canım ben de hiç ilaç taraftarı değilim, sadece çok gerekirse vermek istiyorum.
kakasını takip et, yapabiliyorsa sorun yok, hiç verme ilacı. çünkü bizde de arada bir yeşil kaka oluyor.
ama gaita testinde gerçekten eksik bişeyler buldularsa belki kullanman gerekiyor olabilir, tam olarak ne dedi doktorun? dediğin bakteri belki de normaldir
gerçi riske atılacak birşey değil ama biraz daha kaka takibini yapıp en azından yarın falan başlarsın ilaca
şurupun adı ne benim kıza debridat diyebenim kızım 4 gündür yapmıyo kakasını...doktor fitil vermişti..3 gün yapmazsa at demişti...bide bağırsak hareketlerini düzenlemek için bi şurup vermişti ama hiç vermedim şurubu fitili bi kere verdim...şimdi ne yapsam diyorum...fitil versemmi...bide şurubudüzenli kullanmaya başlasammı
günde kaç kerekaka yapıyor benimki 5-6 kez yapıyor.
sen niye kullanıyordun. benim kız şimdi kakasını normal yapıyor gazı da yok sıkıntısı yok yani sadece kakanın rengi bazen yeşil bazen sarı oluyor. tahlilde proteus diye bi bakteri görünmüş dr ona da ateş falan yoksa problem değil demiş. o yüzden tedirginim.bebeğim rahat şimdi kullanırsam yine keyfini kaçırırım diye korkuyorum.
günaydın hayrole ne sınavı pike.
fatma walla yaa habire huy değiştiriyorlar :)
dün hayır vardı kayımvalidelerde çıkıp çıkmamakta kararsızdım. millet alır yada ağlarsa falan diye. ana kucağına koyup çıktım ve inene kdr hiç ağlamadı. hep ana kucağında oturdu almak isteyen bi kişi oldu dedim aşı oldu kolu acıo keyfini bozmayalım :) iyikide aldırtmamışım ordan kaldırsadım geri oturmazdı ana kucağına :) hepte uyanıktı :)
hoşbulduk fatma nasılsın :)hoş geldın balsurat
şimdi günde 1 kere falan yapıyor
bazen iki günde 1 kere
bazen günde 2 kere
bu aralıkta değişiyor
kızlar gündüz bebeklerinizi nerde yatırıyosunuz...benim kızım gece yanımda yatıyo... sabahta beraber salona geçyoruz. ona koltukta bi köşe yapıyorum uyuyunca orda yatıyo.. beşiğimiz yatak odasında ama doğduğundan beri 1 kere bile yatmadı beşikte..uykuları kuş gibi olduğundan beşiğine koymuyorum sürekli uyanıyo diyo bide kusuyo korkuyrum gecede yanımda.. siz napıyosunuz yanlışmı yapıyorum acaba
walla yanıma gelen baktı ana kucağının şapkasını çekip kendime çevirdim. millet para yada hediye vermemek için uzaktan allah anaı babalı büyütsün dedi o kdr. onca kadın içinde biri 10 ytl sıkıştırdı anakucağına biride hediye almış gelmiş o kdr :) cimri anam milletya işyerinden ingilizce testi istemişler de ona girdim.
nazar değdirtme bak şu çocuğa hee :)
ohh masallah aglamsın ya bızımkıde bı cıglık atdı canı acıdı sandık numaradan atmış o cıglıgı kucaga alınca sustu vay halımıze bunlar sımdıden numara yapıolar ya
kızlar gündüz bebeklerinizi nerde yatırıyosunuz...benim kızım gece yanımda yatıyo... sabahta beraber salona geçyoruz. ona koltukta bi köşe yapıyorum uyuyunca orda yatıyo.. beşiğimiz yatak odasında ama doğduğundan beri 1 kere bile yatmadı beşikte..uykuları kuş gibi olduğundan beşiğine koymuyorum sürekli uyanıyo diyo bide kusuyo korkuyrum gecede yanımda.. siz napıyosunuz yanlışmı yapıyorum acaba
fatma lekelenme bittimi devammı
yani hepiniz genelde gündüzleri oturma odanızda koltukta geceleride beşiğindemi yatırıyosunuz... ben gündüz koltukta yanımda tuttuğum acaba acaba yanlışmı yapıyorum dedim... ama sizde öle yapıyomuşsunuz... zaten hayatım bu dört duvar salonda geçiyo tv pc ben ve kızım:)
bitti gibi ama gene gelırmı bılemembırkacgundur hıc gelmıyo bnm kız bnm yanımda yatıyo cunku dalmıyo kendı basına asla yorulsada uyumuyo uyuyamayınca aglıyo hmde cok fena ozmnda ayagımda sallıyom kendı kendıen daldıgı sadece gece arasında uyanıp emıyo ya ya ozman dalıyo sımdı koltukta yatıyo uyndrıyım dedım uyanmıyo ama uyandrıcam zorla gece uyumuyo bu sfer de ...bnmkınınde huyu hergecn gun degısıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?