benım goguslerım yara olduu yaa anlamadım hemde cok kotuuuuuu
herkese selam... biz kızımla aşk yaşıyoruz gucuklar gülücükler ağzında bi sürü laf var sanki... öle güel sesler çıkarıyoki gülüyo. bide 2gündür çığlık atmaya başladı.. ama gülerek atıyo... balım kızım benim ya...yiycem diye korkuyorum ben kızımı:)
slm kızlar...
onurlu benım kızın da agzı laf kaynıyo ama dile gelemıyo:)
ben guuu dıyom oda dıyo aguu dıyom oda dıyoo bıde gülüyo hoşuna gidiyo dedigin gibi çıglık atıyo o bgırınca ben ondan daha seslı bagrıyom susuyo benı dınlıyo sonra tekrar oda bagırıyo..ya bunlar ball gerçekdennn bayılıyorum onunla oyun oynamayaa.....
maşallah kuzularabenim kız babasına çok yapıo onları :)
ecrinece benim kızda erkekleri daha çok seviyo babasına gülücükler atıyo dayısınada....erkekler farklı geliyo herhalde...ben yandım büyüyünce diyorum...peşinfden çok koşturur benim kızım:) babasının çekeceği var walla
Kızlar merhaba nasılsınız bakalım. size birşey sormak istiyorum. 10 gün önce kızım 2 gün kakasını yapamadı çok sıkıntı çekti ne yaptıysak olmadı. doktor bi şurup verdi bağırsakları düzelsin diye onu 2 kere kullandım ondan sonra kakasını bir yapmaya başladı yeşil yeşil. şimdi de bazen sarı bazen yeşil yapıyor.gaita kültürü yaptırdık eşim doktora götürmiş yine sindirim sistemini düzenlesin diye bifi form diye bi damla vermiş. sizlerde hiç böyle sorunlar oldu mu ben ilaç kullanmak istemiyorum. onu da kullanmayacağım zaten. çocuk hassas, bünyesi allak bullak oluyor.
bifi form doğal pirobiyotik canım ,bende kullanıyorum....
hani büyükler için yoğurdu filan varya onların konsantre şekli yani,çocuğun vucudunda olmayan bakterileri kazandırıyor.ben memnunum...
günaydın hayrole ne sınavı pike.
fatma walla yaa habire huy değiştiriyorlar :)
dün hayır vardı kayımvalidelerde çıkıp çıkmamakta kararsızdım. millet alır yada ağlarsa falan diye. ana kucağına koyup çıktım ve inene kdr hiç ağlamadı. hep ana kucağında oturdu almak isteyen bi kişi oldu dedim aşı oldu kolu acıo keyfini bozmayalım :) iyikide aldırtmamışım ordan kaldırsadım geri oturmazdı ana kucağına :) hepte uyanıktı :)
günaydın kızlar...
pike sınavda başarılar dilerim....
sen niye kullanıyordun. benim kız şimdi kakasını normal yapıyor gazı da yok sıkıntısı yok yani sadece kakanın rengi bazen yeşil bazen sarı oluyor. tahlilde proteus diye bi bakteri görünmüş dr ona da ateş falan yoksa problem değil demiş. o yüzden tedirginim.bebeğim rahat şimdi kullanırsam yine keyfini kaçırırım diye korkuyorum.
selam kizlar dün bütün gece süt cayi.revani tatlisi.incir.2 kilo su süt anam mide bulantisi gecirdim resmen.bugün düne nazaran sütün biraz daha ii.
bebegin bezle biraktim alti acik kaldi.benim tenime temas ettirdim karin bölgesini.sicakligimizi hissettik birbirimizin.kizimin gözlerini bir gösseniz o kadar mutlu olduki o sekilde emdi.üstüne üsümesin diye battaniye örttüm.cok zevkliydi bebek icinde benim icin de.bu sekilde aramizda sevgi bagi oldukca sanki süt de daha farkli oldu keyifle emdi yavrum.
sizde bir deneyin bu sekilde emzirmeyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?