Canım gayet güzel kilosu maşallah.Benimki 3.510 doğdu ama 2 aylıkken daha 4.830 gr dı.2 ayda 1.5 kg aldı sadece..
gonulcelencimmm seni bugün aradım ben ama duymadın herhalde 0258 le başlayan tel benim ev numaram :))
Merhaba herkese
ben de 2010 ekim annesiyim:)
bebeginiz biberona alisti mi? Bizimki alismiyor bir turlu emzik de almiyor. Biberon slmadigi icin eve bagimli kaliyorum.. Benim durumumda olan anneler var mi? 3 ay sonra ise baslayacagim nasil alisacak bilmiyorum. Bu arada kac saatte bir emziriyorsunuz? Ben 3 saatte bir emzirmeye basladim ama 2 saatte bir beslenmeye alismisti kilosu 6,5 u buldugu icin doktor 3 saate cekti. 1 saat zor oyaliyorum..
Merhaba herkese
ben de 2010 ekim annesiyim:)
bebeginiz biberona alisti mi? Bizimki alismiyor bir turlu emzik de almiyor. Biberon slmadigi icin eve bagimli kaliyorum.. Benim durumumda olan anneler var mi? 3 ay sonra ise baslayacagim nasil alisacak bilmiyorum. Bu arada kac saatte bir emziriyorsunuz? Ben 3 saatte bir emzirmeye basladim ama 2 saatte bir beslenmeye alismisti kilosu 6,5 u buldugu icin doktor 3 saate cekti. 1 saat zor oyaliyorum..
yokmu benden başka kafası kaşınan. nette doğumdan sonra saç dökülür kaşıntı olur falan filan dio. doğumla alakası yokmu yoksam.
yokmu benden başka kafası kaşınan. nette doğumdan sonra saç dökülür kaşıntı olur falan filan dio. doğumla alakası yokmu yoksam.
bende hiö kaşıntı falan olmadı..ara ara hala sıcak basıo o kadar
yaaa neden emzirmek çok doğal birşey metroda bile emzirdim ben
hem örtüyü çektin mi kim ne görecek ki
kemeraltının göbeğinde bile emzirdim
hem herkes yardımcı oluyor zaten
kızlar dogum sonrası terleme bende hala gecmedı normalmı acaba hormonlardanmı kii:26:
uyumuyo delircemm..her yer her yerde daha yemek yapıcamm...offffffffff...salçalı biftek yapıcam kızlar farklı bi tarifi olan varmı...yani çok güzel yaparım diyen[/QUO
canım üzerine beşamel sos veya kremalı evde bulduğun sebzeleri koyabileceğin bir sos(kabak veya mantar)yapabilirsin
unu hafif margarinde kavur.üstüne krema veya süt dök.başka bir yerde sebzelerini sotele birleştir kızarttığın biftekleri sosa bula.azıcık kimyon karabiber de sosa lezzet verir.
benide basıo sıcak normalde üşüyen ben yanıom diom adamda şaşırıo.bende hiö kaşıntı falan olmadı..ara ara hala sıcak basıo o kadar
benim hala dökülüyor ece sabah kalkyiorum yastigin üstünde kkil ev yerlerde kil ama takmyiorum ne yapsam bos kasinti var ama öyle cok degil hafif bir kasinti bana da dediler bebek anneyi tanidigi zaman saclarin dökülyür diye dogumdan sonra normalmis diye sac dökülmesi ben öyle duymustum
ece şimdi gördüm yazını...benim de öle acaip kaşınıyor..hatta derisi kavlıyor...dökülüyor...kadınlıktan çıktım valla:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?