2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

balsurat
okudum verdiğin linki canım gerçektende doğru ama biz anneler ağlamasına izin bile vermeden susturmaya çalışıyoruz yani ben öyleyim) :18:

geçmiş olsun ritacım ama geçer parmağı hemen merak etme

benim çocuk doktorum da kendi çocuğunun etini kesmiş tırnak keserken, olabilir böyle kazalar çok üzme kendini

azizan gönülçelen size de çok geçmiş olsun kızlar

kızlar neyle kesiyorsunuz tırnaklarını?

biz makas şeklinde olanından almıştık baya iyi o, pek et sıkışcak gibi değil

geçmiş olsun iyileşir tabii:) aynı şey bize de oldu

saol canım...içim yandı valla...

kızlar neyle kesiyorsunuz tırnaklarını?

biz makas şeklinde olanından almıştık baya iyi o, pek et sıkışcak gibi değil
ben bebe tırnak makasıyla kesiyodum ama sinirden attım şimdi çöpe...nasıl bişey senn ki ondan alim...
geçmiş olsun iyileşir tabii:) aynı şey bize de oldu
saol tatlım....
kızlar bende kestım az once yavrum nasıl agladı kıyamam hemen bıraktım kanadı

esracım bizim ki de kanadı baya...sütümden damlattım ne alaka bilmiyorum ama kolonya dökmeye korktum...

geçmiş olsun ritaa. çocukların canı yandığında annelerin canı daha çok yanıyor. bir kadın bir erkekte bi sahne vardı. kadın çocuğu kucağına alıyor çocuk çok kötü ağlıyor. doktora götürüyorlar doktora gidince çocuk susyor. doktor farkediyor ki kadının broşu açılmış ve bebeğe o batıyormuş. bunu öğrenince kadın broşun iğnesini kendine batırmaya kalkmıştı bizde öyle olacağız yakında. bu arada kızlar çocukların tırnaklarını çok derin kesmemeye çalışın. parmak uçlarımızda kalbe giden damarlar varmış...

ben oğlumun tırnaklarını uyrken kesiyorum çok kolay oluo
uyanıkken zor oluo kıpır kıpır..bebe-dor benimkide

pike saol bende alayım hemen bundan...
saol gönülcüm öle valla manyak oldum ben zaten...
kızlar az önce kontesin doğum hikayesini okudum...sabahtan beri ağladığıma utandım resmen...

deli gibi tatlı yiyesim var. bir kilo baklavayı yiyebilirim şimdi. oğlum uyusa da gidip bişeyler yapsam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…