2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

ac olsa aglardı dımı benım zıllı meme kustu varmı böle bısey ya
ecrin hayırlı olsun yenı huy bnm kız hep öle uykusu gelınce uyuyamazsa ayakta emzırıyom ama gunduz böle gece böle yapmıyo allahtan

Son düzenleme:
hahaha ben de tam doktorun naptı diyecektim hee :)

amaaaaaaan, o eski doktorum gitti, doğumda eski kafalı suratsız bi adam olup geldi.. habire kavga ettik bana sezaryene almak istedi de biz kabul etmeyince bozuldu gibi geliyo.. annemlere kızınız doğurmak istemiyo demiş.. hiç itmiyormuşum.. hart diye daldırınca elini itecek yer olmuyordu, söyleyince de benim işim bu der gibisinden tavır yapıyordu.. ıyyyyyyyy sinir oldum bak yine..

ben bugün 1 saat dışarı çıkmak zorundaydım.. bizimkiler de bugün babasıyla başbaşa kaldılar, gıkı çıkmamış, hep uyumuş, nazları bize galiba bunların :))

kızlar bugün dışardayken hamile bi kadın gördüm, 7-8 aylık gibi duruyordu.. sonra dedim ki sıcak-mıcak şöööööle karnımı gere gere gezdim ya bütün yaz, oh iyiki de kışın hamile kalmışım

selam kızlar nasılsınız ben temizlik ve çocukla boğuşmaktan bir hal oldum öyle yorgunumki dinleneceğime pc başına oturuyom delimiyimne aklım burda işimi bitirsemde bir baksam diye düşündüm durdum tövbe tövbe kızlar bu arada bol su içtim humanadan ve rezene içtim sütler daha iyi bugün oğlum çığlık atıyor ya garip garip sesler çıkarıyo ben bu sıpaya aşığım aşık

hg canım.. ben iş de yapmıyorum.. hele bugün çok halsizim..
afiyet olsun güzel kuzuna..

hg canım.. ben iş de yapmıyorum.. hele bugün çok halsizim..
afiyet olsun güzel kuzuna..
canım dinlen sen bence eğer canın iş yapmak istemiyosa zaten o temizlik işkence oluyo ben istemiye istemiye yaptığımda iş bir türlü bitmiyo ama bugün baya bişey yapmışım şöyl bir düşündümde

eline sağlık canım.. ben umarım üşütmemişimdir, onun halsizliği sanki..

kızlar aklıma ne geldi sanırım geçen sene bu zamanlar hamile kalmaya başladık bakarmısınız neler düşünüyom

eline sağlık canım.. ben umarım üşütmemişimdir, onun halsizliği sanki..
sağolcanım bende canım işe bi başlıyom kendime habire yeni işler çıkarıyom .Aman dikkat hastalama bu arada loveliye çorba tarifini ben vermiştim geçen sormuşsun çok işe yarıyo soğuk algınlığınada iyi gelir

tarifini kopyalamıştım hemen, ama senin yazdığını unutmuşum tatlım..
dün yaptım bayıla bayıla yedik, demek senin kulağını çınlatmışım :)) biraz kaldı bugün de içeceğiz.. eline sağlık yazdığın için, çok güzel oldu valla.. çok severimben bu çorbayı ama kendim hiç yapmamıştım..

selam kızlar zarzor 2 cümle yazıyım hiç yerimde oturamadım boyna oyun istio benim kız yalandan ağlıo yanına gitmeyincee resmen uçcak galbaa :)

afiyet bal şeker olsun benim kayınvalide yapardı ama eti koymafikri benim tarife yeni bir boyut kattım
selam kızlar zarzor 2 cümle yazıyım hiç yerimde oturamadım boyna oyun istio benim kız yalandan ağlıo yanına gitmeyincee resmen uçcak galbaa :)

canım hoşgeldin benimkide mememe yapışık yaşıyo

lavinya ben de haşlanmış tavuk ve suyuyla yaptım.. etle de süper olur kesin.. bir de eti elimle parçaladım, mis oldu mis..

kızlar ben kaçayım şimdilik, yemek yiyeceğiz..

kesık kesık kusmalarından gına geldı ya bı wc ye gtdım geldım sag sol ön hertaraf kusmuk ne cbk yaptın ya :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…