iyiyimde burda bu ara beni takan hiç yok :2:
Benim kızım 3250 doğmuştu,aradaki fark ondan olabilir heralde.Senin kızda iyi kilo almış,baksana iki ayda 2200 . Maşallah kuzularımızayaaa benim kızım prematüre doğdu 2 aylık 4700 olmuş 2500 doğmuştu..doktor ii demişti ama seninkinin kilosu maşallahmış...sütümde ii maşallah ama kilosu ii heralde
aayy niye öle diyorsun kız.. sensiz bi ekim anneleri topiği düşünülemez.. herkes 5 dkcık kaçak kaçak giriyo malum.. bebişler acık büyüsün eski sobetlerimizi ederiz inş..
ne bilem ya geliom yazıom kimseden cvp gelmio.
Kızlar süt olayı biraz da psikolojik...İlk kızımda ay azmı ay azaldımı diye diye gerçekten azalmıştı en sonunda sütüm..Allah`tan annem bana bir azar bir toparlama.. ''İyice takıntılı oldun herşeyi yapıyorsun süt olsun diye azalırsada Allah `tan ,millet doğuştan mama vermek zorunda kalıyor. Onlar ne yapsın falan'' O aralarda ben hergün iki kutu meyve suyu ,helvalar,bitki çayları ye babam ye. O durumdaydım.Sonrada dedim annem doğru söylüyor şöyle bir serbest bıraktım.Üç güne kalmadı şakır şakır sütler gelmeye başladı ..Şimdi kendime çoook gülüyorum ,niye mi sütüm gelsin (eşimin babanesi sigara içiyordu ) babaneye bir karton sigara alıcam demiştim ve almıştım ..adağa bakın..:90:
ne bilem ya geliom yazıom kimseden cvp gelmio.
yaaa benim kızım prematüre doğdu 2 aylık 4700 olmuş 2500 doğmuştu..doktor ii demişti ama seninkinin kilosu maşallahmış...sütümde ii maşallah ama kilosu ii heralde
kızlarrr selam bugün iş güç temizlikk he bide kızım tabii uğraş uğraş evi zor silip süpürdüm artık tozu yarın alcam allahtan kışta ev çok kirlenmio sizler nasılsınız şu baby siling siparişini verdim annem istanbuldan ama iki mağazaya bakmış bulamamış sonradan duydum zararlıymış baby siling kalçası için yani her işte hayır varmış demekki sizler aldınızmı
selam kızlar
fragola bu bebişlerin kış uykusu çok fena
İzmirde havalar güzel Lara'yı baby slinge koyduğum gibi sokağa atıyorum kendimi,
neredeyse hiç uyanmıyor hanımcık
ayy ne guzel canım ya burda sogudu havalar, hem sling de yok bizde bi türlü alamadım, artık dediğin gibi kabullenmeyebilir de, yine de alıp bi deniycem. sen nerden almıştın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?