2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

Canım gayet güzel kilosu maşallah.Benimki 3.510 doğdu ama 2 aylıkken daha 4.830 gr dı.2 ayda 1.5 kg aldı sadece..

bide bizimki geceleri devamlı ağlayıp ağzına meme istiyo hep meme aranıyor..emziriyorum sütümde geliyo lıkır lıkır içiyo ama hep meme meme meme...eşim bugün doktora sormuş süt yetmiyordur demiş ama yetmese anlarım heralde her emdiğinde süt geliyo ve emiyo..ama neden geceleri böyle memeye yapışık olmak istiyo anlamadım?*

yaaa neden emzirmek çok doğal birşey metroda bile emzirdim ben
hem örtüyü çektin mi kim ne görecek ki
kemeraltının göbeğinde bile emzirdim
hem herkes yardımcı oluyor zaten

selam kizlar herkese iyi aksamlar,
dün regl oldum rahtladim üstümden bir yük attim. benim kizi yanimda yatiriyordum emdirdigim icin gece bir kac kere alismis yanimda yatmaya sepetine koyunca agliyor yanima gelince susup yatiyor. dün sepetine biraktim nasil aglyior babasi dayanamadi giti aldi kucagina ben etim o etti sepetinde yatirdim bugunde dikkat ediyorum artik kokuma alismis cok güzel bir duygu ama bir yere gidince evi ariyor alissin istiyorum her yerde yatsin. birde uyanik olunca oyun istiyor kucak istiyor yalandan agliyor yaptirtana kadar bu sabah sesli sesli bir aguluyor o kadar ki hosuma giti
n ezor cocuk büyütmek ya cok cabuk huy kapyiorlar.

canım emzirmeyi niye saatle yapıyorsun ki bebeğin ne zaman istiyorsa o zaman ver...doktorun söylemiş gerçi ama..çünkü benim ilk kızımda ilk 9 ay anne sütünden başka birşey almadı ve yaşıtlarının tam 2 katıydı ne zaman istediysede verdim hep şimdi 11 yaşında maşallah mankenlere taş çıkartır

yokmu benden başka kafası kaşınan. nette doğumdan sonra saç dökülür kaşıntı olur falan filan dio. doğumla alakası yokmu yoksam.

arkadaşlar bebişim kilo almıo gibi gelio bana sütümde sanırım tam yetmio arada mama vermek zorunda kalıorum sizce ne yapmalıyım (

yokmu benden başka kafası kaşınan. nette doğumdan sonra saç dökülür kaşıntı olur falan filan dio. doğumla alakası yokmu yoksam.

benim hala dökülüyor ece sabah kalkyiorum yastigin üstünde kkil ev yerlerde kil ama takmyiorum ne yapsam bos kasinti var ama öyle cok degil hafif bir kasinti bana da dediler bebek anneyi tanidigi zaman saclarin dökülyür diye dogumdan sonra normalmis diye sac dökülmesi ben öyle duymustum

ece şimdi gördüm yazını...benim de öle acaip kaşınıyor..hatta derisi kavlıyor...dökülüyor...kadınlıktan çıktım valla:)))

uyumuyo delircemm..her yer her yerde daha yemek yapıcamm...offffffffff...salçalı biftek yapıcam kızlar farklı bi tarifi olan varmı...yani çok güzel yaparım diyen

bende hiö kaşıntı falan olmadı..ara ara hala sıcak basıo o kadar
benide basıo sıcak normalde üşüyen ben yanıom diom adamda şaşırıo.

elma sirkeli suyla duruladım nete baktım ısırgan otlu kürler var ben daha önce ısırgan otlu şampuan kullanıodum ondan aldım. bakam geçer inşllh.
ece şimdi gördüm yazını...benim de öle acaip kaşınıyor..hatta derisi kavlıyor...dökülüyor...kadınlıktan çıktım valla:)))

aynen yaa benimde ben bi ısırgan otlu şampuanı deniyim haber ederim sanada. olmadı direk ısırgan otu yapçez.

onurlu sen isvec diyeti nerden buldun diyet listesini bende sütüm kesildiginde baslarim zamanin olunca yazarmisin not alayim ise yariyormu peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…