2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

kızlar benim pompam şundan:

Kiraz Bebe >> Emzirme Ürünleri >> Göğüs Pompaları

ben hani bu pompanın çekiş gücü düşük geliyor, sağmak uzun sürüyor diyordum ya :)

şimdi makineye takılan silikon hortumlar var ya resimde, ince, heh işte onlarla hava vakumu yapıyo makine.

ben de dün çektim hortumu makineden, ağzımla vakum yaptım :) çok kolay bi şekilde ve çabucak sağdım göğsümü süper oldu. makinenin emiş gücü benimkinin yanında çok az kalıo

günde kaç kerekaka yapıyor benimki 5-6 kez yapıyor.

şurupun adı ne benim kıza debridat diye
bi şurup verdi 2 kez içirdim o gün bugün kakanın rengi değişti bi sarı bi yeşil oluyor.

bizim ablamız kolikti canım,bebişinde kolik olma riski yüksekti bu yüzden ,ama bu sefer kolik değil ,gaz var...düzene girsin diye verdi...doktorumuzun eşi benim arkadaşım,onunda iki kız çocuğu var benimde,kendininkilere kullanmadığı birşeyi benimkine vermez...bififormu devlet karşılamıyor...ekstraya giriyor yani...sende dilersen kullan...

kızlar mrb
pikecim kolay gelsin canım sınavda başarılar
kızlar bifforum nasıl bişey gaz sorunu için mi kullanılıyo yoksa kaka için mi kullanıyosunuz benim kızda 4 günde yapıyo kakasını ama dr normal demişti bu süre için sizler 2 günden sonra ilaça başlamışsınız dr neden ilaca başlayın dedi,??*

ohh masallah aglamsın ya bızımkıde bı cıglık atdı canı acıdı sandık numaradan atmış o cıglıgı kucaga alınca sustu vay halımıze bunlar sımdıden numara yapıolar ya

kızlar gündüz bebeklerinizi nerde yatırıyosunuz...benim kızım gece yanımda yatıyo... sabahta beraber salona geçyoruz. ona koltukta bi köşe yapıyorum uyuyunca orda yatıyo.. beşiğimiz yatak odasında ama doğduğundan beri 1 kere bile yatmadı beşikte..uykuları kuş gibi olduğundan beşiğine koymuyorum sürekli uyanıyo diyo bide kusuyo korkuyrum gecede yanımda.. siz napıyosunuz yanlışmı yapıyorum acaba

Kızlar bebıslerın huyları değişmeye başladımı ???

Benim oglan bir haller olduu altı değişiyoruz önceden aglardı sımdı aglamıyor o kadar şükür.. ama bu sefer uyku düzenimiz değiştii..nazardanmı oldu bilmemm.. geçen kaynaya gitmiştim kendi basına uyutmaya çalışırken elti gördüü nazar oldu diyorum eşime eşimde herşeyi nazara yorusun dıo cocuk 1 haftyadır uykusuzluktna kırılıyor uyumuyor.ASLINDA uyuyor emerken gazını cıkarıyorum yatırıcam beşiğe koyar koymaz gözlerini açıyor emzigi verip dalardı hemen sımdı emzıkl 1 saat boğuşuyorr altı temiz.karnı tok.gazıda cıkmıs oluyor ınanıda kudurukluk yapıyor yaa sallamıycamdiyorum bende inandına ikimizde cebelleşiyoruz sonunda kazanan ben oluyor yoruldugu ıcın uyuyorr....evde kolayda biryere gidince mılelt söylenıp durup salla dıyo cok biliyolarya

canım sanırım benımkının duzenını ben bozdumm..Ben gece beşiğinde gündüzde salonda oturdsugum odada senin gibi koltuğa uyuması için yer ayarlıyodum..tv açık olsada ışık açık olsada dalıyorduu müzikte acıyodum hemnde alışsın diye.. 1 haftadır cocugu gündüzleri beşiğine koyuyorum annemde diyo düzeni değişti belkide ondan öyle yapıyorr.gündüzü geceyi ögretmek ıcın öle yapmıstım ben sımdıde cougun düzenini degıstırdım cocguga kabahat buluyorumm dur yarından itibaren bende salonda yatırmaya devam edeyım..
canım ben yatagıma kesınlıkle almıyorum çünkü bebekken bile olsa alınca alışıyorlarmışş annenin kokusuna ve sonra besıklerınde yatmıyorlarmış kuzenımde öle yapmıştı yanına almıstı sımdı 4 yasında hala cocuug onla yatıyor ayrı yatmıyorr..benım oğlanda sürekli kusuyor korkma cnm bişey olmaz
uff kusan bebekte cok zor yaaa..dün bi kustu saçları sırılsıklam oldu kulagının içine kusmuk doldu korktum kulagı bişey olcak dıe zor temızedım

ya işyerinden ingilizce testi istemişler de ona girdim.

nazar değdirtme bak şu çocuğa hee :)
walla yanıma gelen baktı ana kucağının şapkasını çekip kendime çevirdim. millet para yada hediye vermemek için uzaktan allah anaı babalı büyütsün dedi o kdr. onca kadın içinde biri 10 ytl sıkıştırdı anakucağına biride hediye almış gelmiş o kdr :) cimri anam millet
ohh masallah aglamsın ya bızımkıde bı cıglık atdı canı acıdı sandık numaradan atmış o cıglıgı kucaga alınca sustu vay halımıze bunlar sımdıden numara yapıolar ya

heheh bende beklemiyordum cnm ana kucağını pek sevmiyordu. sürekli huy değiştiriyorlarya ondan heralde.

ben gece beşikte yatırıyorum. sabah kocişim gidince yanıma alıp yüzüstü yatırıom. beşiği benim kızda pek sevmi gündüz zaten asla uyumuyo. bugunde uyumadı yanına yattım öyle uyudu bu sefer benimde uykum geldi bende uyudum. kocam uyandırdı. ben kalktım 5-10 dak sona hemen uyandı. bilemiom artık kokumun gittiğinimi fark etti acaba.

fatma lekelenme bittimi devammı

bitti gibi ama gene gelırmı bılemem bırkacgundur hıc gelmıyo bnm kız bnm yanımda yatıyo cunku dalmıyo kendı basına asla yorulsada uyumuyo uyuyamayınca aglıyo hmde cok fena ozmnda ayagımda sallıyom kendı kendıen daldıgı sadece gece arasında uyanıp emıyo ya ya ozman dalıyo sımdı koltukta yatıyo uyndrıyım dedım uyanmıyo ama uyandrıcam zorla gece uyumuyo bu sfer de ...bnmkınınde huyu hergecn gun degısıyo

yani hepiniz genelde gündüzleri oturma odanızda koltukta geceleride beşiğindemi yatırıyosunuz... ben gündüz koltukta yanımda tuttuğum acaba acaba yanlışmı yapıyorum dedim... ama sizde öle yapıyomuşsunuz... zaten hayatım bu dört duvar salonda geçiyo tv pc ben ve kızım:)

bnmkıde koltukda :)ama bıraz daha buyusun yatagıında yatırıcm sesını duyamm dıye kusar dıye korkuyom gece cok nadırbesıgınde yatıyo :)

şükür bitmiş senin leken darımız başıma dr gitmek istemiyorum uff

bebişlerimizin arasında 1 gün var senin kız aşı oldumu ?ateş vs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…