2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

kızlar bu nick lerinizin çiçek isimlerini site kendisi mi veriyo?? bide bazılarının kalp resmi 4,3,5 falan oda siteye üye tarihiylemi ilgili??

benimde kuzumun 2.ay aşıları dün oldu şükür ateşi olmadı

slm kızlar ne var ne yok, geçmişe baktım şöyle bi. bugün alışverişe çıktık oğluşumla. hediyemizi aldık gönderdik...

hoşgeldin canım bende eski sayılmam yeniyim 15 gün olmuştur..

hoşbulduk teşekkür ederim :)) yaa bişi sorcam oğlum dünden beri habire kakasını yapıo..dün 10 kere falan yaptı bugunda aynı her bez değişitirmemde kşrletmiş oluo ama dünkü kadar cok yapmadı bu normalmi sizce

kızlar bu nick lerinizin çiçek isimlerini site kendisi mi veriyo?? bide bazılarının kalp resmi 4,3,5 falan oda siteye üye tarihiylemi ilgili??

ÇİCEK İSİMLERİ SİTE VERİYO KALPLERDE MESAJ YAZIMINA BAGLINE KADRA COK OKADAR KALP GALIBA :d

benim 1.ayında öyle yapıyordu her bezini açtığımda kaka oluyordu sonra düzene girdi...günde 2 kere yapıyor artık..düzene girer merak etme...anne sütü emiyor dimi..

benim 1.ayında öyle yapıyordu her bezini açtığımda kaka oluyordu sonra düzene girdi...günde 2 kere yapıyor artık..düzene girer merak etme...anne sütü emiyor dimi..

düne kadar cok iyiydi günde 2 kere falandı dünden değişti biraz anne sütü veriyorum ama bazen sütüm yetmio az gelio doymadıgı için nadiren mama vermek zorunda kalıorum

düne kadar cok iyiydi günde 2 kere falandı dünden değişti biraz anne sütü veriyorum ama bazen sütüm yetmio az gelio doymadıgı için nadiren mama vermek zorunda kalıorum

belki mamadan öyle oluyordur canım ya..bi sıkıntısı yoksa normaldir heralde..

msj sayına göre kalplerin artıyor ve her kalpte çiçek isimleri değişiyor

canım benim gül gibi doktorum da terslenmişti. normal doğum olunca onların pek işine gelmiyo, beklemek istemiyolar falan. ben de kendi tercihlerimi söylediğimde bana bırak falan demişti bozulup.

neyse geçti gitti çok şükür :) salla

ben bebisi uykuda emdirdim esimde nete dizi bakiyordu biraz aldim bir bakim dedim bugun cumartesi oldugu belli hafta sonu burdada belli

günaydın kzlar...ben 1 hafta isveç diyeti yapıyım diyorum...5 kilo fazlam var ne dersiniz yapsammı...çok etkili bi diyetniş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…