kız benim hep öyle emziriyom bırakıom bi geliyom sırılsıklam agız bezi
bilmemki benimki 3 aylık hala var bi 3 aydaha sürer galibabu usmalar nezamn bıtıcek
hoşgeldin iyilik ne olsun bebişlerle uğraşıyozslm kızlar nasılsınız
3 ayda aşı varmı?
bildigim kadarıyla yok rotayı bilemem ama. Ben yaptırmadım.
Bu arada herkese merhaba
misafir gelicek onu bekliom girem dedim ben ayhali oldum 3-4 gundur belim agrıyor acaip yorgunum. hafta içi aksama kadar baktıgım yetmio gibi birde baba bugun eskisehire gitti arkadasıyla guya 2-3 gibi gelecekti ok dedim su saat oldu gelmedi yorgunluk ruhuma kadar işledi.
Birde annemler aradı ailevi problemler bir kişide iyi haber verse ne iyi olur iice bunalım takıldım bugun. Sonra baktım bebegim bana sirin sirin bakıo anne ben yanındayım diyor. Bu guzellik benimle ne üzüleyim beeeeee
fıstıkım benim hiç üzmüo anneyi biraz keşif peşinde gezdir bakayım cevreye dio okadar bende gücüm yettigince gezdiriyorum pek bi süzüyor zekası gelişir yat yat otur otur nereye kadar :)
gökce sen sınavı naptın canım?
yrgunluk dedınde belım kopuyo artık aynn bu guzellık tum sıkıntılarımı uutdruyo bnde rota yaptrmıcam
3.ayda ası yok dıye bılıyom ama gıdıne ögrenırım ana cocuk saglıgından
gökce gazı olunca yatamıyo dımı yazık yawruya ya az kaldı sbret
ya hiç sorma canım acaip gazı var ne yapsak kar etmedi her yöntemi deniyom 3 ay geçsin diyolar bazısı 6 ay gesin tamamen gaz derdinden kurtulur diyolar
aperpilcim regli oldun deme k ben daha regli olmadımaslında bu durum hoşumada gitti rahat rahat :)
3 aydan snra azalıyo 6 aydada tamamen gecıyo işllah
of kuzularımızın canı yanıcak gene3.ayda 2.karma aşı var şimdi netden baktım
hayırlısı olsun gökcecim
esim geldi ben kaçar
arkadaşlar merhaba bende 26 ekimde aldım oğlumu kucağıma..bundan sonra bende sizlerle olmak istiyorum..
arkadaşlar merhaba bende 26 ekimde aldım oğlumu kucağıma..bundan sonra bende sizlerle olmak istiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?