2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

biz aşıdan geldıkten hemen sonra verdık bırdaha da vermedım ateşi yoktu takip ettim sürekli
mezime koltukaltından ölçsek olurmu illa totodanmı ölçülmesi lazım ?

anladım canım en iyisi vermeyim hemşireden bişi demedi zaten sadece yıkayın dedi aşıdan sonra 3 gün banyo yapılmıcagını söyledii...

:111::111:BalSurat,htc20,pratikanne,mezime,bullancak,stellamaris,dennis_81,Dark,aymeh,gonulcelen10,melisesra,crazy_peri,

Herkese selamlar
Ben de çoğunuz gibi ekim annesiyim,oğlum 16 ekimde doğdu..aslında uzun zamandır takip ediyorum bu forumu yazmaya fırsat bulamamıştım..,herkesin sıkıntıları benzer,Allah hepimize güç versin

canım geçmiş olsun. erken fark edilmesi daha iyi olmuş.

canım size de gecmiş olsun.

balsurat canım evet olur koltukaltı
hatta ağzından ölçersen 5 derece aşağı hesapla kafa ateşi biraz yüksek çıkar

aminn....
hoşgeldin canııım aramıza..
benim oğlumda 16ekimde doğdu :)

canım size de gecmiş olsun.[/QUOTE]

sağol dark doruk un yüzü nasıl iyileşti mi tamamen. bizde pütür pütürlük var hala. doktor son gittiğimizde mustelanın atopik ciltlere eğilimli bebekler için bi nemlendiricisini verdi bize. onu sürüyorum bazen ama tedavi edici değil bu önleyici. evimiz şu an 32 derece çıtçıtlı atletle duruyor oğluşum. biz isilik olmayalım da kim olsun...

azizan ve gönülçelen geçmiş olsun kızlar...
1 saattir oğlum ağlıuor ben ağlıyorum tırnağını keserken etini kestim...
geberdim resmen...yavrum sustu ben hala kötüyüm...ne beceriksiz kadınım ben ya...
sünnet olayını bugün ki olaydan sonra bi daha düşünüyorum...acı çekip ağlamasına dayanamadım kızlar valla az daha sinirden kendi etimi de kesicektim...iyileşir dimi?şimdi ağlamıyor acısa ağlar dimi?

sağol dark doruk un yüzü nasıl iyileşti mi tamamen. bizde pütür pütürlük var hala. doktor son gittiğimizde mustelanın atopik ciltlere eğilimli bebekler için bi nemlendiricisini verdi bize. onu sürüyorum bazen ama tedavi edici değil bu önleyici. evimiz şu an 32 derece çıtçıtlı atletle duruyor oğluşum. biz isilik olmayalım da kim olsun...[/QUOTE]

32 derecemiii senmi sıcaklıgı ayarlıyorsun gonulceln

32 derecemiii senmi sıcaklıgı ayarlıyorsun gonulceln [/QUOTE]

tabiki ben ayarlamıyorum gece günddüz böyle cnm. merkezi sistem lojmandayız. hatta odanın birinin penceresi gece gündüz açık ve petek kapalı. bütün petekleri kapatamıyorum çünkü bozuluyor dandik şeyler. malum lojmandayız. bi<de atletle askılıyla duruyoruz dışarısı kar kış

sağol dark doruk un yüzü nasıl iyileşti mi tamamen. bizde pütür pütürlük var hala. doktor son gittiğimizde mustelanın atopik ciltlere eğilimli bebekler için bi nemlendiricisini verdi bize. onu sürüyorum bazen ama tedavi edici değil bu önleyici. evimiz şu an 32 derece çıtçıtlı atletle duruyor oğluşum. biz isilik olmayalım da kim olsun...[/QUOTE]

bize dr bi ilaç vermişti, ezacı hazırlıcak demişti. böyle içinde bir sürü bişi var. ezacı hazırladı,onu sürdük banyodan sonra,birde sampuan vermişti %100 bitkisel konak için öylelikle geçti canım. şuan geçti de artık sürmüyorum o ilacı.

32 derecemiii senmi sıcaklıgı ayarlıyorsun gonulceln

tabiki ben ayarlamıyorum gece günddüz böyle cnm. merkezi sistem lojmandayız. hatta odanın birinin penceresi gece gündüz açık ve petek kapalı. bütün petekleri kapatamıyorum çünkü bozuluyor dandik şeyler. malum lojmandayız. bi<de atletle askılıyla duruyoruz dışarısı kar kış[/QUOTE]

ayy merkeziii olunca öyle oluyor bilirim... bizde şortlan fln dolaşıyoduk cok sıcak oluyoo. şimdide ısınıcaz diye canımız cıkıyor kombiyleee..

iyileşir canım üzülme.. bende aynısını yapmıştım birdaha tövbe dedimm ( insan cok kötü oluyor...

hoşbulduk:) ne güzel maşallah yavrularımıza:)
artık doğursaaam diye geziniyodum bir geldi tam geldi yani:) 2 aylık oldular bile

bende öyle canım,uyanıyordum bugunde doğuramadım diyodum :))
sonunda suyum azaldı da öyle doğurdum mecbur kalındı artık hehehe.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…