yani hepiniz genelde gündüzleri oturma odanızda koltukta geceleride beşiğindemi yatırıyosunuz... ben gündüz koltukta yanımda tuttuğum acaba acaba yanlışmı yapıyorum dedim... ama sizde öle yapıyomuşsunuz... zaten hayatım bu dört duvar salonda geçiyo tv pc ben ve kızım:)
şükür bitmiş senin leken darımız başıma dr gitmek istemiyorum uff
bebişlerimizin arasında 1 gün var senin kız aşı oldumu ?ateş vs
yok olmadı ana cocuk saglıgı 27 sıne randevu verdı 3ası bırden yapazartesı aile hekımıne gtrucem ama kontrol için o aşıdan bnde korkuyom ateşden değilde o an orda ağlamasından nasıl dayanırım bılemıyorum bıde sabhın 9unda randevu 0ff gene duzenı bozulucak
hoşbulduk fatma nasılsın :)
Benim oglanda iki günde 1 yapmaya basladı cok rahatsız oluyor yavrum 10 gun önceye kdar hergün 2-3 kez yapardı
kızlar gündüz bebeklerinizi nerde yatırıyosunuz...benim kızım gece yanımda yatıyo... sabahta beraber salona geçyoruz. ona koltukta bi köşe yapıyorum uyuyunca orda yatıyo.. beşiğimiz yatak odasında ama doğduğundan beri 1 kere bile yatmadı beşikte..uykuları kuş gibi olduğundan beşiğine koymuyorum sürekli uyanıyo diyo bide kusuyo korkuyrum gecede yanımda.. siz napıyosunuz yanlışmı yapıyorum acaba
yani hepiniz genelde gündüzleri oturma odanızda koltukta geceleride beşiğindemi yatırıyosunuz... ben gündüz koltukta yanımda tuttuğum acaba acaba yanlışmı yapıyorum dedim... ama sizde öle yapıyomuşsunuz... zaten hayatım bu dört duvar salonda geçiyo tv pc ben ve kızım:)
kızlar mrb
pikecim kolay gelsin canım sınavda başarılar
kızlar bifforum nasıl bişey gaz sorunu için mi kullanılıyo yoksa kaka için mi kullanıyosunuz benim kızda 4 günde yapıyo kakasını ama dr normal demişti bu süre için sizler 2 günden sonra ilaça başlamışsınız dr neden ilaca başlayın dedi,??*
yok olmadı ana cocuk saglıgı 27 sıne randevu verdı 3ası bırden yapazartesı aile hekımıne gtrucem ama kontrol için o aşıdan bnde korkuyom ateşden değilde o an orda ağlamasından nasıl dayanırım bılemıyorum bıde sabhın 9unda randevu 0ff gene duzenı bozulucak
kızlar ya ben adet olmadım olmucammı acaba.
allahın izniyle o aşıyıda atlatırız kolayca ınsalhhh bizimde çarşamba oyy paşam cok aglıcakannia die yavrum sanki anne diyo bana bazen banamı öyle geliyor bilmiyorum :)
kızlar ya ben adet olmadım olmucammı acaba.
selam kızlar.. nasılsınız??
Rabbimin mucizeleri, işteanne dıyorlar bnmkıde öle gecn gun esımde dıyo anne dıyo bak sen su kıza dıyo :)
hoşgeldin platinselam kızlar.. nasılsınız??
benimki rahatsız olmuyo allahtan ama azalttı yani kaka sayısını :) ben de inşallah sütün hepsini vücuduna çekiyordur ondan az kaka yapıyodur diye kendimi avutuyorum
Rabbimin mucizeleri, işte
hoşgeldin platin
aslında düşüncen mantıklı doydugu ıcın kaka sayısı azalıyor düşünüyosunn.. benim görümcede geçen tlf diyokii acaba doymuyormuuuuuda kaka yapmıyor ..bu kadar mantıksızlık salaklık olurmu yaa..evet aç bırakıyorum ben cocugu tövbe tövbe ..:86:
ateş basmaları adet oluncamı gidicekki :26:
hoşbulduk şekerler :))
seni basıyor mu hala tatlım.. ben eski üşüyen halime döndüm artık.. ama sanırım adet de oldum 10 gün önce.. kanama bitmiş gibiydi, sonra yeniden başladı.. ne olduğunu anlamadım :S
ateş basmaları adet oluncamı gidicekki :26:
o bnde gectı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?