mezime koltukaltından ölçsek olurmu illa totodanmı ölçülmesi lazım ?biz aşıdan geldıkten hemen sonra verdık bırdaha da vermedım ateşi yoktu takip ettim sürekli
canım bizim ateşimiz hiç çıkmadı. doktorumuz aşıdan önce verme dedi. eğer ateşi çıkarsa verirsin dedi. sürekli takipteydik o gece ama maaşallah ateşi 36,5 ten yukarıya hiç çıkmadı. dün show haberde bi haber vardı bebeklerinize 1 yaşından önce ağrı kesici ateş düşürücü vermeyin mümkün olduğunca doğal yöntemlerle düşürmeye çalışın diye. ama ben de sünnet olduğunda 2 kez vermiştim...
slm kızlar
melisesra benimkide yapıştırma dikiş yok ama yara yer hala sert ne zaman yumuşayacak bilmem
bu arada geeçenlerde bahsetmiştim oğlumun sağ kasığında beze var diye spermatik kord kistiymiş ameliyat dedi ama daha 42 günlük olduğu için 6 ay bekmememiz söylendi(((( kuzum bi rahat edemesdi yaaaa
cnm geçmiş olsun. benim oğlumun da bi testisinde hidrosel varmış doktor muayenede fark etti. bebeklerin %60ında olurmuş ve geçermiş ama geçmeyebiliyormuş da. geçmezse ameliyat oluyormuş. şimdiden farkedilmesi iyi birde bu yönden düşün...
Herkese selamlar
Ben de çoğunuz gibi ekim annesiyim,oğlum 16 ekimde doğdu..aslında uzun zamandır takip ediyorum bu forumu yazmaya fırsat bulamamıştım..,herkesin sıkıntıları benzer,Allah hepimize güç versin
balsurat canım evet olur koltukaltı
hatta ağzından ölçersen 5 derece aşağı hesapla kafa ateşi biraz yüksek çıkar
aminn....
hoşgeldin canııım aramıza..
benim oğlumda 16ekimde doğdu :)
canım size de gecmiş olsun.
sağol dark doruk un yüzü nasıl iyileşti mi tamamen. bizde pütür pütürlük var hala. doktor son gittiğimizde mustelanın atopik ciltlere eğilimli bebekler için bi nemlendiricisini verdi bize. onu sürüyorum bazen ama tedavi edici değil bu önleyici. evimiz şu an 32 derece çıtçıtlı atletle duruyor oğluşum. biz isilik olmayalım da kim olsun...
canım size de gecmiş olsun.
32 derecemiiisenmi sıcaklıgı ayarlıyorsun gonulceln
azizan ve gönülçelen geçmiş olsun kızlar...
1 saattir oğlum ağlıuor ben ağlıyorum tırnağını keserken etini kestim...
geberdim resmen...yavrum sustu ben hala kötüyüm...ne beceriksiz kadınım ben ya...
sünnet olayını bugün ki olaydan sonra bi daha düşünüyorum...acı çekip ağlamasına dayanamadım kızlar valla az daha sinirden kendi etimi de kesicektim...iyileşir dimi?şimdi ağlamıyor acısa ağlar dimi?
iyileşir canım üzülme.. bende aynısını yapmıştım birdaha tövbe dedimm( insan cok kötü oluyor...
hoşbulduk:) ne güzel maşallah yavrularımıza:)
artık doğursaaam diye geziniyodum bir geldi tam geldi yani:) 2 aylık oldular bile
dark hemen geçti mi?bide eldiven mi taksam yoksa açık mı bıraksam....uff ya valla kafayı yedim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?