2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

Amin tatlım...

bende yine aldım...sevmiyorum tadını ama işe yarıyor galiba...

humana still tee yi bende içiyorum..ilk kutu bittiğinde 4 gün ara vermek zorunda kaldım o arada sütümde azalma olmadı aynen devam etti..şimdi yeni kutuya başladım ama şüpheliyim yarıyormu diye??çemen kokusu bende yok ama

ben humanayı içiyorum sürekli
5. kutum bu
artı humanaın kimyonlu rezenesinide içiyorum bebişimde gaz olmasın diye memnunum
anneme geldiğimden beri süt çayı içmiyorum ama
çünkü annemin yemekleri yetiyo sütüm oluyo çok şükür :))

benim sütüm neredeyse kesildi denecek kadar azaldı kızlar.. humanaya başladım ama ne kadar fayda edecek bilmiyorum..

canım benmde bi ara öyle olmuştu azalmıştı hatta hiç yoktu diyebilirim
burdan arkadaşların incir tavsiyesini dinledim ve çok arttı sende dene
2-3 incir yarım elma yı 2 su bardağı su koy bi cezvede kaynat sonra suyunu iç ve uyu
inan göğüslerin taş gibi oluyor tavsiye ederim
bu gece dene bi istersen
bol sütlü günler inşallah tatlım

ne güzel annendesin o yemek yapar da süt olmaz mı ya
ahh annemi özledim

valla alıştım rahata gidince baya zorlancam galiba
daha burdayım bakalım

rita paylaşım için sağolasınn benim oğlan bazen emzikle uyuyorr emzıkte tehlıke yaratıyormuş .zaten kusmaklı olunca dahada ınsan tedırgın oluyor alıştım artık kusmalarına bazen burnundan gelıo bogulak gibi oluyor allaha emanet olsun bebeklerımız
ne kadar sürücekki bu kusmalar büydügüünde daha kötü komşunun 9 aylık kızı var kusmuş halıya sildim yıkadım ama kokusu cıkmadı dıo sonra yıkamaya vermiş halıyı :)
balsurat çemen kokusu olmasa humanada iyide
oğlumu boynundan öperken bile o kokuyu alıyorum ..yada bir seferlık daha deneyeyım bakalım onun mu etkısi olmuştu

çemen kokusu nasıl ki :)) yani çay gibimi kokuyordu bebişin boynu...

ayyy canım inş. yarar ben sade inciri kaynattım o pek işime yaramadı.. işe gidiyorum çocuğa sağıp süt bırakamıyorum.. düşünsene 2 göğsümden 20 ml çıkmıyo.. üzüntüden hepten kesilecek diye korkuyorum.. incirim var hemen bu akşam deneyeceğim inş. bi işe yarar.. çok saol canım..

herkesin sorunu kusmuk yaa.. bende delirecem en sonunda.. her yer battı.. ne üst ne baş hiç bi şi yetişmiyo.. bi de kendi de kokuyo.. havada soğuk her gün yıkayamıyo ki insan..

Kızlar merhabalar,Bizim fıstığın geçen çarşamba aşılarını yaptırdık ,dokunmadı da maşallah..5.800 olmuşuz,boyumuzda 58 cm..Maşallah kuzuma..

Son düzenleme:
eceee sen nabersin kız.. bende de herkesle aynı sorunlar var.. kusmuk, gaz, sütsüzlük, uykusuzluk felan felan..

Son düzenleme:
Kızlar merhabalar,Bizim fıstığın geçen çarşamba aşılarını yaptırdık ,dokunmadı da maşallah..5.800 olmuşuz,boyumuzda 58 cm..Maşallah kuzuma..

yaaa benim kızım prematüre doğdu 2 aylık 4700 olmuş 2500 doğmuştu..doktor ii demişti ama seninkinin kilosu maşallahmış...sütümde ii maşallah ama kilosu ii heralde

maşallah annesi maşallah.. yaa ben bu aşı tutma olayını bilmiyordum.. kimse de bi şi demedi.. takip edecem bakalım kabuk bağlayacak mı?

oo herkes ben yokken gelio :) benimi takip edionuz.

nabersiniz bakim.
hosgeldın ecrin ev işi cocuk derken günler gecıyor sendne nbr :)

aynen evet havalarda sogudu gün aşırı yıkıyordum annem yıkama artık kış dıyor ama kusmak kokusu gelıyor saç kulak yüz boyun heryer batıyor su ve pamuklada kokusu cıkmıyo krem vs suruyorum en sonunda kokuyu gıderdım annem gülsuyu sür dedı pamukla siliyorum kustuktan sonra yüzünü mis kokuyo

ayy gülsuyu da alim barii.. babamıs çıldıracak.. liste yine aldı başını yürüdü..

Kızlar süt olayı biraz da psikolojik...İlk kızımda ay azmı ay azaldımı diye diye gerçekten azalmıştı en sonunda sütüm..Allah`tan annem bana bir azar bir toparlama.. ''İyice takıntılı oldun herşeyi yapıyorsun süt olsun diye azalırsada Allah `tan ,millet doğuştan mama vermek zorunda kalıyor. Onlar ne yapsın falan'' O aralarda ben hergün iki kutu meyve suyu ,helvalar,bitki çayları ye babam ye. O durumdaydım.Sonrada dedim annem doğru söylüyor şöyle bir serbest bıraktım.Üç güne kalmadı şakır şakır sütler gelmeye başladı ..Şimdi kendime çoook gülüyorum ,niye mi sütüm gelsin (eşimin babanesi sigara içiyordu ) babaneye bir karton sigara alıcam demiştim ve almıştım ..adağa bakın..:90:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…