slm kızlar
melisesra benimkide yapıştırma dikiş yok ama yara yer hala sert ne zaman yumuşayacak bilmem
bu arada geeçenlerde bahsetmiştim oğlumun sağ kasığında beze var diye spermatik kord kistiymiş ameliyat dedi ama daha 42 günlük olduğu için 6 ay bekmememiz söylendi(((( kuzum bi rahat edemesdi yaaaa
slm kızlar
melisesra benimkide yapıştırma dikiş yok ama yara yer hala sert ne zaman yumuşayacak bilmem
bu arada geeçenlerde bahsetmiştim oğlumun sağ kasığında beze var diye spermatik kord kistiymiş ameliyat dedi ama daha 42 günlük olduğu için 6 ay bekmememiz söylendi(((( kuzum bi rahat edemesdi yaaaa
geçmiş olsun canım...
cnm geçmiş olsun. benim oğlumun da bi testisinde hidrosel varmış doktor muayenede fark etti. bebeklerin %60ında olurmuş ve geçermiş ama geçmeyebiliyormuş da. geçmezse ameliyat oluyormuş. şimdiden farkedilmesi iyi birde bu yönden düşün...
geçmiş olsun kızlar
azizan geçmiş olsun canım
saol canım doğru diyorsun bunada şükür ama kıyamıyor insan yaa küçücükler sanada çok geçmiş olsun.
cnm geçmiş olsun. benim oğlumun da bi testisinde hidrosel varmış doktor muayenede fark etti. bebeklerin %60ında olurmuş ve geçermiş ama geçmeyebiliyormuş da. geçmezse ameliyat oluyormuş. şimdiden farkedilmesi iyi birde bu yönden düşün...
sizede çok geçmiş olsun canım...
kızlar sızın dıkısler yok oldumu ya benım sol tarafta ip duruyor sallanıyor
geçmiş olsun kızlar oğluşlarınıza
bende bir an önce sünnet yaptırmak istiyorum geçen eşimin arkadaşı oğlunu yaptırmış 10 dk işlemmiş kolay olup bitiyor ..
kızlar aşıya gitmeden önce ateş düşürücü verdinizmi ?haftaya aşımız varda.. eltim ver deyip duruyor sonra ateşi çıkarsa perişan olurmuşum yarabbim ya insanların agzından bir kere olumlu söz çıkmaz:121:
aşı için banada bilgi verir misiniz bana da dediler gitmeden ateş düşürücü verin diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?