2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

hoşbulduk lavinyacım bebişlerle ugraşmaya epey devam etcez benim kızın gaz sorunu bitse hayırlısı ile o yüzden uykusuz kalıyo hem o hem biz
fatmacım bi aşı daha var diyolardı ama şimdi unuttum ismini

3 ayda aşı varmı?

bildigim kadarıyla yok rotayı bilemem ama. Ben yaptırmadım.

Bu arada herkese merhaba

misafir gelicek onu bekliom girem dedim ben ayhali oldum 3-4 gundur belim agrıyor acaip yorgunum. hafta içi aksama kadar baktıgım yetmio gibi birde baba bugun eskisehire gitti arkadasıyla guya 2-3 gibi gelecekti ok dedim su saat oldu gelmedi yorgunluk ruhuma kadar işledi.

Birde annemler aradı ailevi problemler bir kişide iyi haber verse ne iyi olur iice bunalım takıldım bugun. Sonra baktım bebegim bana sirin sirin bakıo anne ben yanındayım diyor. Bu guzellik benimle ne üzüleyim beeeeee

fıstıkım benim hiç üzmüo anneyi biraz keşif peşinde gezdir bakayım cevreye dio okadar bende gücüm yettigince gezdiriyorum pek bi süzüyor zekası gelişir yat yat otur otur nereye kadar :)

yrgunluk dedınde belım kopuyo artık aynn bu guzellık tum sıkıntılarımı uutdruyo bnde rota yaptrmıcam
3.ayda ası yok dıye bılıyom ama gıdıne ögrenırım ana cocuk saglıgından

gökce gazı olunca yatamıyo dımı yazık yawruya ya az kaldı sbret

gökce sen sınavı naptın canım?

hoşgeldin canım benim sınav beter geçti yaa önlisans olarak girdim hem süre azdı hem sorular kazıktı resmen noaml denemelerde sorulan sorulardan çok az vardı kıytıda kösede olan şeyleri sormuşlardı ii geçmedi :84: ay aklıma geldi gene sen kaç puan aldın cnım

ya hiç sorma canım acaip gazı var ne yapsak kar etmedi her yöntemi deniyom 3 ay geçsin diyolar bazısı 6 ay gesin tamamen gaz derdinden kurtulur diyolar
aperpilcim regli oldun deme k ben daha regli olmadım aslında bu durum hoşumada gitti rahat rahat :)

3 aydan snra azalıyo 6 aydada tamamen gecıyo işllah

kızlar isz gazı olmasın die neler yapıyosunuz yazdıysanızda görmedim ben eskisi kadar sık takılamıyorum . gaz yapmayan şeyleri yememeye çalışıyorum rezene içiyorum sabah akşam . kimyon koyuyorumbaharat olan iki gündür başladım ama. bebişimede nurse harveys veriyom bide laktazim haaa bide arpa köresi veriyom iki gün oldu onada başlayalı .. sizler biraz bahsedermesiniz??

arkadaşlar merhaba bende 26 ekimde aldım oğlumu kucağıma..bundan sonra bende sizlerle olmak istiyorum..

hoşgeldın hayırlı olsun canım
gökce ben sadece yawruma rezene veriyorum ama gazını cıkarması ıcın yuz ustu yatrıbılırsın bn herseyden yıyom hıc bısey kısmıyorum ama bızım cok gazımız yok cok sukur bnm kuzuyu uytmıcak kadar degıl akşamları sende kuzuna 50 ml rezene ver belkı rahatlatır uyur denedınmı canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…