haftaya kalça usg miz var kızlar nasıl çekiliyor ultrasonun biraz anlatırmısınız :) kısamı sürüyor işlem bezin üstündenmi bezi cıkarıpmı çekiliyor yanımızda bişey götürmeme gerek varmı o bakımdan sordum
hıhı delirecektim valla bide benim oğlum kabahatlerini hep üst üste yapıyo nefes aldırmaz yani önce deli gibi ağlar,sonra kusar, sonra ortalığa iş........oyyy kıyamam yaaa neyse annesi affet istemeden yapmıştır
selam mezimecim geçen sormuşun kim humana stil içiyo diye ben içiyorum canım
hıhı delirecektim valla bide benim oğlum kabahatlerini hep üst üste yapıyo nefes aldırmaz yani önce deli gibi ağlar,sonra kusar, sonra ortalığa iş........oyyy kıyamam yaaa neyse annesi affet istemeden yapmıştır
selam kızlar nasılsınız lavinya canım benim kızda bizim yataga kakasını yapmıştı seninki gene çiş yapmış
ama şu kusma meselesi benimde canımı sıkıyo geçmedi bi türlü bi bakıyorum su gibi bi bakıyıorum kesnik şeklinde şu sıralar bide fazla yapıyo ne üst kalıyo ne etraf habire üstbaş degişiyoruz ne zaman bitecek acaba
etki ettimi peki humana canım
ben 1 ay içtim oğlum iyi kılo almıstı sonra bıtınce tekrar almadım az kılo almıstı ondan mı acaba die sordum
balsurat yanında alt açma minderini götürsen fena olmaz. bebeşini üstüne koyarsın.yinede 16 dk.sürüyor.her yerini bütün organlarını inceliyolarrr
canım bezi cıkarıp bebeği yan cevirip öle bakıolar kısa sürüo
çok sagolun kızlarbalsurat çok basit 5 dk sürmez bezi açıyo bir sağa bir sola bakıp raporu yazıyo
aynen evde kusmadık yer kalmadı yatak örtumu yıkadım gecen yıka nereye kadar yıne kustu kanepeler heryer kusmak sil sil ..dun koltugu sıldım üstüne bez serdım ne yapım kusarsa bezi yıkarımhoşgeldin balsurat
hiç sorma canım ama çişte mübarek sanki hortum açmışlar yatak örtüsü kalın ondan yatağın kendisine geçmiş kusmaya gelince hiç sorma delirecem yaevde kusmadık yer bırakmamıştır oğlum kanepe halı bizim yatak ne bileyim üstelik sürekli ya ağız bezi yada önlük takıyorum bide kusmuk lekesi çıkmıyo ben kanepelere örtüde sermiyom
aynen öyle canımannem sağolsun 2 haftadır rahatım çokşükür
hg canım
etki ediyo bence canım ama düzenli içmek lazım ben de ilk doğum yaptığımdaa eşim almıştı zar zor bitirdim tadını sevmedim şimdi aklıma gelince çiyom bence işe yarıyo ben devam edeceğim bir süre
benim kızım doğduğunan bei hep kusauyor..ben alıştım artık norMAL geliyo.. emzirdikten sonra gaz çıkarmak için hemen ayağa kalkıyorum.. koltukta yada halı üstünde olmamam lazım parkenin üstünde duruyorum gaz çıkınca hoppp bi avuç dolusu kusmuk yere ..napıyım yapcak bişey yok... koltuk falan bitti artık zaten şimdi çarşaf serdim koltuğa..yerleri hiç sormayın iyice salıverdim...üst baş dersen hergün kaçdefa değişiyo bilmem çıkanı elimde yıkıyorum...çünki giycek bişeyi kalmıyo... önlük falan kar etmiyo yani
canım hiç olmazsa 6 ay iç sadece anne sütü vermek istiyosanhumanayı bende dogum yaptıgım günden beri ıcıyorum bi gün içmeyim dıyorum yınede hazırlıaypı ıcıyorum fayda edıyormu bılmıyorum bi gün içmeyim dıyorum bakalım süt nasıl olcakama bıktım artık tadından
canım hiç olmazsa 6 ay iç sadece anne sütü vermek istiyosan
aynen bizimkide dogdugundan beri kusuyor hem kesik hem su gibi üst baş dayanmıyor kusmaklım die seviyom artıkkulaga kadar gidio bazen saçlar ıslanıyorr bende yüzünü kulahını gülsuyu ile siliyorum güzelde kokuyorr.alt alırkende illla bir kusmamız olur.. beşişte çarsafa direk yatıramıyorum cocugu kuscak batıcak bende ya mendılını koyuyorum altına yada örtü seriyorum batarsa o batsınnnn.. hele kan ılacına basladıgınız zaman daha berbat benım oglana basladı dr ilacı yutsa bile emse bile agzının ıcınde kalıyor kusması renklı oluyor.ellerini agzına getirince üst baş batıyoruz lekesıde cıkmıyor zorla cıkarıyorum cıkamdıgıda oluyor bende yötem buldum vericegım zaman üstüne baska bişey gıydırıyor mir müddet onla duruyo lekelensede tek sey lekelensin bari sabah aksam bide uf hıc vermek ıstemıyorum
:Sağlık Bakanlığı vatandaşları ani bebek ölümleri konusunda uyararak, bebeklerin bir yaşına kadar kesinlikle yüz üstü yatırılmamasını istedi.
Sağlık Bakanlığı aileleri `ani bebek ölümleri` konusunda uyardı. Ana Çocuk Sağlığı ve Aile Planlaması Genel Müdürlüğü`nden yapılan açıklamada; halk arasında beşik ölümü olarak bilinen `ani bebek ölümleri`nin, gelişmiş ülkelerde 1-12 aylık bebekler arasında en sık görülen ölüm nedeni olduğu ifade edilerek, bu ölümlerin yüzde 95`inin bebeklerin ilk 6 ayında ve çoğunlukla 2-4 ay arasındaki bebeklerde gerçekleştiğine dikkat çekildi. Ani bebek ölümleri açısından bir çok risk faktörü bulunduğu kaydedilen açıklamada 1-12 aylık ve özellikle 1-6 aylık bebeklerinizi kesinlikle yüz üstü yatırılmaması gerektiği vurgulandı. Yan yatış pozisyonunun da bebeğin uykuda dönme ihtimali bulunduğundan uygun olmadığı ifade edilen açıklamada şu uyarılara yer verildi: - Yan yatış pozisyonu tercih ediliyor ise, yüzüstü pozisyona dönüş olasılığını azaltmak için altta kalan kol öne getirilmelidir.
- Ani bebek ölümü vakalarının yüzde 30`u bebeklerin uygun olmayan yerlerde yatırılması sonucu gerçekleşmektedir.
- Bebekleri yumuşak yatak, yastık ve yorgan gibi yüzeylere yatırmayın.
- Yatak ve karyola uyumlu olmalı, yatak-karyola arasında bir parmak yada 2 cm`den daha fazla aralık olmamalı, karyola parmaklıkları arasında 2 parmak yada 5 cm genişliğinden fazla mesafe bulunmamalıdır.
- Bebeğinizin ağzında emzik veya biberonla uyumasına izin vermeyin. Bu durum
bebeklerin boğulmalarına yol açıyor.
- Bebeklerin çok kalın giydirilmeleri ve kundaklanmaları, `ani bebek ölümleri` açısından risk faktörleri arasında yer alıyor.
- Bebeğinizi mevsim şartlarına uygun olarak giydirin ve kundak yapmayın.
- Bebeğinizin bulunduğu oda sıcaklığının yaz-kış 24 derece olmasını sağlayın.
- Bebeklerinizi aşırı sıcak ve soğuktan koruyun.
KIZLAR BİZİM Kİ SEVMİYOR ZATEN YÜZÜSTÜ YATMAYI...AMAN SİZDE DİKKAT EDİN..HEPİMİZİN Kİ KUSUYOR ÇÜNKÜ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?