Amin tatlım...sağol rita paylaşım için. Allah korusun yavrularımızı...
bende yine aldım...sevmiyorum tadını ama işe yarıyor galiba...balsurat çemen kokusu olmasa humanada iyide
oğlumu boynundan öperken bile o kokuyu alıyorum ..yada bir seferlık daha deneyeyım bakalım onun mu etkısi olmuştu
Amin tatlım...
bende yine aldım...sevmiyorum tadını ama işe yarıyor galiba...
benim sütüm neredeyse kesildi denecek kadar azaldı kızlar.. humanaya başladım ama ne kadar fayda edecek bilmiyorum..
ne güzel annendesin o yemek yapar da süt olmaz mı ya
ahh annemi özledim
ne kadar sürücekki bu kusmalar büydügüünde daha kötü komşunun 9 aylık kızı var kusmuş halıya sildim yıkadım ama kokusu cıkmadı dıo sonra yıkamaya vermiş halıyı :)biz allahtan daha kan damlasına başlamadık ama gerçekten bu kusmalar bıktırıyo benim oglan kardeşi nezaman bende oda dışındaysam kussa anne gel kusmukçu gene kustu diye çagırıyo kızın adını kusmukçu koymuşta kendisi ne havlu dayanıyo ne agız mendili yastıgını bile degiştirdim biraz yüksek yaptım yastık ince diye kusuyo belki diye ama boş her halukarda kusmaya devam ediyo
balsurat çemen kokusu olmasa humanada iyide
oğlumu boynundan öperken bile o kokuyu alıyorum ..yada bir seferlık daha deneyeyım bakalım onun mu etkısi olmuştu
ne güzel annendesin o yemek yapar da süt olmaz mı ya
ahh annemi özledim
canım benmde bi ara öyle olmuştu azalmıştı hatta hiç yoktu diyebilirim
burdan arkadaşların incir tavsiyesini dinledim ve çok arttı sende dene
2-3 incir yarım elma yı 2 su bardağı su koy bi cezvede kaynat sonra suyunu iç ve uyu
inan göğüslerin taş gibi oluyor tavsiye ederim
bu gece dene bi istersen
bol sütlü günler inşallah tatlım
rita paylaşım için sağolasınn benim oğlan bazen emzikle uyuyorr emzıkte tehlıke yaratıyormuş.zaten kusmaklı olunca dahada ınsan tedırgın oluyor alıştım artık kusmalarına bazen burnundan gelıo bogulak gibi oluyor allaha emanet olsun bebeklerımız
ne kadar sürücekki bu kusmalar büydügüünde daha kötü komşunun 9 aylık kızı var kusmuş halıya sildim yıkadım ama kokusu cıkmadı dıo sonra yıkamaya vermiş halıyı :)
çemen kokusu nasıl ki :)) yani çay gibimi kokuyordu bebişin boynu...
Kızlar merhabalar,Bizim fıstığın geçen çarşamba aşılarını yaptırdık ,dokunmadı da maşallah..5.800 olmuşuz,boyumuzda 58 cm..Maşallah kuzuma..
Kızlar merhabalar,Bizim fıstığın geçen çarşamba aşılarını yaptırdık ,dokunmadı da maşallah..5.800 olmuşuz,boyumuzda 58 cm..Maşallah kuzuma..
hosgeldın ecrin ev işi cocuk derken günler gecıyor sendne nbr :)oo herkes ben yokken gelio :) benimi takip edionuz.
nabersiniz bakim.
ayyy canım inş. yarar ben sade inciri kaynattım o pek işime yaramadı.. işe gidiyorum çocuğa sağıp süt bırakamıyorum.. düşünsene 2 göğsümden 20 ml çıkmıyo.. üzüntüden hepten kesilecek diye korkuyorum.. incirim var hemen bu akşam deneyeceğim inş. bi işe yarar.. çok saol canım..
herkesin sorunu kusmuk yaa.. bende delirecem en sonunda.. her yer battı.. ne üst ne baş hiç bi şi yetişmiyo.. bi de kendi de kokuyo.. havada soğuk her gün yıkayamıyo ki insan..
eceee sen nabersin kız.. bende de herkesle aynı sorunlar var.. kusmuk, gaz, sütsüzlük, uykusuzluk felan felan..
aynen evet havalarda sogudu gün aşırı yıkıyordum annem yıkama artık kış dıyor ama kusmak kokusu gelıyor saç kulak yüz boyun heryer batıyor su ve pamuklada kokusu cıkmıyo krem vs suruyorum en sonunda kokuyu gıderdım annem gülsuyu sür dedı pamukla siliyorum kustuktan sonra yüzünü mis kokuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?