2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

günaydın kızlar...
bizde memeyle savaşıyoruz...hiç iştahlı emmiyo sıpam...bırakcak diye korkuyorum...mama da vermiyorum...zayıflamaz umarım...

slm kızlar
benim kızda 5 gündür kakasını yapmıyor zeytinyagıda verdim ama kar etmedi off zaten gaz sorunu var şu üç ay bi geçseydi bagırsakları düzene girseydi kızımın yaa

onurlu 5 kiloda benim fazlam var ama isvec diyeti zor olmazmı emzirirken.baya sıkı bi idyet.sütün azalabilir.

slm kızlar
benim kızda 5 gündür kakasını yapmıyor zeytinyagıda verdim ama kar etmedi off zaten gaz sorunu var şu üç ay bi geçseydi bagırsakları düzene girseydi kızımın yaa

7-8 güne kadar normalmiş canım.benim kız da 4 gün yapamamıstı.zeytünyagı verdim 1 cay kasıgı.o aksam yaptı.ama karnı iice şişiyo kuzunun gazdan.3 ay bitince gecer inş bu dertlerimiz

günaydın kızlar...
bizde memeyle savaşıyoruz...hiç iştahlı emmiyo sıpam...bırakcak diye korkuyorum...mama da vermiyorum...zayıflamaz umarım...

bende bugün aynı tereddütü yaşadım....ama sonra uzman tv de 3 aylık bebek artık az emer hatta 2 memeden toplam 6-7 dk.emer diye dinledim....içim rahat etti.....27 aralıkta 3 ayı dolduracak oğluşum ama eskisi gibi değil daha az emiyor....sende boşuna stres yapma canım normalmiş

günaydın kızlar...

benim kızımda öyle 5 dk emiyor bırakıyor ama araştırdım biraz zaten ilk 5 dk emdiği zaman sütün %90 almış oluyormuş içim biraz rahatladı ve ben sol gögsüm mastit olmuş drr gittim antibiyotik verdi ben ishalim antibiyotikten herhalde bebegim de ishal olcak diye çok korkuyorum

benim de kızımın ilk doğduğun da kaka sorunu vardı zeytinyağı verme mideleri altüst oluyo en iyisi kulak cubuğunu yağa batırıp biraz orasını destekle ben öyle yaptım şimdi düzeldi artık kendi yapabiliyo.. geçmiş olsun kuzucuğuna...

slm kızlar

benüm oglanda 2 gündür yapamıyor sızın 5 gun allhh yardın ve yardcımız olsunn kıvranıyorrr cocuklar resmennnn ((( kucaktada durmuyorr dün 5 saat uyuyamadı uykusu oldugu halde bizim40 tn sonra basladı lanet kan ılacından sonra öle oldu dr sorucm bu haftaa

kızlar kan ilacııı berbat bişiiii sabah aksam verıyırm bide lekeside cok zor ckıyorr kıyafetler batıyorr agız ıcıne yapışıyo damla resmen arınmıy

benim kızımda nerdeyse 1 haftadır yapmıyodu kakasını..biraz önce tam fitili hazırladım veriyodum ki yaptı kuzucum kakasını:) ama yavrum 1 kilo yapmıştır valla....patlama yaaşadık yani

saol tatlım bende senn üzerine dinledim...benimde içim rahatladı biraz...
ii ya 5 dakikada %90 alıyosa sorun yok...mastit nedir bilmiyorum ama geçmiş olsun...umarım bebeğin ishal olmaz...

kızlar oğlumu yıkadım ne zevkli şey ya ben temizlensem böyle rahatlamam mis gibide kokuyo bide jahonsın ın bebek kolanyasını sürüyom elbisesine mis gibi kızlar oğlum biberonu almıyo ne yapmalıyım acil size güveniyorum

selam hnmlar bnm kızda bıberon almıyo ılk ay alıyodu sımdı dılıyle ıtıyo yada ısırıyo ya :)

selam hnmlar bnm kızda bıberon almıyo ılk ay alıyodu sımdı dılıyle ıtıyo yada ısırıyo ya :)
hoşgeldin canım aynen 2 aylıkken birkaçkere rezene verdim aldı şimdi almıyo ama alması gerek ben 15 gün rapor aldıktan sonra bi 15 gün çalışacam mecburen süt bırakacam almazsa açlıktan çatlar

bu arada yine tembelliğim üstümde bi gaza geliyom perde yıkıyom sabah perdeleri yıkadım cam sildim şimdide kıçımı kaldırıp bir makinenin düğmesine basamıyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…