günaydın kzlar...ben 1 hafta isveç diyeti yapıyım diyorum...5 kilo fazlam var ne dersiniz yapsammı...çok etkili bi diyetniş...
slm kızlar
benim kızda 5 gündür kakasını yapmıyor zeytinyagıda verdim ama kar etmedi off zaten gaz sorunu var şu üç ay bi geçseydi bagırsakları düzene girseydi kızımın yaa
günaydın kızlar...
bizde memeyle savaşıyoruz...hiç iştahlı emmiyo sıpam...bırakcak diye korkuyorum...mama da vermiyorum...zayıflamaz umarım...
günaydın kızlar...
bizde memeyle savaşıyoruz...hiç iştahlı emmiyo sıpam...bırakcak diye korkuyorum...mama da vermiyorum...zayıflamaz umarım...
slm kızlar
benim kızda 5 gündür kakasını yapmıyor zeytinyagıda verdim ama kar etmedi off zaten gaz sorunu var şu üç ay bi geçseydi bagırsakları düzene girseydi kızımın yaa
bende bugün aynı tereddütü yaşadım....ama sonra uzman tv de 3 aylık bebek artık az emer hatta 2 memeden toplam 6-7 dk.emer diye dinledim....içim rahat etti.....27 aralıkta 3 ayı dolduracak oğluşum ama eskisi gibi değil daha az emiyor....sende boşuna stres yapma canım normalmiş
ii ya 5 dakikada %90 alıyosa sorun yok...mastit nedir bilmiyorum ama geçmiş olsun...umarım bebeğin ishal olmaz...benim kızımda öyle 5 dk emiyor bırakıyor ama araştırdım biraz zaten ilk 5 dk emdiği zaman sütün %90 almış oluyormuş içim biraz rahatladı ve ben sol gögsüm mastit olmuş drr gittim antibiyotik verdi ben ishalim antibiyotikten herhalde bebegim de ishal olcak diye çok korkuyorum
selam ben geldim ya bu kaka sorunu nedir benimkide iki gündür yapmadı bu 3. gün zeytinygımı içirsem
ritacım sen hangi marka biberon kullanıyoniçir tatlım...z.yağının zararı yok...tabi çok verme..
hoşgeldin canım aynen 2 aylıkken birkaçkere rezene verdim aldı şimdi almıyo ama alması gerek ben 15 gün rapor aldıktan sonra bi 15 gün çalışacam mecburen süt bırakacam almazsa açlıktan çatlarselam hnmlar bnm kızda bıberon almıyo ılk ay alıyodu sımdı dılıyle ıtıyo yada ısırıyo ya :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?