bende kaçıyorum kızlar gidipte çay içiyim bari
hoşgeldin canım bende eski sayılmam yeniyim 15 gün olmuştur..
kızlar bu nick lerinizin çiçek isimlerini site kendisi mi veriyo?? bide bazılarının kalp resmi 4,3,5 falan oda siteye üye tarihiylemi ilgili??
benimde kuzumun 2.ay aşıları dün oldu şükür ateşi olmadı
hoşbulduk teşekkür ederim :)) yaa bişi sorcam oğlum dünden beri habire kakasını yapıo..dün 10 kere falan yaptı bugunda aynı her bez değişitirmemde kşrletmiş oluo ama dünkü kadar cok yapmadı bu normalmi sizce
benim 1.ayında öyle yapıyordu her bezini açtığımda kaka oluyordu sonra düzene girdi...günde 2 kere yapıyor artık..düzene girer merak etme...anne sütü emiyor dimi..
düne kadar cok iyiydi günde 2 kere falandı dünden değişti biraz anne sütü veriyorum ama bazen sütüm yetmio az gelio doymadıgı için nadiren mama vermek zorunda kalıorum
kızlar bu nick lerinizin çiçek isimlerini site kendisi mi veriyo?? bide bazılarının kalp resmi 4,3,5 falan oda siteye üye tarihiylemi ilgili??
benimde kuzumun 2.ay aşıları dün oldu şükür ateşi olmadı
kimse yokmu huhu
amaaaaaaan, o eski doktorum gitti, doğumda eski kafalı suratsız bi adam olup geldi.. habire kavga ettikbana sezaryene almak istedi de biz kabul etmeyince bozuldu gibi geliyo.. annemlere kızınız doğurmak istemiyo demiş.. hiç itmiyormuşum.. hart diye daldırınca elini itecek yer olmuyordu, söyleyince de benim işim bu der gibisinden tavır yapıyordu.. ıyyyyyyyy sinir oldum bak yine..
ben bugün 1 saat dışarı çıkmak zorundaydım.. bizimkiler de bugün babasıyla başbaşa kaldılar, gıkı çıkmamış, hep uyumuş, nazları bize galiba bunların :))
nerdeki albume bakıcaksın canım. facete ekliyoruz fotoları.canım ben bebişlerin albümüne bakcaktım ama bulamadım biğde fotoyu nasıl eklıyoz biliyonmu:26:
iyi aksamlar kizlar ecrinece ikimizden baska kimse yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?