2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

yaaa benim kızım prematüre doğdu 2 aylık 4700 olmuş 2500 doğmuştu..doktor ii demişti ama seninkinin kilosu maşallahmış...sütümde ii maşallah ama kilosu ii heralde
Benim kızım 3250 doğmuştu,aradaki fark ondan olabilir heralde.Senin kızda iyi kilo almış,baksana iki ayda 2200 . Maşallah kuzularımıza

canım yaa benim bi göğsüm mastit oldu sanırım onun etkisi de var.. ondan önce ben gaz için dikkat ederdim yediklerime komposto bile içmedim iki ay ama sütüm vardı.. bi de işe başlayınca stres yaptım.. umarım bi an önce geçer..

ne bilem ya geliom yazıom kimseden cvp gelmio.

ağlama kızz olur mu cvp vermemek hepimizin aklı bi karış havada kaçırıyoruzdur bazen.. şahsen ben öyleyim.. kızımı düşünmekten işe bile veremiyorum kendimi.. alışırız bu hayata da..

Son düzenleme:
yaaa benim kızım prematüre doğdu 2 aylık 4700 olmuş 2500 doğmuştu..doktor ii demişti ama seninkinin kilosu maşallahmış...sütümde ii maşallah ama kilosu ii heralde

Canım gayet güzel kilosu maşallah.Benimki 3.510 doğdu ama 2 aylıkken daha 4.830 gr dı.2 ayda 1.5 kg aldı sadece..

kızlar selammmm

benim kuş uykulu kestiriyo kucağımda ben de size bi bakayım dedimm. gecmişi hiç okuyamıyorum ya umarım herkes iyidirr

selam kızlar
fragola bu bebişlerin kış uykusu çok fena
İzmirde havalar güzel Lara'yı baby slinge koyduğum gibi sokağa atıyorum kendimi,
neredeyse hiç uyanmıyor hanımcık

kızlarrr selam bugün iş güç temizlikk he bide kızım tabii uğraş uğraş evi zor silip süpürdüm artık tozu yarın alcam allahtan kışta ev çok kirlenmio sizler nasılsınız şu baby siling siparişini verdim annem istanbuldan ama iki mağazaya bakmış bulamamış sonradan duydum zararlıymış baby siling kalçası için yani her işte hayır varmış demekki sizler aldınızmı

gonulcelencimmm seni bugün aradım ben ama duymadın herhalde 0258 le başlayan tel benim ev numaram :))

bittercim kalçası için zararlı olan kanguru
ben ilk günden beri kullanıyorum
doktorumuz hiç zararlı demedi bize
ayrıca içine girer girmez uyuyor Lara çok rahat hem anne hem bebek için
bebek kışın içinde üşümüyor hem
ama sen sanırım geç kaldın
almadan önce bir dene bebeğin artık kabullenmeyebilir slingi

selam kızlar
fragola bu bebişlerin kış uykusu çok fena
İzmirde havalar güzel Lara'yı baby slinge koyduğum gibi sokağa atıyorum kendimi,
neredeyse hiç uyanmıyor hanımcık

ayy ne guzel canım ya burda sogudu havalar, hem sling de yok bizde bi türlü alamadım, artık dediğin gibi kabullenmeyebilir de, yine de alıp bi deniycem. sen nerden almıştın?

ayy ne guzel canım ya burda sogudu havalar, hem sling de yok bizde bi türlü alamadım, artık dediğin gibi kabullenmeyebilir de, yine de alıp bi deniycem. sen nerden almıştın?

Merhaba herkese
ben de 2010 ekim annesiyim:)
bebeginiz biberona alisti mi? Bizimki alismiyor bir turlu emzik de almiyor. Biberon slmadigi icin eve bagimli kaliyorum.. Benim durumumda olan anneler var mi? 3 ay sonra ise baslayacagim nasil alisacak bilmiyorum. Bu arada kac saatte bir emziriyorsunuz? Ben 3 saatte bir emzirmeye basladim ama 2 saatte bir beslenmeye alismisti kilosu 6,5 u buldugu icin doktor 3 saate cekti. 1 saat zor oyaliyorum..

bendede kaşıntı başladı kafam habire kaşını adam diom bak bitlendimmi ne :) bakıo yok dio saçmalama ne biti dio ama habire kaşınıom. dün ısırgan otlu şampuan aldım umaırm iyi gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…