2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

aynen cnm bizde öyle evi boşverdik kızımla 12 ye kdr uyuyoruz. sonra salona gelioz az oynaşıyoz o uyuyunca ben pc ye çöküom akşamda az kestirio o ara evi topluom yemek yapıom derken gün bitio. kısaldı zate günlerde

şükür bitmiş senin leken darımız başıma dr gitmek istemiyorum uff

bebişlerimizin arasında 1 gün var senin kız aşı oldumu ?ateş vs

yok olmadı ana cocuk saglıgı 27 sıne randevu verdı 3ası bırden ya pazartesı aile hekımıne gtrucem ama kontrol için o aşıdan bnde korkuyom ateşden değilde o an orda ağlamasından nasıl dayanırım bılemıyorum bıde sabhın 9unda randevu 0ff gene duzenı bozulucak

nette okumuştum cocuk gece ve gündüz kavramını anlıyormuş .gündüz tv yanında sesli vs uyutmak.gecede sessiz karanlık yerinde beşiğinde..ay ben cok deliyim yaa cocugun 2 aylık düzenini 1 haftadır bozdum gündüzde besıgıne koydum dıyemı huy yapıyor bana cocuga kabahat buluyorum bide

bozulmaz cnm düzeni. bizim sadece o gun biraz eziyet etti o kdr aşıdada ilk an çok ağladı ben kucağıma basınca sustu. hatta giydirmeden hemen bastım kucağıma sakinleşince giydirdim.

hoşbulduk fatma nasılsın :)

Benim oglanda iki günde 1 yapmaya basladı cok rahatsız oluyor yavrum 10 gun önceye kdar hergün 2-3 kez yapardı

benimki rahatsız olmuyo allahtan ama azalttı yani kaka sayısını :) ben de inşallah sütün hepsini vücuduna çekiyordur ondan az kaka yapıyodur diye kendimi avutuyorum

ben de gündüz salona yanıma alıyodum ama şimdi hep bizim yatakta yatıyor, gece de gündüz de. ve hep yüzüstü yatıyor. korkmuyorum artık yüzüstü yatmasından kurtarıyor kendini allahın izniyle.

ama geceleri de bizim ortamızda yatmazsa uyumuyor. uyuyunca hemen yandaki beşiğine koyuyorum uyanıyor, ortamıza alıyorum uyuyor :)

ayyynennn benim hayatım da : tv pc kızım ben o kadder :)

çok teşekkürler canım :)

allahın izniyle o aşıyıda atlatırız kolayca ınsalhhh bizimde çarşamba oyy paşam cok aglıcak annia die yavrum sanki anne diyo bana bazen banamı öyle geliyor bilmiyorum :)

kızlar ya ben adet olmadım olmucammı acaba.

hıc bellı olmaz ama emzırıyoruz ya ondan herhalde bnde olmıcam herhalde :)hıc anama cekmemısım ya 40.gun bnde lohusa kanı bıtmıstı bır hafta snra 2 gun az az kan gelmişti snra da hıc kan gelmedı hep sarı lekelenmem oldu şimdi o akıntıda yok aman adet olmayalımda ya kazayla hamile olursak off
biri bnm kızı uyndrsın uynmıyo ya pamukla sılıyım bıde suratını :)

allahın izniyle o aşıyıda atlatırız kolayca ınsalhhh bizimde çarşamba oyy paşam cok aglıcak annia die yavrum sanki anne diyo bana bazen banamı öyle geliyor bilmiyorum :)

anne dıyorlar bnmkıde öle gecn gun esımde dıyo anne dıyo bak sen su kıza dıyo :)

anne dıyorlar bnmkıde öle gecn gun esımde dıyo anne dıyo bak sen su kıza dıyo :)
Rabbimin mucizeleri, işte
selam kızlar.. nasılsınız??
hoşgeldin platin
benimki rahatsız olmuyo allahtan ama azalttı yani kaka sayısını :) ben de inşallah sütün hepsini vücuduna çekiyordur ondan az kaka yapıyodur diye kendimi avutuyorum

aslında düşüncen mantıklı doydugu ıcın kaka sayısı azalıyor düşünüyosunn.. benim görümcede geçen tlf diyokii acaba doymuyormuuuuuda kaka yapmıyor ..bu kadar mantıksızlık salaklık olurmu yaa..evet aç bırakıyorum ben cocugu tövbe tövbe ..:86:

Ben çok terliyorum hala ... kanama adet kanaması gibiyse ohh adet olmuşsun sende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…