2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

kızlar çok yakın bi arkadaşım yeni eve taşındı 4 arkadaş birleşip güzel bi hediye almak istiyoruz ama ne??? mutfak eşyası dışında çünkü yeni evinin mutfağı küçük ve bi çoğu kutularda kalmış tabak çanakların... orijinal fikirlere ihtiyacım var...

süpürge makinasi güzel buharli bir ütü güzel bir tablo fotograf makinasi

yicem kesinlikle hic caresi yok icimden diyorum artik ilk kiminkini yersem cok duami alicak ben haftaya yapicam simdi cok dagitirlar cöpe gitmesin günay

kızlar aç olan çocuk uyumaz dimi ağlar...ya azıcık emiyo gibi geliyor....şimdi uyudu...kaldıramıyorum...aç olsa uyumazdı dimi.?
ece minoset iç ii gelir...

iki faceimide eklediniz ben ikisinede aynı resmi koyuyorum ana sayfanız benim koyduğum resimlerler dolmuomu birceninkini kaydeidn bari diğerini silin :)

kızlar aç olan çocuk uyumaz dimi ağlar...ya azıcık emiyo gibi geliyor....şimdi uyudu...kaldıramıyorum...aç olsa uyumazdı dimi.?
ece minoset iç ii gelir...

bendede aynı şey var eskisi gibi emmiyor iki emme arasıda uzadı sizin bebeğiniz nekadar sıklıkta emiyor bebişim ağlamıyorda bırakacak diye korkuyorum.

bendede aynı şey var eskisi gibi emmiyor iki emme arasıda uzadı sizin bebeğiniz nekadar sıklıkta emiyor bebişim ağlamıyorda bırakacak diye korkuyorum.

merak etme cnm bırakmaz seni. benimkide öyle bende açta anlamıyomu diye verip duruom ama bu seferde kusuyor :) artık ne zmn ağlarsa isterse o zmn veriyorum.

selm hnmlar dun bn asure yedım hıc gaz yapmadı tam tersı bol bol gaz cıkardı dun 2 de uyndı sabh 6 yatdı oyun ıstıyo gcenın bı vakı bgn gunduz uytmadım şimdide yatmıyoo bukızın huyu paso degısıyoooo

günaydon

sabah sabah sınava gidiyorum kuzuyu bırakıp, inşallah uyanmadan dönebilirim

günaydın hayrole ne sınavı pike.

fatma walla yaa habire huy değiştiriyorlar :)

dün hayır vardı kayımvalidelerde çıkıp çıkmamakta kararsızdım. millet alır yada ağlarsa falan diye. ana kucağına koyup çıktım ve inene kdr hiç ağlamadı. hep ana kucağında oturdu almak isteyen bi kişi oldu dedim aşı oldu kolu acıo keyfini bozmayalım :) iyikide aldırtmamışım ordan kaldırsadım geri oturmazdı ana kucağına :) hepte uyanıktı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…