiştim oğlumun sağ kasığında beze var diye spermatik kord kistiymiş ameliyat dedi ama daha 42 günlük olduğu için 6 ay bekmememiz söylendi(((( kuzum bi rahat edemesdi yaaaa

geçmiş olsun canım...

cnm geçmiş olsun. benim oğlumun da bi testisinde hidrosel varmış doktor muayenede fark etti. bebeklerin %60ında olurmuş ve geçermiş ama geçmeyebiliyormuş da. geçmezse ameliyat oluyormuş. şimdiden farkedilmesi iyi birde bu yönden düşün...

oyy 2 gündür açamıyordum sonunda....kız 2 gündür uykuyu tersine çevirdi,gündüzleri malum uyuyordukbu gece uyudu bakalım...

kızlar 2.ayın sonunda kilo boy ne kadar oluyo,benim kız prematüre doğdu da,gerçi 1.ayınsonunda 2200 den 3500 olmuştu,şimdi kaç oldu yarın bakacağız...

saol canım doğru diyorsun bunada şükür ama kıyamıyor insan yaa küçücükler sanada çok geçmiş olsun.

saol canım doğru diyorsun bunada şükür ama kıyamıyor insan yaa küçücükler sanada çok geçmiş olsun.

ben oğlumu o psikolojik korkuyo tatmasın diye yenidoğan sünneti yaptırmak istemiştim...dr amcada emmesi düzene girsin 1-2 aylık yaparız dedi...2 aylık olunca ben tutturdum hadi sünnete diye...ve 2 aylık sünnet ettirdik oğlumu..çocuk cerrahisi yapıyo, minik meleğimin koluna serum takıp yeşil ameliyat önlüğü giydirdiklerinde ben çoktan vazgeçmiştim ama iş işten geçmişti...bide benden ayırıp ameliyathaneye götürdüler,hepten bitmiştim o an...bunlar çok zordu...ama sünnet sağlık açısından önemli olduğu için iyiki yaptırmışım diyorum çünkü çok çabuk iyileşti...salı günü sünnet olmuştu perşembe günü banyo yaptık herşey normale dönmüştü :))

sizede çok geçmiş olsun canım...

geçmiş olsun kızlar oğluşlarınıza

bende bir an önce sünnet yaptırmak istiyorum geçen eşimin arkadaşı oğlunu yaptırmış 10 dk işlemmiş kolay olup bitiyor ..

kızlar aşıya gitmeden önce ateş düşürücü verdinizmi ?haftaya aşımız varda.. eltim ver deyip duruyor sonra ateşi çıkarsa perişan olurmuşum yarabbim ya insanların agzından bir kere olumlu söz çıkmaz:121:

geçmiş olsun kızlar oğluşlarınıza

bende bir an önce sünnet yaptırmak istiyorum geçen eşimin arkadaşı oğlunu yaptırmış 10 dk işlemmiş kolay olup bitiyor ..

evet cnm biz alisclamp diye bi yöntemle ettirdik ne dikiş ne sargı bezi ne kan hiçbirşey yok. 1 haftadan daha kısa sürede iyileşti ama o sünnet anı insanın ömründen ömür götürüyor

canım bizim ateşimiz hiç çıkmadı. doktorumuz aşıdan önce verme dedi. eğer ateşi çıkarsa verirsin dedi. sürekli takipteydik o gece ama maaşallah ateşi 36,5 ten yukarıya hiç çıkmadı. dün show haberde bi haber vardı bebeklerinize 1 yaşından önce ağrı kesici ateş düşürücü vermeyin mümkün olduğunca doğal yöntemlerle düşürmeye çalışın diye. ama ben de sünnet olduğunda 2 kez vermiştim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…